Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy sad i bez

modlitwy o dobrego męża

Polecane posty

Gość gość
Ja się nie modlę, bo mąż małżeństwo to obowiązki, ustawiczny kompromis, konsultacje decyzji.

Gość gość
wszendzie sa obawi9azki

Gość gość
małżeństwo to zwykle też dzieci.... ten kto NIE ma dzieci NIGDY nie zazna tej cudownej miłości swoich dzieci

Gość gość
TA DZIAŁA, WYPRÓBOWANA PRZEZ KILKA OSÓB, ŚW JÓZEF TO NAJLEPSZE BIURO MATRYMONIALNE :) Święty Józefie, dziękuje Ci, że jeszcze nie wyszłam za mąż (nie ożeniłem się). Święty Józefie, Ty wiesz w Bogu, kto ma być moim mężem (żoną), pomóż mi spotkać tego człowieka. Święty Józefie, spraw, żeby to był(a) dobry(a) mąż (żona), który(a) będzie mnie kochał(a) i szanował)a), jak Ty kochałeś i szanowałeś Maryję Święty Józefie, doprowadź do zerwania każdej znajomości, która nie podoba się Panu Bogu Święty Józefie, obiecuje Ci dochować czystości przed ślubem. Święty Józefie, obiecuje dać pierwszemu mojemu dziecku przynajmniej jako drugie imię "Józef" Święty Józefie, obiecuję innym mówić, że tak dobrego męża (dobrą żonę) mam dzięki Tobie. Amen!

Gość gość
Gość 07:58 Aż parsknęłam śmiechem i oplyłam ekran z tego stwierdzenia.Ja to właśnie jestem szczęśliwa bo nie mam dzieci. Ja dziękuję za takie " szczęście". Do domu starców wybierz się popatrzyć jak ta miłość wygląda, w wypowiedziach nastolatków:" stary, stara", w egoiźmie wrodzonym dziecka...

Gość gość
..ludzie jednak nigdy nie przestają mnie zaskakiwać,,,,,,ale skoro ktoś wierzy ,ze modlitwa "załatwi" wszystko, no ...na pewno nie zaszkodzi :P

Gość gość
Ja sobie wymodliłam cudownego męża. Mòj przyjaciel i moja ostoja. " Carmelo e Magdalena " na YouTube.