Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziewczynaaa

zwiazek z prawiczkiem, warto sie angazowac?

Polecane posty

hej :) spotykam sie z jednym chlopakiem od dwoch tygodni, jest miedzy nami bardzo fajnie ale ja mam watpliwosci, chlopak ma 17 lat i jeszcze nigdy nie mial dziewczyny, jest prawiczkiem, ja mam 16 lat, jestem po dwuch powaznych zwiazkach, jeden trwal 3 miesiace a drugi 5 miesiecy, uprawialam w tych zwiazkach sex, on to niby akceptuje i nie przeszkadza mu moj brak dziewictwa mimo ze jest prawiczkiem, ale boje sie ze ja sie zakocham a on moze nie byc ze mna z milosci a tylko dlatego ze boi sie samotnosci, martwie sie ze przez to ze nie mial nigdy dziewczyny ma jakies swoje przyzwyczajenia jak to singiel, ze nie bedzie zdolny do kompromisow, i bardzo obawiam sie ze kiedys mnie moze zdradzic ze chec sprobowania jak jest z inna wezmie gore mam wiec kilka pytan do was, licze ze mi pomozecie, pierwsze co to czy w ogole zwiazek z 17 letnim prawiczkiem ma sens? czy warto sie angarzowac w ten zwiazek? czy moje obawy sa uzasadnione? a druga kwestia ktora mnie zastanawia, to jak go wyczuc ze to nie jest jakis desperat bojacy sie samotnosci tylko chce byc ze mna z milosci?

Gość nie warto predzej czy pozniej
cie zdradzi 🖐️

Gość dzieci pisza o zwiazkach
polewka jak choj :D:D 17 lat utrzymuja ich rodzice a oni maja dalekosiezne plany komedia :D

Gość i jeszcze
robią błędy ortograficzne!!!!!!!! KUrwa, ale polew.

Gość i jeszcz
ma 16 lat a juz sie kurwi :)

Gość P@nasonic
Co za beznadzieja. Ile to jest 17 lat. Może teraz na noworodka będzie się mówiło prawiczek

Gość P@nasonic
Zresztą widać że jakaś nawiedzona zalożyła temat i sobie poszła

Gość ech te dzieci......
no ale niektore w tym wieku sa juz przeciez matkami albo maja za soba aborcje:D

jużci prowo.Duupa a nie prowokacja.Olałam was wszyskich okresowym moczem.

Olać to my możemy ciebie, jesteś byle kim 🖐️ :D A szkoda tego chłopaka, zostaw go, niech znajdzie kogoś z mózgiem.

16 lat i dwa poważne związki? Faktycznie niedorobione provo, czysta amatorszczyzna. :D

Gość dosyc przemyslane prowo
Napisane dosyć wiarygodnie, jest zabawny element oraz błędy w pisowni ale niezbyt nachalne. Ogółem to 6/10

Gość 567y57
juebniety temat jak huj.........

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://www.sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Gość gość
Przekroj polskiego spoleczenstwa: porzadni mezczyzni i kobiety szmaty :)

Gość gość
A może ktoś ma ochotę na naprawdę zboczone zabawy przez telefon? Anal sama dziurka w tyłku i pośladki. Jestem Żaneta z http://tele-amatorki.pl/ , moja fotka to ta trzecia od góry:) Uwielbiam sex telefon o analu bo to mega mnie podnieca i tylko w ten sposób osiągam orgazm.

Gość gość
"jestem po dwuch powaznych zwiazkach, jeden trwal 3 miesiace a drugi 5 miesiecy". Hahahahahahahahahahahahahahaha faktycznie to poważny jak cho,le,ra .

Gość gość
Europejskie kobiety tak mowia by nie byc nazywane szmatami. Dlatego tez takie walcza o legalna aborcje.

Gość gość
Szkoda się użalać lepiej wejsć na portal sexoferty.ovh i będzie po sprawie