DorisHolden 0 Napisano Październik 16, 2011 czy to bark akceptacji samej siebie ??? brak poczucia własnej wartości... dla wyjaśnienia -nie rozbiłam małżeństwa, męża poznałam jak już był wolny od dłuższego czasu, - mąż z była żona nie utrzymuje kontaktów-jesteśmy po ślubie już kilka lat...tak naprawdę nie mam powodów do zazdrości.. a jednak nie mogę się od niej uwolnić... Faktem jest ,że trudno o Niej nie słyszeć :-) ubiera się wyzywająco, ma konta na portalach randkowych i miejscowych klubach, usilnie szuka sobie męża, gustuje w młodych facetach ,max 40 lat. JAK mam zacząć żyć własnym życiem ??! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mąż Cię kocha Napisano Październik 16, 2011 skoro się z Tobą ożenił, o tamtej nie myśl, bo i po co ?Zatruwasz sobie życie tylko. A może jesteś zazdrosna, bo jest ładniejsza np? Tak Ci sie podoba jako kobieta, skoro jest wyzywająca i hałaśliwa? Doceń to co masz i nie szukaj dziury w całym,bo nie warto!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z Zniecierpliwiony Napisano Październik 16, 2011 Nie rozumie. Co ona Ciebie obchodzi i w czym chodzi i co robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorisHolden 0 Napisano Październik 16, 2011 :) cóż , powtarzam to sama, samej sobie :) niestety nie działa... już nie wiem co robić ... czasem mi jej żal , a czasem faktycznie jestem zazdrosna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajmij się sobą i swoim Napisano Październik 16, 2011 związkiem, zamiast mysleć o eks. Masz zaburzone poczucie własnej wartości??? nIską samoocenę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cieeeeeekaaaaaweeee Napisano Październik 16, 2011 oni nie utrzymują kontaktów. a ty tak doskonale znasz jej życie. Chyba pod jej łóżkiem leżysz i liczysz ilu facetów tam bylo. Zazdrosna kobieto, co ciebie to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach