Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyChocolate

Ja i facet 20 lat starszy...

Polecane posty

Nie chcę związku. Nie chcę by mu zależało na mnie. Ma żonę. To najistotniejsze dla mnie. Nie zniszczyłabym czegoś co tyle czasu budowali

Gość hjnoi
dwie debilko dopasowaly sie w tematele :D

Niekoniecznie. Wiesz ten pocałunek był po alkoholu. ......... Dobra teraz was zaskoczę. Mnie to też totalnie zaskoczyło. Napisał do mnie eske, że przeprasza za swoje zachowanie i czy możemy się spotkać. Podjechał do mnie do domu i pogadaliśmy. Powiedział, że musiał to wszystko przemyśleć. Powiedział, że niechce mi życia marnować, że nie chce mnie skrzywdzić. W ogóle mówił, że każda kobieta marzy o ślubie, o dzieciach a on już mi tego nie zapewni... Zaraz napisze ciąg dalszy

No i tak mówi, widać było, że mu to bardzo ciąży. Powiedziałam, że nie dałabym mu zniszczyć małżeństwa. Zapytał czy nigdy go nie chciałam. Byłam szczera. Powiedziałam, że i owszem, ale nie chcę niczego rozbijać. Nic na siłę. Tłumaczyłam mu dlaczego tak właśnie myślę. Powiedział, że on dawno czekał, żeby się z żoną rozstać, nie miał jednak motywacji, żeby to zrobić, a teraz ma. Kazałam mu to przemyśleć. Krótko jeszcze pogadaliśmy, obiecał, że nie będzie mnie unikał, że jeszcze skończymy tą rozmowę. I pojechał. To zaraz weszłam tu. Ja nie wiem. Nie chcę być powodwem ich rozstania, a z drugiej strony serce zaczęło mi szybciej bić jak to mówił...

Zrobił mi nadzieję. Mówił, że to przemyślał, ale i tak kazałam mu się jeszcze poważnie zastanowić. Dziwne? Może, ale nie chcę, żeby rezygnował z całego swojego życia przez może chwilowe zauroczenie.

Nie wiem co mam myśleć, nie wiem co robić. Jest we mnie tyle sprzeczności. Jest tyle samo ''za'' co i ''przeciw''. Z żoną spędził dwadzieścia lat. Mają wspaniałe nastoletnie dzieci, a ja miałabym to psuć? Chociaż tak bardzo pragnę by był choć trochę mój...

Gość if she likes it this way
Dzieczyno..po co Ci on w charakterze męża? W ramach rozbijania rodzin, problemów, wzajemnych roszezń, pretensji... Czy nie możesz z nim po prostu miło pospędzać czas na Waszych warunkach? Naprawdę wierzysz w rozwody, porzucanie żon po 20 latach a przede wszystkim czy wierzysz w siebie u jego boku, 20 lat starszego, na cale życie? Ja bym nie wierzyla ani sekundeczki:)

Gość LadyChcocolate
Mam jedną prośbę, czytajcie moje wypowiedzi zanim coś napiszecie. Na wszystko co napisałaś odpowiedziałam już wcześniej... Wierzę, że się męczy z żoną. Widzę to. Uwierz mi, że czasem wystarczy spojrzeć nieco bardziej. Jednak nie chcę nic rozbijać o czym napisałam już nie raz. Nie chcę też ślubu. Nawet on powiedział, że tego nie mógłby mi dać... Ja rozumiem dużo więcej niż myślisz. Teraz mam dylemat. Posłuchać serca i dać się ponieść uczuciu, zobaczyć gdzie to mnie zaprowadzi, czy posłuchać rozumu i zrezygnować już teraz? Po prostu być znajomymi w klasie. Naprawdę nie chcę być winna rozpadowi małżeństwa.

hej mam ten sam problem poznałam faceta który jest 19 lat starszy i jest po rozwodzie. po dwóch spotkaniach chciał iść do łóżka a ja nie był zły więc żeby go nie stracic zgodziłam sie było cudownie lecz od tamtej pory mineło ok miesiąca i cisza zero tel. sms-ow nic. obiecywał dużo że bedziemy razem itd. gdy sie niedawno przypadkiem spotkalismy to było to tak jakby nic miedzy nami nie było rozmawialismy jak kumple ze szkoły tylko na koniec dał mi buziaka i tyle. nie wiem co mam myslec o tym czy on chcial mnie tylko zaliczyc a ja naprawde sie w nim zakochałam i chce z nim byc prosze pomóżcie

Gość kalrina xXx
dziewczyno , poszlas z nim , bo sie wkurzyl? a niech sie wkurza!!! zaliczyl cie i pewnie szuka kolejnej. ile masz lat, ze taka naiwna jestes? nie wiesz ze jak facetowi zalezy na kobiecie to poczeka az ona bedzie gotowa na nastepny krok?

hej mam ten sam problem poznałam super faceta starszy o 19 lat i jest po rozwodzie. po dwóch spotkaniach chciał iść do łóżka a ja nie był zły i żeby go nie stracić zgodzilam sie było cudownie lecz od tamtej pory minęło miesiac i nic zero tel. sms-ow a obiecywał wszystko że bedziemy razem że będzie dwonic a tu cisza. niedawno przypadkiem sie spotkalismy i wyglądało to tak jakby nic między nami nigdy nie było rozmawialismy jak kumple ze szkoły tylko na koniec dał mi buziaka przytulił i tyle. nie wiem co mam myslec o tym czy on chciał mnie tylko zaliczyc a ja naprawde sie w nim zakochałam i chce z nim byc.prosze pomózcie mi

ale ja go kocham i nie chce go stracic to co ja mam zrobic nie moge bez niego żyć

chciał cie zaliczyc :classic_cool: koniec kropka to samo tyczy sie tej autorki tematu. Ona wie że on jest nieszczesliwy z żoną:D:D:D jasne i dlatego cię unika??:D:D:D Dziewczyny pobudka!!!! koniec bajki :P

Gość paxiii
Dziewczyno kazdy napalony na mlodsza facet bedzie opowiadal bajki, ze juz dawno chcial sie rozwiesc z zona, ze nie jest z nia szczesliwy, ze zona jest zla i niedobra itd. Tak mowi kazdy zonaty facet. A ty jesli nie chcesz rozbijac rodziny to tego nie rob!!

Gość kalrina xXx
no tak , kochasz go juz po drugim spotkaniu a potem facet sie cieszy ze jeszcze mlode dy na niego lecą i tak łatwo mu sie oddają ode mnie masz medal za szybkosc.

Gość kalrina xXx
Autorko , szczerze ci nie zazdroszczę . Wiem , przez co przechodzisz.Mam nadzieję ,że podejmiesz dobrą decyzję , jaka ona by nie była.

Gość kalrina xXx
dera sama sobie to zrobilas , facet tylko skorzystal

Gość kalrina xXx
dera ja cie nie chce dobijac , im szybciej o tym zapomnisz , tym lepiej dla ciebie. poszukaj innego na to miejsce.

dera jesli kochasz odpuśc :) twoja miłosc go przygniata :classic_cool: a autorki facet sie jej wręcz wystraszył bo tu żonka dzieci a tu małolata po jednym pocałunku zaczyna wydzwaniać :O to co by było po roku romansu?? choc go ciagnie zapewne to racjonalnie przyjmuje ze mu miłostek nie trzeba :classic_cool:

Gość autorko uszy do góry
pogadaj ze swoim ojcem jego też pewnie jakaś laska całuje albo sie kopcą :) zawsze to od strony dojrzałego faceta usłyszysz jak on do tego podchodzi:)