Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar dla takich....

Jest mi przykro ,ze wiekszosc kobiet leci tylko na kase :(

Polecane posty

A same tez są biedne :O

Gość nie wiem czy ci pomogę
no to chyba normalne, żeby chociaż jedno kasę miało... Zima idzie, więc randki wyłacznie na spacerze nie wystarczają :)

nie chodzi o randki... jest mi smutno ,ze wspolczesne młode dziewczyny ( 17-22lata) są zepsute. Potrzebują kasiastego kolesia by szpanować przez koleżankami, sąsiadami , najlepiej by taki ''misiaczek'' dawal im prezenty w postaci ciuchów, telefonów, zegarków, bizuterii, kosmetyków ,one w zamian oddadzą ''siebie'' :O To żenujące, wiem ze nie wszystkie takie sa ,ale w moim miescie trafiam na pustaki którym telewizja wode z mogzu zrobila. Jestes spokojnym facetem ,ubierasz sie przecietnie, wygladasz przecietnie = jestes frajerem i gównem z którego mozna sie smiac. Takie panienki w grupie sa mocne :O

Gość dlatego nie szukam dziewczyny
tylko regularnie odwiedzam luksusowe prostytutki wszystko maja pierwsza klasa wiec sa warte kazda cene

Gość bo jestes slaby to beda sie
smiac znam kolesia co chodzi w podartych gaciach nie ma auta ani kasy ale to on sie ze wszystkiego smieje i jakos laski tez go lubia;p

Gość wszedzie gdzie sie nie obejrze
czy to kafe czy demoty, wszedzie jest gadka, że laski lecą na kase. Jestem kobietą, mam 25 lat, conajmniej kilkaset znajomych w wieku 20-40 i może 2-3 kobiety to takie materialistki jak piszecie, a każda inna chce po prostu kochac i byc kochaną. Nie oznacza to checi wiązania sie z zyciowa dupa wołową, bo np. 30 letni facet zarabialacy 1200zł i bez ambicji na zycie - to nie tylko brak kasy, ale i jego charakter latwo odgadnąć. 90% kobiet chce normalnego, przecietnego faceta.

Nie oznacza to checi wiązania sie z zyciowa d**a wołową, bo np. 30 letni facet zarabialacy 1200zł i bez ambicji na zycie - to nie tylko brak kasy, ale i jego charakter latwo odgadnąć. 90% kobiet chce normalnego, przecietnego faceta. przeciętny , normalny facet tez czasem zarabia 1200 , ale jego już łatwo odgadnąć .... :classic_cool: