Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZetIPe

moja kobieta zbrzydła

Polecane posty

Gość ZetIPe

dziewczyna z którą jestem ponad rok ostatnio nieźle przytyła podobno od jakiś tabletek ale wygląda strasznie chujowo chyba jakieś 10 kg więcej na wadze jej wyjebało zmieniła jej sie też karnacja jest obecnie blada jak jakaś jebana ściana i powyskakiwały jej syfy na twarzy zrezygnowała z makijażu bo uznała że naturalność jest piękna !!! kiedyś była najładniejszą dziewczyną w okolicy teraz kurwa wstyd z nią wyjść do ziomali bo wygląda jak pojebana JAK MAM JEJ POWIEDZIEĆ ŻEBY SCHUDŁA ? ostatnio jej powiedziałem prosto z mostu że sie pierdolony snorlaks z niej zrobił a ta tylko focha zajebała jak mam jej to delikatnie zasugerować co?

Gość h3hh
pokaz jej ten subtelny wpis:D zrozumie

Gość Paulinka244444444444444
jak ci nie pasuje to ja rzuc i tyle ,alez mi problem jest tyle super lasek no nie?

znjadz sobie jakas modelke i tyle

Gość ZetIPe
no rzuce ją ale dopiero jak na sto pro da mi do zrozumienia że nie schudnie bo tak to mi pasuje z charakteru ale wygląd teraz fatalny jest żona kurwa nie obrażaj spierdalaj

wyglad nie zawsze zmienia sie na gorsze. znam 45 latke co wyglada na jakies 30 ,ale wklada w to wiele wysilku

Paulinka244444444444444 wyglad nie zawsze zmienia sie na gorsze. znam 45 latke co wyglada na jakies 30 ,ale wklada w to wiele wysilku ale ja nie powiedzialam, ze na gorsze ... ale jak ktos ma chujowy charkater to zawsze taki bedzie juz :)

a niestety kazda kobieta jak sie zaniedba nie wyglada za pieknie . nawet taka miss swiata jakby sie zapuscila dbanie o siebie wieeele daje kobiecie. niketorym moze i nic nie pomoze ,ale przewaznie to ma duzy wplyw wiem po sobie jak wygladam zaniedbana ,a jak sie postaram choc teraz juz nie chodze zaniedbana nigdy

Gość simian raticus bingalaszatanu
Zapłodnij ją i rzuć! Znajdź se najtępną!

charakter tez sie zmienia w ciagu zycia wiem to po sobie

Gość b.b.b.b.
wygląda jak poj**ana" Ona tylko wygląda, a Ty jesteś.

Gość ZetIPe
taaa jak ją zapłodnie to już bede na nią skazany hahah a jak ona ma tak chujowo do końca życia wyglądać to dzieny wielkie

hmm no moze jest troszke pusty i dziecinny lub to prowo glupie ,ale kazdy facet chce miec ladna kobiete takie sa realia. nawet ten powazny i inteligentny tylko taki sie do tego nie zawsze przyznaje

Gość Chryste Panie , Mateczko Kozł
charakter zmienia się co 7 lat, sprawdzone und udowodnione.

Gość ZetIPe
tej ściery to nie jest temat żeby oceniać jaki jestem tylko zapytałem jak jej powiedzieć żeby sie za siebie wzieła prawda

Paulinka244444444444444 -> tylko pojęcie "ładna kobieta" dla kazdego faceta jest inne :) a autor tego tematu ma z 15 lat... wnioskując jakiego uzywa słownictwa :) wiec to tylko glupie prowo :)

chyba ze ktos kocha kobiete bezwarunkowo ,ale to rzadko sie zdarza . zwykle ,,kocha " sie za cos

Gość ZetIPe
charakter ma dobry ja pierdole temat o wyglądzie jak nie umiecie czytac to sie kurwa nauczcie przygłupy

ZetlPe jestem ciekawa jak ty wygladasz ze masz takie wymagania... pewnie maly gruby pryszczaty a z modelka by chcial byc

Gość ZetIPe
no co ty człowieku nie jestem mały i nie jestem pryszczaty a ona do niedawna jeszcze wyglądała jak modelka zajebista tylko teraz sie taki pasztet jebany z niej zrobił nawet niewiem kiedy ... ale raczej trzeba ją wyjebac i sobie jakąś ładną dupe znaleźć a nie sie męczyć z taką co wstyd ziomalom sie z nią pokazać bo kapa w chuj

Gość Hmmmm...............
ale masz problem... faktycznie najlepiej daj dupy swojemu fajnemu ziomalowi doceni Cię, ZIOMALU buhahaha

Gość Hmmmm...............
tacy jak ty lubią analik, co, ZIOMALU???