Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_zdradzony_wkuwiony

mogłem wziąć na żonę jakąś dziewicę - teraz mam za swoje

Polecane posty

przyznaję, sam nie byłem aniołkiem, spałem z różnymi laskami zanim poznałem swoją obecną żonę. ona również miała bogate życie erotyczne przed spotykaniem się ze mną 3 lata temu pobraliśmy się, wszystko bylo ok aż do zeszłego tygodnia. dowiedziałem się przypadkiem, że puściła się na firmowej imprezie. zażądałem wyjaśnień od niej, ale zbagatelizowała sprawę. ja sam byłem wierny jak pies. następnego dnia wystawiłem jej walizki i kupiłem jej bilet do jej matki. poważnie myslę nad rozwodem. po kilku dniach na rauszu dochodzę do wniosku że jednak było lepiej poczekać na jakąś porządniejszą kandydatkę na żonę, taką, co nawet nie pomyśli o baraszkowaniu z innymi facetami.

teraz to nawet jak się rozwiodę, to nieprędko w przyszłości znajdę równieśniczkę - dziewicę na żonę. więc lipa nieco

Gość dziewice? w zyciu
dretwe to jakies i wszystkiego sie wstydzi zrobic :O

Gość wrwqe
zrób jak niektóre plemiona w Afryce: kolejnej kobiecie wytnij łechtaczkę. Na 100% możesz być wtedy pewien że nie pomyśli o innym

jak drętwa to trzeba ją delikatnie i z wyczuciem wszystkiego nauczyć. spodoba jej się na bank

No ale chyba nie zamierzasz pozostawać z kimś takim w związku? Zdradziła raz zdradzi ponownie.

teraz teoretyzuję. póki co mam żonę. zobaczymy co dalej.

Gość hah hahaha haha
A wzialbys sobie dziewice dla ktorej bylbys tym pierwszym i po roku zapragnelaby sprobowac jak to jest z innym - innymi i wtedy tez bylby krzyk :) wiec nie generalizuj :D

Gość glupota jest w tych czasach
sie obraczkowac kobiety sa rozwiazle wystarczy ze jakis przystojniak na nie spojrzy i niewazne czy mezatka czy w zwiazku rozlozy mu nogi 🖐️

Dooobra, szkoda gdybać co by było gdybyś miał dziewicę i tak dalej. Ważne jest co zrobisz teraz. Przecież nie możesz pozwolić na to żeby żyła z tobą taka osoba. Musisz ją pogonić, przecież wiesz o tym. Zdrady się nie wybacza. Żona znajdzie się następna.

Gość a na tej imprezie to ja w
kolejarza wzieli czy jednorazowy wyskok?

Gość alima 1982
Ja byłam dziewicą , wierna jestem jak pies i co z tego mam ...ciągłe awantury o urojonego kochanka :-0