Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belllinndaa

wwzyscy goscie na m ie lecom, jestem piekna, mam wszystko!

Polecane posty

Gość belllinndaa

Jestem ladna bardzo, zgrabna, szczuplutka, mam blond wloski, bardzo jasniutkie, nosze czarna skorzana obcisla kurteczke i eksponuje swe cialo! Nosze tez wysokie szpilki, smieje sie z tych dziewuch co noszom balerinki! Nie inwestowalam np w nauke tylko w siebie! Zamiast wydac kupe kasy np na studia prywatne, to powiekszylam sobie piersi i nie zaluje. Wlasciwie kazdy gosc na mnie leci. Pracowalam przez chwile w klubie go go i teraz mam odlozone mase kasy i nie musze pracowac. Leze, chodze na zakupy, imprezy. Tagze zyc nie umierac. Mysle ze jak sie pieknym to sie ogolnie rzadzi!

Gość Agnieszka z Ostzreszka
kup słownik ortograficzny :o

Gość belllinndaa
Nie potrzebuje zadnego slownika kochanie bo mam internet a w nim jest wszystko!

widac po powyższej wypowiedzi :o zgroza

Gość belllinndaa
Co tu duzo mowic? Ludzie sa zazdrosni! Wytkna wszystko temu co ma! Ja wykorzystuje swojom urode zeby miec lepsze zycie! I narazie mam wszystko- kosmetyi, zajebiste ciuszki, wyjazdy zagranice i powodzenie! A moi koledzy smieja sie z dziewuch w balerinkach. Wiec dziewczyny radze wam naorawde nie chodzcie w tych smiesznych butach!

Gość belllinndaa
Agnieszka czy ty orzypadkiem nie jestes jedna z tych co chodza w balerinkach i nie maja szans u fajnych gosci?

Gość belllinndaa
No akurat sie baaaardzo mylisz bo jestem z miasta- urodzilam sie i cale zycie mieszkam w jednym z najwiekszych i najladniejszych miast w polsce wiec spoko :o

Gość simian raticus bingalaszatanu
Chętnie bym Cię wyruchał seksowna blondyneczko! A najlepiej zapłodnił i porzucił!

Gość belllinndaa
Do tego wlasnie kupilam sobie najnowszego iphona 4 a niestety w polsce lidzie za bardzo zawistni jak sie komus powodzi! A mnie sie powodzi wiec spoko

ja w balerinach nie chodze, ale nie rozumiem o co sie czepiasz :o i mam nadzieje, ze nie mieszkasz w krakowie, bo to byłby wstyd dla mojego miasta

Gość belllinndaa
Simian no niestety na dziecko nie ma szans. Mi dzieci niepotrzebne wogole ;)

Może i jesteś z miasta, ale słoma wychodzi Ci z butów. I od razu tłumaczę, bo widzę, że rzeczywiście nie inwestowałaś w edukację: jeżeli mówi się, że wystaje komuś słoma z butów, oznacza to, że ta osoba jest PROSTAKIEM.

Gość pammyx33
nosisz skórzana czarną kurteczke :D:D i buty czrne z srebrnym paseczkiem z białą nitką . I jEST THR BESTTTTTTTTT ŁALŁŁŁŁŁŁŁŁŁ :D

Gość like a prayer
wszystko fajnie i pięknie tylko szkoda, że choć trochę w inteligencje nie zainwestowałaś :)

Gość pammyx33
daj foto to ocenie :)

Gość like a prayer
prowo nie prowo, ale takie osoby także istnieją :)

Jeżeli prowo, to daję 1/10, bo takie tematy były tu chyba ze sto razy poruszane :P

Gość belllinndaa
Wszystko za prowo bierzecie. To nie prowo akurat tylko prawda. Jak ktos ma super to odrazu prowo, nie? W kazdym razie co do pytania: to tsk , zgadlas, mieszkam w krakowie. Widze ze ty tez. I nie woem co sie czepiacie! Kazdy moze zrobic blad ortograficzny i. Ie woem po cholere to wytykac. Zreszta a niektorzy bledow nie robiom i za 800 zl tyrajom w biedronce :o wiec sory!

Gość belllinndaa
A co do slomy z butow to tsk, wiem co to oznacza i uorzedzam cie ze mi nie wystaje!

Gość belllinndaa
Sory za literowki ame pisze z mojego iphona i jeszcze nie opanowalam tej klawiatury czasem zle cos nacisne :)

Gość belllinndaa
Mems nie rozumiem- to ze ja pisze ze nie tyram za 800 zl to niby prowokacja?

Gość belllinndaa
robilam lodam dla duzo kogo a wy? nie robiliscie chyba ja mialom fainego kutasa zaplacil 5000 zl gowiankim wy !

Gość belllinndaa
Kurcze dla was jak ktos ma lepiej niz inni, jest ladny i mu sie powodzi to odrazu prowokacja, no sory ale nie rzumiem tego. Skad sie to bierze? Napisze wam: ZAZDROSC!

boże jaki wstyd dla mojego miasta :o dobrze, ze nie studiujesz bo to by już była w ogóle tragedia :(

Gość belllinndaa
O, to nade mna to akurat podszyw! Ale to widac odrazu! :o