Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brwapoi

Macie w sypialni telewizor? moim zdaniem w sypialni....

Polecane posty

Gość Nawijka
Mi mój Panasonic nie przeszkadza w sypialni. Jeśli tv chodzi dzień i noc, to jest to uciążliwe, ale jak od czasu do czasu to nie widzę przeszkód. A jak miło z łóżka oglądać leżąc we dwoje :)

Gość gość
w ogole nie mam telewizji

Gość Taki_jeden_964
A jak miło z łóżka oglądać leżąc we dwoje xxxxxx Nie czyutalaś co autorka napisała ? cyt. "w sypialni sie spi,a nie oglada tv"

Gość gość
Nie. Za to moja siostra ma tv w każdym pomieszczeniu oprócz łazienki ;/ w sypialni, w salonie, w gościnnym i w kuchni ;/

Gość gość
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.

jakoś mojemu facetowi tv w sypialni w niczym nie przeszkadza, nawet jak jest właczony ;) każde z nas w swojej sypialni ma tv i wielka krzywda nam sie nie dzieje

Mamy telewizor w salonie i to wystarczy.Gdy chcemy czasem sobie coś obejrzeć to rozkładamy kanapę i kładziemy się tam ale spać zawsze idziemy do sypialni.Przed snem trzeba się zrelaksować,wyciszyć.Nie mogłabym zasnąć przy dźwiękach TV,mąż również.A już seks w tle telewizora?Bez przesady!

Gość MinikWynik
Ja i mój mąż telewizor mieliśmy tylko w salonie do czasu gdy córka mojego brata nam go nie popsuła.Oczywiście narazie na nowy nas nie stać a mój brat wykupił nam pakiet na telewizja-online net i powiem wam szczerze, że pasuje nam taka opcja!Już się przyzwyczailiśmy!

Gość gość
Idź do innego po co Ci taki co zachwuje się jak stary dziad . Kto młody ogląda tv w sypialni jak obok śpi kobieta. To nie mężczyzna tylko starzec.

Gość gość
Mamy w sypialni TV i u nas jakoś nie zabija niczego :)

Gość inga

a my mamy w sypialni telewizor, ostatnio nawet maz sprawil namnowy z kruger&matz i jestesmy bardzo zadowoleni. lubimy ogladac wieczorami filmy w lozku i fajnie, ze nie musimy w koncu gniezdzic sie na kanapie w salonie. wszystko jest dla ludzi i wszystkiego mozna uzywac, ale z glowa :D