Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 28

Panowie wolicie kobiety szczupłe czy inteligentne?

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 28

Panowie wolicie kobiety szczupłe czy inteligentne?

Jeśli koniecznie miałbym wybierać między tymi dwiema cechami to wolę te inteligentne. Jednak zależy też do czego.

Gość 2 w 1
i szczupłe i inteligentne :P

a myslisz ze inteligencje bedziemy ruchac ? kolejny gruby babiszon z kompleksami zamiast wziazc swoja dupe w obroty i schudnac :/ to bedzie sie ludzic... facetowi nie jest potrzebna super inteligentna kobieta (choc malo takich) bo to facet podejmuje decyzje jest wsparciem pomaga wspiera itp wiec napewno mniej inteligentna ale szczupla czyli ATRAKCYJNA dzicko ma dziedziczyc urode po mamie a inteligencje po tacie taka to juz natora.. :)

Gość phikus
ale zwykle jest na odwrót, chociaż w twoim małżeństwie Lord, akurat na to samo wyjdzie.

Gość olivia dunhammmm
buhahahaha mniej inteligentnych od ciebie Lord nie ma:D:D:D

Gość dobre dobre dobre
te z wiekszymi cycami

Gość Urughaijka
Ale głupie pytanie :P Ale najlepiej to wziac inteligetną i ja odchudzić.

czemu ktoś kto zadał to pytanie założył, że inteligentna kobieta nie może być szczupła ;)? Wydaje mi się, że z tuszą można zawsze coś zrobić i to się zmienia, a z inteligencją... cóż...

dolcevita133 czemu ? bo tego posta zalozyl zakompleksiony gruby prosiak placzacy nad swoim losem po kontach :)

Gość hjnoi
ta pusia zaklada dziesiatki takich samych tematow i nigdy nie udziela sie w nich :D

Gość Urughaijka
To, że ktos sobei weźmie jakąs laskę to nie zależy od tego, że będzie się zatsnawiał czy jest inteligetna czy wystarczająco szczupła i co lepsze.. jak się komuś spodoba, i będzie się z nią umiał dogadać to moze coś z tego będzie a jak nie to nie.

Gość phikus
po kontach/ brahahahahaha inteligentny prosiak, bo skoro kilka kont, to i szmalu sporo, a u ciebie Koks,ZERO w kącie i na koncie

Gość osoby inteligentne
potrafią o siebie zadbać, znajdują czas na ćwiczenie nie tylko ducha ale i ciała :D ubodzy intelektualnie, tudzież emocjonalnie żreją jak świnie i nie widzą w tym nic ohydnego, usprawiedliwiają swoje niedoskonałości fizyczne atutami duchowymi.

Gość osoby inteligentne
ja od razu wyczuwam facetów którzy lecą na mój 'tyłek' nie znoszę tych bezmózgich pajaców, myślących członkiem. Mężczyzna ma być błyskotliwy, z poczuciem humoru i pewnością siebie, no i oczywiście bez brzuszka piwnego. Nie ma nic gorszego od takich szukających kobiety - rzeczy do ozdoby - egoiści, do tego płytcy i nudziarze

Gość Urughaijka
Nieprewada, ja jestem W MIARĘ inteligetna, ale nic mi się nie chce i nie znajduje na nic czasu :] jestem niezorganizowana i bla bla

phih.u.j co ty bredzisz prostaku :D tego nie wiem ale wiem jedno, na moim fejmie sie nie wybijesz wiec odbij...

Gość osoby inteligentne
jak można być w miarę inteligentnym ? Ludzie często mylą mądrość z inteligencją :O osobie inteligentnej się chce dbać o siebie, bo wie, ze od tego zależy jak będzie postrzegana, że to ma wpływ na relacje z ludzmi, a nawet sukces w pracy. Osoba inteligentna potrafi się zorganizować nawet gdy ma 100 spraw na głowie.

Gość Urughaijka
Coooo??? ale pierdoły gadasz człowieku :D to nie ma nic wspolengo z inteligencją :D nie wiem skąd te brednie wyciągnałeśm, chyba przed chwilą wymysliles.

Gość Urughaijka
nie no ja nie moge jakie tępaki sa na tym forum ;( pomocy

to standard ze ludzie lizneli jakis przedmiotow przeczytaly ksiazke i mysla ze sa inteligentne mylac inteligencje z nauka/wiedza tacy mnie najbardziej rozbrajaja okazujac naprawde jakimi sa idiotami :D

Gość a czemu osoby
niesamowitą inteligencją często poełniały samobójstwa skoro powinno im zależeć na sukcesie w pracy? depresja może dotknać każdego, a zapuszczenie się często jest jej wynikiem. Nawet przez kilka lat można sobie nie zdawać sprawy z własnych problemów