Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brwapoi

Macie w sypialni telewizor? moim zdaniem w sypialni....

Polecane posty

Gość brwapoi

sie spi,a nie oglada tv.Telewizor to dla mnie koszmar!Moj facet zamiast mna sie zajac,calymi nocami oglada tv.Chcialam wyniesc ze sypialni tv,ale sie nie udalo,bo mi zrobil karczemna awanture:o

Gość aseraSW
ja nie mam bo promienie szkodza:P

Gość nie nie nieeeee
nie mamy i na pewno nie będziemy mieć, sypialnia służy do spania i seksu a nie oglądania tv. heh może miałabym się kochać z facetem przy oglądaniu tv?????? w życiu nie!!!!!!!!!! zresztą rzadko u nas jest włączony tv, szkoda czasu

Gość osskarre
Gdzies ostatnio slyszalem pewien tekst "Wylacz telewizor,wlacz siebie" Ludzi tv wrecz pochlania.Ja tv w ogole nie posiadam;)

nie, tv jest w salonie, w sypialni mamy potężną bieliźniarkę na całą dł pokoju i mój luby w życiu by jej nie zasłonił niczym :D A jest zakochany w swoich meblach. A że łóżko jest na drugiej przeciwnej ścianie to nie ma miejsca na tv. Ale tak poza tym, to tv w sypialni zabija sex i pożądanie. Nie wnoście tv do sypialni!!!

Gość lulusii
nie , bo sypialnia jest od piep..enia , nie patrzenia , tv w pokoju nie ma tez dziecko , bo to oglupiacz !

Gość brwapoi
Moj facet chyba woli bardziej tv niz mnie:( Normalnie plakac mi sie chce:(

Gość DSSET
no on ma ciebie poprostu w dupie haha

Gość lulusii
a jakies ultimatum -ja albo tv , albo dyskretnie zepsuc , srodek nasenny chlopu wieczorem podrzucic ; a wy sie kochacie - znaczy osex pytam ?

u mnie tv jest w kuchni, sypialni rodziców, salonie, moim pokoju i pokoju brata :D To sie nazywa masakra :D:D

Gość brwapoi
lulusii Tak,ale musze przyznac,ze rzadko...I zaraz po tym zawsze sie odwraca tylkiem i sprawdza jaki film poleci:(

Gość brwapoi
Czasem mam wrazenie,ze nie wygram walki :ja-kontra telewizor::((((

Gość brwapoi
12skizto Jezu.....rzeczywiscie masakra:)

Gość brwapoi
KSU z jabolem w ręku no w tym sek,ze nie ...;)

Na szczęscie mam, kiedy jestem sama w domu zawsze śpię przy włączonym tv i od razu jest mi raźniej.

Gość 56ywer
Wy wszyscy ktorzy macie te skrzynki nic niewarte w sypialni,jestescie rowniez nic niewarci hehehe

Gość piotreasczesa
Ludzie sa uzaleznieni od TV tak samo jak od % np :P i nie widze pomiedzy tym roznicy -lepszy/gorszy

Gość iwaigaiwa
nie,absolutnie.nie wyobrazam sobie aby cos zaklocalo nasza intymnosc

Gość 100100]
A dlaczego teleizor w ypialnii ma zabijać ochotę na seks?? Chyba że wy tak po Bożemu, przy zgaszonym świetle i pod kołdrą to się zgodzę.....

Gość glupcynadgluppcami
telewizor w sypialni? zartujesz sobie?

Gość zdziara
Jeśli Wasz TV będzie podłączony do Andrino to wszystkie inne zajęcia... ... będą po a nie przed :)

Gość haneczkaaa..
Ja właśnie kupiłam sobie telewizor do sypialni. Czasem lubię przed snem oglądnąć sobie jakiś fajny film. Kompletnie nie odczuwam żeby nam w jakikolwiek sposób przeszkadzał. Z resztą sam tv jest super z Philipsa serii 7000. Najfajniejsze jest to, że ma system ambilight czyli podświetlenie i bardzo fajnie się na nim ogląda. Wzrok się w ogóle nie męczy :)

nie mamy telewizora w sypialni, a szkoda:( Ja lubie zasypiac przy telewizorze, jak meza nie ma w domu to spie w salonie:D

Gość kkaali
@haneczkaaa.. -> strasznie Ci zazdroszczę tego tv. Widziałam go w sklepie i się zakochałam w tym Philipsie. Strasznie bym go chciała. Sprzedawca trochę nam o nim opowiadał i jestem pod dużym wrażeniem. Chcę sobie uzbierać pieniądze i go kupić bo wydaje mi się, że na prawdę warto.

Gość ukx9990
ja mam tv odkad zobaczylam philipsa z ambilightem, plecam kazdemu swietnie sie zasypia przy delikatnie rozswietlonym tv :)

Gość nie mam typowej sypialni
.

Gość 3weqeqw
Ale tak poza tym, to tv w sypialni zabija sex i pożądanie. ale to chyba dobrze? Chcecie się ruchac jak króliki czy co... :( oblecha... ja juz wolę dobry film, który uwielbiam obejrzec leząc w łózeczku