Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghtr6g

Co ile sie okolo robi wlosy szamponetka? mozna raz na misiac czy to za duzo?

Polecane posty

Gość hghtr6g

zważywszy na to, ze jest to jakby slaby produkt dla wlosow?

Gość Zdzisiek
jak widzisz że masz odrosty głupia cipo

Gość hghtr6g
mialam na mysli, co ile mozna. bo za czeste farbowanie daje inne rezultaty. :O

raz na tydzien chyba, bo mniej wiecej po tygodniu kolor sie zmywa. jesli mowa oczywiscie o szamponetce 6-8myc

jesli chcesz miec zawsze kolor to musisz farbowac co tydzien, ale pomysl czy nie lepiej daw trwala? lub szamponetke 24 mycia? ja np treraz uzywam tych na 24 mycia, ostatnio farbowalam 10 wrzesnia i juz widze odrosty ale narazie nie robie ich bo i tak siedze w domu

Gość hghtr6g
:) nie wiedzialam ze sa takie, ja wczoraj 1 raz robilam w ogole szamponetka (4-8 myc), wczesniej tylko balejaz, 2, 3 razy w roku.

Gość dvgfdeg
najlepsiejsza jest henna do wlosow, robie nia co dwa /trzy tygodnie

Gość hghtr6g
ona kosztuja cos kolo 6, 8 zloty, nie? i czym sie rozni ?

2-3 razy w roku ???!! to albo ci baaaaaardzo wolno wlosy rosna albo chodzilas z ogromnymi odrostami...

Gość hghtr6g
czym sie rozni od zwyklej szamponetki? mialo byc :D *

Gość hghtr6g
po prostu nie potrzebowalam, bo niby belejaz mial sie utrzymywac ok 2, 3 mies, a mialam go zawsze dluzej, bo moje wlosy sa bardzo geste a i tak mylam codziennie :P

henna chyba bardzoej wnika we wlosy, a szamponetki je ''oblepiaja'' tak jakby, sa na powierzchni. jesli dobrze mysle wiec jesli np bedziesz sie hennowac jakis czas na ciemno apotem umysli ci sie blond to moze byc ciezko, za szamponetaka wystarczy ze sie dobrze zmyje i juz mozna farbowac na inny kolor. chyba taka to roznica nie wiem ja henny na brwi uzywam

ja jak kiedys mialam blond balejaz to juz po tygodnu nie moglam wytrzymac ze widac mi ciemne odrosty. masakra.

Gość hghtr6g
no a ja wlasnie mam naturalne bardzo jasne wlosy blond..dzis zafarbowalam nią takim kolorem jasno brazowym plus jakby rudym z Joanny :) na czubku ne widac nic, prawie bez zmia, ale reszta i koncowki sa ladne ;)

no joanna ma bardzo dobre szamonetki, i marion tez. nigdy niech cie nie kusi tylko pallete, albo venita-czarna zrobila mi wlosy bordowe! cale szczescie ze sie zmylo. a po palete wypadnie co polowa wlosow prawdopodobnie

Gość hghtr6g
po palette wypadaja wlosy? dobrze ze mowisz, dziekuje za info, bede uwazac, aczkolwiek bardzo ladne , lśniace maja opakowanie, w dodatku nie takie tanie :) Dbam o swoje wlosy, nigdy chyba nia mialam łupiezu, ani wlasnie wypadania... tylko strasznie mnie kurza ten prawie 'bialy' czubek na mojej glowie. :O

no mi wypadly i w dodatku zmywala sie jakies pol roku.. masakra. pozatym to tez nie tylko moje zdanie, w internecie podobne opinie czytalam. wiec lepiej nie ryzykuj ;)