Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mopowa czarownica

POMOCY !!!!! MOP

Polecane posty

Gość mopowa czarownica

witam :) na pewno weźmiecie mnie za jakąś upośledzoną czy coś :D ale problem jest jak najbardziej serio:) otóż nie wiem jak zmienić końcówkę do mopa viledy, ona jest taka zatrzaskowa i nie umiem jej ściągnąć żeby założyć nową jak ktoś wie jak to się zdejmuje to będe bardzo wdzięczna za wszelkie rady:)

Gość mopowa czarownica
jak tego nie zdejmę to będe musiała kupić nowego mopa na kiju:o

Gość mopowa czarownica
:o nikt nie wie jak zdjąć tą końcówkę ???

Gość mop support poland
Pokaż fotkę (mopa) to Ci pomogę. :classic_cool:

Gość Ficus
Złapać porządnie za nasadę (tam gdzie są przyczepione szmatki do mycia). Odgiąć końcówkę na bok (trzymając kij) i wyciągnąć końcówkę mopa. Trzeba włożyć stosunkowo dużo siły:)

Gość gość
to wbrew pozorom nie jest smieszne bo tez mam z tym problem ;) cholera nie chce wyjsc!

Gość g0ly
widzę, że nie tylko ja mam taki kłopot z wyciągnięciem.. czy trzeba docisnąć naraz te trzy wystające blokady żeby przekręcic koncówkę? czy jest jakis specjalny klucz do tego ustrojstwa czy jak?

Gość gość
:) Odkrecic koncowke trza :D

Gość g0ly
fajnie się mówi "odkrecic trza" a ja krece wciskając na raz te trzy blokady i dalej nie idzie... chyba ide na jakies śniadanie i pozniej sprobuje jeszcze raz... :D

Gość gość
trzeba podważyć to czymś bo jest na zatrzask

Gość gość
Mam nadzieję , że problem rozwiązany , a od siebie dodam tylko , że też miałem z tym problem , bo użyłem do tego stosunkowo dużo siły (żeby wyciągnąć mopa z zatrzasku) , ale udało się dopiero , kiedy druga osoba trzymała kij (a wręcz ciągnęła go w przeciwną stronę niż ja) , a ja ciągnąłem za końcówkę ...

Gość gość
Natchnieta Waszymi podpowiedziami, że to jest zatrzask, przytrzymalam stopami nasadkę tych frędzli (stanęłam na niej) tak, żeby kijek wystawal pomiedzy stopami i jednym ruchem pociągnęłam do góry. Wyszło bez problemu. Uważać tylko, żeby sobie w oko nie strzelić :-) Pzdr

Gość gość
Ja też miałam problem, ale dzięki za poradę. Stanęłam na mopa i końcówka zeszła. :)

Gość gość
Witam. Ja tez miałam ten problem,i powiem wam ,ze rada stanąć na końcówce mopa i pociągnąć do góry kij jak najbardziej trafna i nie trzeba dużo siły.Uwaga na oczy ! :)

Gość gość
Rzeczywiście wystarczy stanąć na frędzlach ale uwaga nie tylko na oczy ale i na brodę i zęby hehe niestety mówię z własnego doświadczenia :))))

Gość Alicj
Ja mam wikeszy problem :D Zakręciłam kij tak mocno, ze teraz regulacji odkrecic nie moge xD http://olawskie.pl

Gość Venice
Najlepiej stanac na sznurkach i ciągnąć kij do góry kręcąc nim w obie strony. Szybko i sprawnie .

Gość gość
Dzieki bo nie wiedziałam jak wymienić !

Gość viledassie

...owy ten mop bardzo!