Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konoppiee

czy zakup nasion marihuany jest legalny?

Polecane posty

Gość konoppiee

znalazlam artykul ktory mowi,ze nie,ale jest stary http://regggae.bloog.pl/id,543036,title,Mozna-legalnie-kupic-nasiona-marihuany,index.html?ticaid=6d361 ktos wie?:)

Gość ptasiek nastroszony
teraz chyba tak nawet mozesz sie starac o dotacje unijna dovelowa na zakup jej

Gość konoppiee
heheh ktos uprawia?interesuje mnie to

Gość alebaba
Nasiona konopii nie są narkotykiem, znam nawet przepisy kulinarne na potrawy z tych nasion w legalnych, kupionych w księgarni książkach kucharskich.

Gość konoppiee
podeslij te przepisy to po co sie robi cos z tych nasion skoro nie ma fazy?:)

Gość Twardy Waldek
nie rozumiem czemu marichuana która wyrasta z ziemii jest nielegalna a tytoń który także wyrasta z ziemii i jest bardziej szkodliwy jest legalny ;)

Gość prawo w pl jest chujowe
ciekawe co jest bardziej niebezpieczne?zalewac sie legalnie spirytusem czy popalkic sobie trawke po ktorej kaca nie ma? sorry,ale dla mnie fakt,ze cos jest nielegalne,nie znaczy,ze jest zle aborcja tez jest nielegalna,a mysle,ze jest lepsza dla jakiejs 16stki niz wychowawanie dziecka i piwo w parku tez jest nielegalne

a ja bym chciala zeby ktos z palacych mi wytlumaczyl.. czemu trawa jest tak fajna? i czemu sie tak z tym obnosicie?

Gość wystarczy w sklepie zoologicz
kupic karme dla papużek i masz nasion maryhuany pod dostatkiem.

Najczęściej ćpuny jarające to gówno jednocześnie zalewają się spirytusem. A ja ani nie palę ani nie piję. I narkomanom, jebanym zadymionym małolatom, mówię stanowcze: nie. Z ziemi wyrasta również roślina z której robi się kokainę. Też ma być legalna bo człowiek odpowiedzialny umie z niej korzystać? Wy demagogiczne kmioty z gimnazjum dla narkomanów. Do nauki i rozwoju osobowego, a nie jarania.

marihuana nie uzaleznia fizycznie inka,probowalas zeby sie pytac?

A jaki ci gnojku prawo nie odpowiada to wypierdalaj tam, gdzie jest lepsze. Normalni ludzie nie pozwolą, żeby Polska była na haju i żeby coraz młodsi sięgali po różne gówna czy to z ciekawości czy ze względu na presję chorego środowiska.

o co ci chodzi z karma dla papuzek? to by bylo zbyt latwe:-)

babeckzi w kropeczki to jakis moher i do tego pelen nienawisci.typowy katol zapewne.

jestem dorosla i bede robic co chce.nigdy nikomu krzywdy nie zrobilam,nie zalewam sie w trupa gdy pije w przeciwienstwie do wielu rodakow ktorzy dumni z siebie mowia jakie to narkotyki miekkie sa fe:-) widocznie nie wiedza o czym mowia.

Uzależnia. Niszczy płuca i komórki nerwowe. Powoduje degradację pamięci krótkotrwałej, zawiechy, spowolnienie reakcji i wiele innych problemów. Dym z marychy zawiera ponad 1300 substancji chemicznych, w tym raptem 200 jest przebadanych. Nie mówiąc o polskich maczankach po 10zł. Narkomani jebani.

Gość Gołąbeczka w pomarańczy
babeczki_w_kropeczki Aleś Ty agresywny;-)Niech sobie dzieci palą,szkoda nerow...;-)Pozdrawiam.

I nie chodzi głupia, zjarana suko o ciebie i twoje zryte zdrowie które mi wisi tylko o izolację takich postaw jak twoja i ochronę nieletnich przed wszelkimi gównami zmieniającymi osobowość. Zrozumiałaś coś w końcu? Samo propagowanie narkotyków powinno być ścigane. I zaraz cię suko zgłoszę gdzie trzeba bo zapewne masz hodowlę domową albo i sama handlujesz towarem bądź twój równie zjarany kolega.

Gość dvdvdvdv
nic ci nie zrobią za posiadanie nasion

Gołąbeczka: stare kurwy i przepite łby niech palą i niszczą zdrowie. Ale niech przestaną pierdolić jakie to dobre i że każdy kto się nie zgadza jest katolem albo moherem od rydzyka. Strzelałbym do takiego ludzkiego ścierwa bez ostrzeżenia. Z pistoleciku-zabawki na kapiszony oczywiście.

"prawowpl..." owszem sprobowalam. i nie rozumiem. i dlaczego tak rozglaszacie ten temat? wlasnie lecialo cos na ten temat w tv a moj facet wpatrzyl sie z podniecona mina... ok np ja lubie wypic piwo, biore i pije.. nie pisze na ten temat na forach, nie jestem podekscytowana kiedy zobacze piwo w tv....

majteczki w kropeczki-wez se walnij piwko bo za bardzo sie stresujesz

widocznie nie wzielo cie skoro nie poczulas i nie wiesz.nie zaciagnelas sie pewnie.ja nie pale,jadlam tylko ciastka z ganją,super efekt

Gość stracone 1.28
babeczki z kropeczki to frustrat, który nigdy nie jarał, bo nie miał od kogo załatwić i pewnie nie miałeś z kim jarać:) Żałuj;) i odwal się od ludzi którzy lubią się dobrze zabawić czasem. Wypierdalaj do swojego nudnego życia, a życiem innych się nie interesuj. Nie jesteś tu od tego, żeby komuś morały prawić.