Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swirek72

prostownica i lśniące włosy

Polecane posty

Gość swirek72

dziweczyny jak wy to robicie że macie tak lśniące włosy po prostownicy ???, kupiłam sobie bo myślałam że w koncu będe miała piękne włosy a mam straszne poradzcie coś!!!

Gość mikitkaa
jeśli masz matowe i zniszczone włosy to prostownica niczego tu nie polepszy...

Gość a jaka masz ta prostownice
u mnie jest tak ze po jednej mam wlosy piekne proste lsniace po innej proste matowe po jeszcze innej - o zgrozo - puszace sie i lsniace tylko w sloncu :o

Gość mrumrumru
ja jak bylem u fryzjerki to mi tak mi je wymasowala prostownicą ze mi wypadly. Pozdrawiam.

Gość swirek72
zdecydowanie mam włosy suche i zniszczone , używam kosmetyków polecanych przez fryzjerów , prostownice mam z remigtona szkoda bo długo czekałam aż będe mogła sobie ją kupić

Gość załozysz sie że ma? :)
nic ztym nie zrobisz raczej :( to sprawa genetyczna albo masz niedobór jakis witamin lub mikroelementów :( a łykasz jakies suplementy na włosy ?

Gość kontakto to lepiej
zacznijmy od tego, ze skoro masz wlosy zniszczone to prostownica ten stan pogorszy wiec na pewien czas zrezygnuj z prostownicy. Myj wlosy jakims regenerujacym szamponem polecam Dove lub Raadical. Po kazdym myciu odrzywka taka do splukiwania. Dodatkowo mozesz isc do fryzjera na zabiegi regenerujace. Dopiero gdy wzmocnisz wlosy to naturalnie odzyskaja blask i wtedy uzywaj prostownicy ale nie za czesto i uwazaj aby nie miala za wysokiem temperatury. Dodatkowo polecam lykac cynk i capivit A+E oraz Skrzyp polny ale taki zwykly a nie jakies badziewia reklamowane w tv/.