Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belllinndaa

wwzyscy goscie na m ie lecom, jestem piekna, mam wszystko!

Polecane posty

Gość belllinndaa
Ale liceum skonczylam wiec mize kto wie i. A studia pojde jak zachce. Szczerze? To myslalam nad akademia krakowska. Wiec wiesz, niewiadomo jak bedzie!

Nie, twierdze tak dlatego, że: -chwalisz się, że nie zainwestowałaś w edukację, bo wolałaś botoks, czy tam inne goowno -nosisz obcisłe, skórzane kurteczki (znasz taka stronę www.wiocha.pl ?) -nie wierzę, że tak pusty człowiek w ogóle chodzi po tym świecie -ciągle robisz błędy "noszom, tyrajom, itd..." A wszystkie wymienione powyżej punkty składają się na oklepaną już prowokację. Nie chce mi się już o tym pisać, znudziłam się 🖐️

Gość belllinndaa
To nie pisz prostaczko jak ci sie nie podoba! Nawet jak zrobilam blad to co? Mam kazdy wyraz w slowniku sprawdzac zeby cie w oczy nie klul? :o a kurteczki skorzane sa akurat sexi i na pewno to nie wiocha. Spojrz moze na siebie! Pewnie nosisz sie tak ze az oczy bola!

Gość belllinndaa
Sama jestes pustakiem zazdrosnico!

Gość belllinndaa
I legginsy. Osze i jak ktos jest zgrab y to wygladaja one sexi. Chyba ze ktos ma wielkie dupsko jak ty pewnie!

Na co ci powodzenie? Na co ci uroda? Uroda kiedyś przeminie, zostanie tylko twoja dysortografia i brak wartości moralnych. Co ci po tym, że będziesz spała z 300 facetami, skoro żaden cię nie pokocha? Żaden nie będzie z tobą aż do śmierci? Co zrobisz na starość? Myślisz, że szczęście to tylko uroda, powodzenie i kasa? To się grubo mylisz. Ważna jest miłość, mądrość, wiedza, kreatywność, inteligencja, często wiara i dobry charakter.

"Nawet jak zrobilam blad to co? Mam kazdy wyraz w slowniku sprawdzac zeby cie w oczy nie klul?" Nie, bo takiemu debilowi jak ty nawet slownik nie pomoze...poza tym nawet nie umiesz sie nim poslugiwac...Kurteczko czarna skorzana na pewno wygladasz jak qrwa

Gość Zuzi.Lalka nie duza
A ja bym chciala, zebys zostala mojom przyjaciolkom, bo mam wrazenie, ze jestes podobna do mnie. Na mnie tez lecom faceci i mam fajne cialo. Ja mam kurteczke ale nie czarnom tylko czerwonom i lubiem wysokie szpilki.

Gość bellinndaa
Zuzi jestesmy takie same! Mozemy sie zaprzyjaznic. Chociaz musze cie uprzedzic ze ja nie lubie czerwonego

masz 15 lat, siedzisz teraz na kompie ze swoją slit psiapsiułą i wymyślacie coraz bardziej lotne prowokacje, zgadłam? Ogarnij się i popsikaj wokół dezodorantem, bo mama zorientuje się, że popalasz.

Gość fotel
prowo jakiegoś starego prawika.nie ma aż takich idiotek.