Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snckdcbhdkjchd

Czytałyście to?? Narodziny dużego dziecka

Polecane posty

Gość Marchewka czy
zadałam ci pytanie

Gość marchefka ze szpinakiem.
Tak, odpowiedź brzmi TAK

marchefka to z przytoczonego tematu " 08:16 [zgłoś do usunięcia] mamuśkkka Ja ur.dziecko 19 lat temu ważące 4440 g,mierzące 61 cm.nacinaci mi krocze.Dziecko nie mogło się ur.6 osob wypychało mi je.dopiero jakies 5 lat temu dowiedziałam się,ze takie wypychanie dziecka(nie pamietam fachowej nazwy)jest niedopuszczalne.Powinnam meić cesarkę.Poród był bardzo długi.Samo wyjscie dziecka trwało 40 min.Dziecko miało 7 pkt.Dopiero rano podano mi Go do karmienia. Poród był okropny i dla mnie i dla dziecka,ale wszystko z dzieckiem było OK.To moje jedyne dziecko." A teraz idź na dwór, albo co.... Z myśleniem u Ciebie jednak kiepsko :p

Gość Marchewka czy
Ja ur.dziecko 19 lat temu ważące 4440 g,mierzące 61 cm.nacinaci mi krocze.Dziecko nie mogło się ur.6 osob wypychało mi je.dopiero jakies 5 lat temu dowiedziałam się,ze takie wypychanie dziecka(nie pamietam fachowej nazwy)jest niedopuszczalne.Powinnam meić cesarkę.Poród był bardzo długi.Samo wyjscie dziecka trwało 40 min.Dziecko miało 7 pkt.Dopiero rano podano mi Go do karmienia. Poród był okropny i dla mnie i dla dziecka,ale wszystko z dzieckiem było OK.To moje jedyne dziecko. lekarzy konowałow i sadystyczne polozne za takie akcje powinny tracic uprawnienia do wykonywania zawodu Jesli jakas matka polka typu marchewka czuje misje ze musi ja rozerwac w trakcie porodu bo inaczej nie bedzie pelnowartosciowa kobieta, niech podpisze żadanie ze chce rodzic naturalnie. Skazywanie zdrowych na umysle kobiet na meczarnie dla zasady, z narazeniem zdrowia ich i dziecka, powinno byc karalne

Gość to mamuśka ma pewnie
szkoda gadać z tą całą marchefką skoro dla mniej 6 kg płód jest TYLKO 2 kilo cięższy od 4 kilowego. Jakaś nawiedzona wariatka i tyle.

Gość zytka3333
nie wierze ze kobieta o szerszych horyzontach niz gary, mop i telenowele moze wypiswyac takie bzdury. Rozumiem kobiety ktore nie chcą cesarki bo to powazna operacja i boja sie komplikacji. Jednak jak ktos pisze ze rodzenie w meczarniach, bez znieczulenia, narazanie zdrowia swojego i dziecka, jest powodem do dumy dla kobiety to po prostu mentalne sredniowiecze. Pewnie te kolejne powody do dumy oprocz rozerwania w czasie porodu to ze corcia wczoraj duzą kupke zrobila

Czemu karmicie trolla? Mój mąż ważył coś ponad 4 kg (teraz tego po nim nie widać) i teściowa opowiadała, że właśnie lekarz skoczył jej na brzuch, żeby go wypchnąć, miał na głowie odbite palce lekarza, który go wyciągał, przez ileś miesięcy, myślała, że mu już to nie zejdzie. W trakcie jej porodu teściowa o mało nie umarła, ratowali ją potem inni lekarze, oczywiście dziecko zobaczyła na drugi dzień. Skończyło się uszkodzeniem układu rozrodczego (nie mogła mieć więcej dzieci) depresją poporodową, mało co się mężem zajmowała i odsunięciem się od seksu. Dodam jeszcze że to wysoko i dobrze zbudowana kobieta, co miało być na korzyść dla niej.