Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 28

Panowie wolicie kobiety szczupłe czy inteligentne?

Polecane posty

Gość Urughaijka
Jeju po co to piszesz w ogole, nie warto nic tlumaczyc tym tępakom, szkoda czasu

Gość Urughaijka
Tez bys mógł się dołaczyć Przystojny, ale jesteś za stary.

Gość a czemu osoby
no niestety, ja studiów nie mam to inteligentna nie jestem :P i warzę Waszą śmietankę pewnie

Gość osoby inteligentne
czyli że osoba inteligentna użala się nad sobą, doskonale wiedząc że sama jest sobie winna ? idiotyzm człowiek jest kowalem swojego losu. To, czy ma powodzenie prywatnie czy w pracy, zależy od nas. To smieszne pocieszać się, jestem gruba, bo mam słabą wolę, nie umiem odmówić sobie chipsów i coca coli, ale przynajmniej jestem inteligentny yyyy jedną ze składowych inteligencji, jest samomotywacja i silna wola.

Gość a czemu osoby
A, czyli pomijamy czynniki determinujące takie jak dzieciństwo itp, no ekstra Więc powiedzmy inaczej, ja wolę osobę posiadającą inteligencję emocjonalną

Gość osoby inteligentne
a czemu osoby to, ze ktoś jest inteligentny, nie znaczy, że ma już cel w życiu. No i wiadomo, że pieniądze szczęścia nie dają. ja nie skończyłam studiów. Nie uważam, żeby ukończenie szkoły wyższej świadczyło o poziomie inteligencji (do tego się dojrzewa, nie da się wyuczyć)