Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjj23

Dziewczyny! Czy mogłybyście mieć faceta z brzuchem?

Polecane posty

Gość ae problem się
odchudzić - nie żreć porcji na 5 osób - jeść 5 razy dziennie - wartościowe produkty - ćwiczyć. Najlepiej regularnie ćwiczenia na progu tlenowym (takie jak rower, bieganie czy inne cardio) oraz trochę ćwiczeń siłowych. - co jakiś czas podnosić poziom spożywanych kcal a potem znowu wracać do niższego poziomu Jak ktoś się nie potrafi odcudzić to nie ma chęci i tyle Pomijając ludzi chorych ale takich to nie ma 60%

Gość gość
Brzuch jest pierwszym elementem, który skreśla u mnie każdego faceta - świadczy o braku dbałości o siebie

Gość gość
Mnie też nie podobają się brzuchaci i nawet nie chodzi o to, że to o czymś "świadczy", tylko po prostu mi się nie podobają. Oczywiście rozróżniam mały brzuszek od napęczniałej piłki, przecież nie chodzi o to, że ktoś ma być idealny, jest to także zależne od wieku, bo w pewnym okresie brzuch ma jeden na stu, a potem to pewnie co trzeci ;)

Gość gość
Drogie Panie jak się ma prace siedząca po 13 albo 15h to brzuszek się pojawi, i nie ma tu znaczenia o dbałość o siebie bo na siłownię to już czasu zabraknie chyba że ktoś potrafi nie spac

Gość gość
Mam od 8 lat i nie zamienię go na 6 - sciopak. ;)

Gość gość
w pracy mam dwóch kolegów z brzuchem ,jeden chodzi jak fleja nie dba o ubranie tzn jest czysty ale ubiera sie nie dbale nie modnie ,a drugi zawsze fajnie ubrany fajna fryzurka zadbana broda itd obaj na buzi sa nie brzydcy ale flejowaty jest sam a ten zadbany ma super laske ładną zgrabną szczupłą dziewczyne jest facetem otwartym wesołym towarzyskim ,flejowaty jest miły ale z dystansem do otoczenia

Gość gośćBETI
mój ma ogromne brzuszysko, małego członka, kiedy robię mu loda to walę w ten jego bęben!