Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sariiiii

Ja 21 On 18. co o tym sadzicie??

Polecane posty

Gość Ewwwwka
tak beliar, wszystkie dziewczyny ktore wolałyby albo maja straszego chlopaka (czyli 99%) to materialistki lecące na kase i "pozycje":D Nie ma to jak w niedzielny nudny wieczor posłuchac wynurzen sfrustrowanego 18-letniego prawiczka ktory jest taaaaaki dojrzały:D Pisz dalej, chetnie poczytam:D

Gość śledz w puszce
Dermuzzo = Egoist31 :O

Gość ale bzdury z tymi procentami
Wiekszosc dziewczyn ma rowiesnikow, mniejszosc ma starszych/mlodszych. Te pary gdzie jest starszy chlopak, to wlasnie dziewczyny maja ciagle pretensje, ze facet powinien je utrzymywac. Mieszkaja w mieszkaniach facetow i kaza sponsorowac sobie wyjazdy itp.

Gość 18 lat chłopiec to nie facet
żeście pogłupieli całkiem:O

Gość ale bzdury z tymi procentami
Popieram Dermuzzo = Egoist31 !!!

Dermuzo, nie mam na myśli że starsi faceci to frajerzy. Weź czytaj ze zrozumieniem. Chodzi o to że tacy prędzej mogą zapewnić byt młodej kobiecie która chce już się wiązać konkretnie i wydać na świat potomstwo. Ewwwa, wiedziałem że za chwilę się zwali tu jakiś pustak, który nie będzie w stanie (nawet jak starszyznę rodzinną z chlewika ściagnie) udowodnić mi mój błąd jakimiś konkretami tylko szczelić ,,sfrustrowany prawik". Tym pustakiem dzisiejszego wieczoru jestes ty i mam na ciebie już poprawkę. Z pustakami zwykłem pisać inaczej. Ponad to biolodzy moga się na mnie wkurrwiać, bo kobieta to kobieta a mężczyzna to mężczyzna niezależnie od wieku. Ale patrząc na to w kontekście społecznym raczej 16 letnia pusta dziewczynka nazwyająca siebie ,,kobietą" popełnia w pewnym sensie jakieś wykroczenie morlane. 🖐️

Gość Ewwwwka
Jem gówna Beliara :O

Gość Jestem z młodszą o 6lat
Jestem z mlodszym chlopakiem, a jestem bardzo ladna i rowiesnicy oraz starsi tylko moga sobie pomarzyc jestem niezwykle przystojny: super twarz, 190cm, czarne włosy i rówiesnice czy starsze moga umierać z zazdrości że nie moga mnie mieć.

Gość Dermuzzo
ale bzdury z tymi procentami Te pary gdzie jest starszy chlopak, ( dodaj i brzydszy z twarzy, więc ma nadrobić kasą by dorównać księzniczce) to wlasnie dziewczyny maja ciagle pretensje, ze facet powinien je utrzymywac.(za ich ładne buzie bo facet brzydal ma obowiązki za brzydką twarz - tu się zgadzam)

Gość Ewwwwka
beliar wypisanie takich idiotyzmow ze kobiety odrzuajac młodszych facetow, w tym wypadku 18 letnich dzieci jak ty, kieruja sie kasą to poprostu najlepszy tekst dzisiejszego dnia. Dyskusja z takim ułomem to prawdziwa przyjemnosc chociaz nawet w zadnym stopniu nie odniosles sie do mojego pytania a mianowicie jaki ty w zwiazku z tym masz problem?

Gość echchch oooo
Jestem z mlodszym chlopakiem, a jestem bardzo ladna i rowiesnicy oraz starsi tylko moga sobie pomarzyc"" poczekaj aż młodszy zmężnieje, podrośnie, i zabuja się w młodszej -będziesz mogła pomarzyć o wyglądzie młodszej i o tym by on zechciał cię na powrót

Gość DO BELIARA
A zdecydował byś się na związek z 31 - latką?

Ewwka tobie na dziś podziekujemy, idź spać. Dermozo i inni, dalej nie kapujecie co mialem na myśli. To może napiszę drukowanymi. JAK PRZYKŁADOWA BASIA MA LAT 24 I CHCE MIEĆ DZIECKO O PRZYKŁADOWYM IMIENIU GIENIU TO WTEDY SZUKA PARTNERA KTÓRY BĘDZIE JĄ W STANIE UTRZYMAĆ KIEDY BĘDZIE W CIĄŻY I KIEDY URODZI TO DZIECKO. ŻEBY TAK MOGŁO BYĆ JEJ PARTNER, DAJMY NA TO MIECZYSŁAW MUSI WIEDZIEĆ JAK SOBIE PORADZIĆ Z ZAPEWNIENIEM BEZPIECZNEGO LOKUM, PIENIĘDZY I TAK DALEJ. Z TEGO TEŻ POWODU MIECZYSŁAW POWINIEN MIEĆ DOŚWIADCZENIE W TAKICH SPRAWACH PRZEZ CO ZAZWYCZAJ JEST STARSZY CO TEŻ NIE JEST REGUŁĄ. JAK PRZYKŁADOWA GENOWEFA NIE ZAMIERZA MŁODO ZOSTAWAĆ MAMUSIĄ I NIE POTRZEBUJE PARTNERA Z DOŚWIADCZENIEM W BYCIU GOSPODARZEM PIERWSZEJ KLASY, TYLKO CHCE MIEĆ KOGOŚ DO PRZYTULANIA, CAŁOWANIA, SEKSU, CHODZENIA DO KINA, NA SPACERY, DO RESTAURACJI ITP TO MOŻE WTEDY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PRZYKŁADOWYM JÓZKIEM KTÓRY NIE MUSI WCALE MIEĆ I WIEDZIEĆ TEGO CO MIECZYSŁAW, PRZEZ CO MOŻE BYĆ W JEJ WIEKU LUB NAWET MŁODSZY, BO TO W NICZYM NIE PRZESZKADZA. Teraz jaśniej czy może mam film nakręcić?

