Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPOOOOX17

Moj chlopak ma procz mnie jeszcze jedna dziewczyne. Bylyscie w takim zwiazku??

Polecane posty

Gość SPOOOOX17

Jak sie do niej odnoscic? Jak do rywalki? Siostry?

wy nie orzecie jak możecie tylko podbieracie komuś bo nikt was nie chce. A każdy wie że facet w związku poleci na byle co podsunięte pod nos.

Gość APOLITYCZNY
To dzisiaj coraz bardziej modne, więc co się dziwisz? Małżeństwo, heteroskeualizm, wierność itd. to już przeszłość, zacofanie i średniowiecze. Prawie wszyscy się zdradzają, a jak ci się to nie podoba, to zostań zakonnicą i módl się do Boga przez 24 h, bo nie zmienisz już myślenia człowieka XXI wieku!

a jak by ktoś dupczył wasze dziecko to też powiesz "a to dzisiaj modne więc co się dziwić" Jesteście egoistyczne i życzę abyście dostały syfa albo jakiegoś grzyba.

nigdy bym sie na takie coś nie zgodziła ale widać jestes zakompleksionym paszczurem trzymającym sie kurczowo nogi faceta bojac sie że lepszego nie znajdizesz :D:D:D:D

Gość katerpilloww
Chyba zauwazyłas dziecinko, że ludzie są ze soba i się rozstają, nie jest powiedziane, że jak złapałas faceta to już jest twój na zawsze, jak mi się podoba to robię wszystko żeby go dostać i on też w tym bierze udział :) wieć przestań głupio pieprzyć, tylko weź się za siebie :D to nie bedzie potem płaczu na forum :o

Gość Oko feniksa
PROWO - Zauważyliście, że autorka się nie udziela? Poza tym, żadna Polka by nie zdzierżyła drugiej 🖐️

Gość manaam
Nigdy w życiu ! Jak to ma drugą dziewczynę ? Przykro mi , ale tego nie rozumiem, to chyba jest chore... Sypia z wami na zmianę czy równocześnie ?? I Ty nie masz nic przeciwko temu??

nie ale jeśli się z kimś związujesz to wypadało by chociaż być z nim szczerym skoro już o miłości niema co gadać. Myślicie że facet niema serca,nie czuje bólu. A żeby ciebie kiedyś ktoś tak ranił.

Gość ,.,.,
"A każdy wie że facet w związku poleci na byle co podsunięte pod nos"" ale musisz byc piekna misia 🖐️

Gość APOLITYCZNY
szalona misio tak nic bym nie poradził! Nie widzisz, że w XXI wieku homo, trans, zwolennicy gandzi, antyklerykałowie, antypatrioci itd. stanowią większość, a tacy jak Ty wymierają? Jeżeli chcesz coś zmienić to nei zmienisz, bo cały świat się zmienia! Trzeba było się obudzić, kiedy to wszystko zaczynało dopiero się budzić. Teraz pogódź się z nowoczesnością!

I dlatego takim chujkom ja wy trzeba obniżyć zarobki i dojebać podatek hahah Nie mogę z wami pisać bo capi wiochą a tego nie lubię. Papa

Gość APOLITYCZNY
Misia @ TAKICH JAK JA? Jestem apolityczny, piszę metodą socjologów, czyli jak jest, a nie jak być powinno! Jeżeli zaś twierdzisz, że lewactwo to wiocha to sie mylisz. Ludzie z palikotowymi poglądami rządzą prawie całym tym kontynentem, a teraz potężnieją w Polsce. Młode pokolenie im sprzyja i zamierza wykończyć takich ludzi jak Ty. Więc nic nie poradzisz. Takie społeczeństwo, uszanuj to.

Gość Gimnazjalistka Anna Kawot
13:00 [zgłoś do usunięcia]APOLITYCZNY szalona misio tak nic bym nie poradził! Nie widzisz, że w XXI wieku homo, trans, zwolennicy gandzi, antyklerykałowie, antypatrioci itd. stanowią większość, a tacy jak Ty wymierają? Jeżeli chcesz coś zmienić to nei zmienisz, bo cały świat się zmienia! Trzeba było się obudzić, kiedy to wszystko zaczynało dopiero się budzić. Teraz pogódź się z nowoczesności Wyprowadze cie z bledu - ludzie widza ze polityka otwartosci na innych nic nie przynosi, a wrecz przeciwnie, i zaczyna sie od tego odchodzic. Wystarczy zobaczyc co sie dzieje we Francji, Niemczech czy Szwajcarii w stosunku do Arabow i innych ciapatych. Europa powoli ale zaczyna wracac do swoich korzeni.

Gość APOLITYCZNY
Gimnazjalistka Anna Kawot @ Oczywiście, wszyscy stają się na nowo katolikami, nienawidzą homo i aborcji oraz głosują na partie nacjonalistyczne

Gość APOLITYCZNY
uł... A coż to? Połowa tekstu w moim ostatnim poście zniknęła! Czyżby jakiś szalony nacjonalista lub katolicki moderował tę stronę? Na końcu mojego ostatniego posta napisałem: ''

Gość alebaba
Czego się czepiacie? To prawo biologii, każdy samiec powinien dążyć do maksymalnego rozmnożenia swoich genów, tu chodzi o zachowanie gatunku. Taki instynkt. W którym lesie żyjecie?

Gość APOLITYCZNY
Ale ktoś sobie ze mnie jaja robi! Oj moderatorze wkurzasz mnie! Nie ucinaj moim postów, bo wychodzi na to, że jestem jakimś katofanatykiem, a to nieprawda!

Gość djuk njux dreizehn
Durniami jesteście we troje na to wychodzi!

Gość gthyt
To się nazywa poliamoria i jest szeroko praktykowane na Zachodzie. Jeśli czujesz zazdrość i żal to albo postarasz się sobie z tym jakoś poradzić albo odejdź z tego związku.

Gość alebaba
Najgorzej by było, gdyby on was porzucił dla innego haremu.