Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrolowanaaa

metoda na owiniecie faceta wokół palca

Polecane posty

Zgadzam się z aha ii ach Nie o to chodzi, żeby zgrywać niedostępną, albo bawić się w jakieś gierki. Raczej o to, żeby nie przestać być sobą, nie robić czegoś dla niego, jeżeli normalnie byśmy na to nie miały ochoty, żeby zachować swoje zdanie, a nie być bierną lalką godzącą się na wszystko, czego on chce. Oni chcą być z kimś, kto jest osobą 'kompletną', a nie tylko dopełnieniem mężczyzny. Z kimś, kto ma swoje zainteresowania, swoje zdanie, a nie tylko się dostosowuje do jego potrzeb. Ale to wszystko nie znaczy, że nie mamy się starać. Wręcz przeciwnie, warto czasem pokazać, że się robi coś specjalnie dla niego.

Gość KAFE ARMAGEDONE
nic nie jest takie proste i oczywiste jakby się wydawało. co z tego, że kobieta będzie udawała stanowczą, chłodną i zdecydowaną, jeśli w rzeczywistości jest zupełnie inna? - będzie okłamywała faceta i samą siebie. nie lepiej znaleźć sobie kogoś, kto nas zaakceptuje? ;) sposobów na owinięcie sobie faceta wokół palca jest wiele, m.in.: - zadbany wygląd, eleganckie ubrania, ładny zapach, fryzura, buty na obcasie- kobiecy wygląd i sexappeal - zmysłowe spojrzenie - flirt - dobry seks - inteligencja i błyskotliwość - poczucie humoru - pasja, hobby, zainteresowania - spontaniczność - umiejętność wzbudzania emocji(dobrych i złych), takie osoby nie pozostają obojętne innym ludziom dopiero mając takie zaplecze można podjąć próbę bycia wobec faceta bardziej wymagającą, lekko go olewać i pozwalać sobie na więcej. jestem na uczelni dość znana głównie z tego, że dziewczyny mnie bardzo "nie lubią" ;) mam mnóstwo kolegów, na zajęciach zawsze siedzę z facetami, znam ich zdanie i wiem, że jeśli dziewczyna nie wygląda konkretnie to często nawet gdyby miała fajny charakter to odpada. Z drugiej strony super lala z dużymi tzytzkami, która jest głupia też nie ma szans. Ale taka dziewczyna, która jest zwyczajnie ładna i zwyczajnie mądra, ale ma w sobie coś, czym się wyróżnia, lub czym potrafi zaimponować chłopakowi, często robi furrore wśród facetów. ;) z tego co wiem, kobiety które dają mnóstwo czułości, uśmiechu, namiętności i spontaniczności i po tym zachowują dystans i chłód mają wielkie powodzenie - facetów kręci ta ich zmienność, dostają szału kiedy nie mogą się dodzwonić do swojej dziewczyny i zastanawiają się gdzie teraz jest i co robi. :D nieprzewidywalność budzi emocje - dobre i złe. każdy człowiek pragnie przygody, a przygoda ma w sobie elementy czegoś niespodziewanego, podniecającego, budzącego adrenalinę - każdy człowiek pragnie przeżyć coś co sprawi, że jego świat zawiruje. Jeśli jestem osobą dającą przygody, zabierającą faceta za rękę i mówię "biegnijmy, bo się spóźnimy" tak naprawdę wcale nie mając celu, na dworcu kupując dwa pierwsze lepsze bilety do bylekąd, wsiadając do pociągu i szepcząc facetowi do ucha, że musiałam uciec od tego wszystkiego, odetchnąć na chwilę.. rozsiąść się wygodnie opierając głowę o jego klate i udawać, że śpie. Na miejscu można zrobic cokolwiek impulsywnego, coś zakazanego, co wspomaga wytwarzanie adrenaliny: skok z wysokosci do wody, przejażdżka rollercasterem, niewinne włamanie do sadu po kilka jabłek, gonienie siebie wzajemnie po polanie(przyszybca bicie serca, głębokie oddechy są podniecające ;> ) etc. Umiejętnie zrobić z siebie osobę, za którą inni tęsknią, której innym brakuje gdy nie ma jej w pobliżu, która sprawia, że innym sie nie nudzi razem z nią. Tutaj nawet nie tyle pomysłowość, co niekonwencjonalność się liczy najbardziej. Jeśli wszyscy robią coś w ten sposób: ja robię to odwrotnie - moje działanie skupia na sobie uwagę, czasem wzbudza fascynację, zaintrygowanie etc. A jakie Wy macie pomysły na oczarowanie faceta? Macie jakieś spontaniczne pomysły do zrealizowania jesienią? :)

Gość barok1
@wyrolowanaaa taka metoda jest typowa dla niedojrzałych dziewczynek szukających frajerów, bo tylko na takich działa owa metoda. Zawsze będzie taki sam koniec.

Gość a taka jedna 264yy
dawajta rady:P