19:52 [zgłoś do usunięcia] DO BELIARA A zdecydował byś się na związek z 31 - latką? A czemu nie? Jeśli wiedziałaby co może a czego nie może koleś w moim wieku i by jej to nie przeszkadzało to super. Przecież 31 latka może być piękną, atrakcyjną kobietą w której nie sposób się nie zabujać niezależnie od wieku. 🖐️

Gość DO BELIARA - Lala 121
I co z moim pytaniem? Pytam z ciekawości. Ciekawi mi czy chłopak w Twoim wieku i z Twoimi ciekawymi poglądami byłby gotów na takie wyzwanie???

Gość DO BELIARA - Lala 121
Dzięki za odpowiedź

Jakie wyzwanie? Związek z 31 latką? Jeśli nie wymagałaby takich cudów materialnych jakich mogłaby uświadczyć od faceta w wieku 35 lat to fakt że byłaby tyle starsza nie robi z tego żadnego większego wyzwania niż zwiazek ze znacznie młodszą. Tutaj chodziłoby tylko o różnicę wieku która mi by nie przeszkadzała bo przecież 31 letnia kobieta jest młoda i zazwyczaj bardzo apetyczna.

Gość mo .....tak
Ciężko będziesz miała ale to że jesteście razem przywraca mi wiarę w kobiety i w ludzi , życzę jak najlepiej.Powodzonka.

Gość Lala 121
Cudów materialnych to może nie, bo większość kobiet w tym wieku ma ustabilizowaną sytuację materialną (nie mówię o panienkach które lubią być utrzymankami) i są niezależne, ale bardziej chodzi mi o różnice mentalne i priorytety wynikające z doświadczenia życiowego. Mężczyzna w tym wieku mógłby się z nią czuć jak w towarzystwie cioci. Poza tym, piszesz coś o wyglądzie zewnętrznym, że może być urodziwa i można się w niej zakochać (nie pamiętam dokładnie). Czy wygląd jest taki ważny? A jakby miała deficyty w urodzie?

Gość Lala 121
A co do tematu to 3 lata to nie jest dużo. Szczególnie za parę lat tego nie odczujecie

Lala 121 Zależy o jakich deficytach w urodzie chodzi. Jak bym się czuł w towarzystwie takiej kobiety? Nie wiem, trudno powiedzieć. Jedyne czego bym się bał to wyjścia na głupka w jej oczach. Najgorszą karą dla mnie byłoby gdybym wyczuł że jednak w jej oczach jestem tylko szczeniakiem. Poza tym myślę że towarzystwem takiej osoby byłbym zachwycony.

Miało być ,,Zależy o jakich deficytach w urodzie mówimy" lub ,,Zależy o jakie deficyty w urodzie chodzi", myślałem nad obiema wersjami i przez nieuwagę skleciłem niepoprawną hybrydę :D 🖐️

Tak się zastanawiałem chwilkę i taka znajomość byłaby czymś fantastycznym. Jednak jest bardzo mało prawdopodobna. Praktycznie nierealna.

Gość on 18 to jeszcze przed
maturą i prawkiem gdzie tam faceta widać to ja nie rozumiem:O

Mam prawko zarówno na samochód jak i na motocykl 🖐️ A matura przede mną to fakt.

Gość aaaaaaaaaaaaah
mam znajomego! ma 17 lat,wygląda na 20-21..a w głowie to ma tyle co nie jeden 30 latek..

Gość aaaaaaaaaach
a w gaciach???

Gość Lala 121
Niekoniecznie Beliar. Z własnego doświadczenia i obserwując swoje otoczenie mogę stwierdzić że jeżeli chłopak ma "równo pod sufitem" to znajomość tego typu jest możliwa. Uczyłam jakiś czas temu do matury 19 - latka. Bardzo mądry i ambitny chłopak, dojrzalszy od niektórych moich 30+ współpracowników. Bardzo miło nam sie rozmawiało nie tylko na tematy związane z omawianym materiałem na korkach.

Ale byłaś faktycznie nim zainteresowana jak facetem czy tylko pozytywnie zaskoczona jego charakterem?