Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonatyyyy36

niezadbane kobiety

Polecane posty

Gość zonatyyyy36

Drogie panie... Jestem już ze swoją żoną 11 lat. Bardzo ją kocham i mi się wciąż podoba... niestety nie płonę już tak jak to robiłem na poczatku związku... powodem jest totalne lenistwo mojej żony... potrafi dwa dni chodzic w obdartych dresach, z dziurą w kroku i sprzątać... co więcej wychodzi tak nawet na podwórek i tam rozwiesza pranie, gdzie wszyscy sąsiedzi widzą... Gdy jej zwracałem uwagę na ten ubiór to ona ciągle powtarza, ze jej w tym wygodnie. Jest strasznie uparta... wie jednak, że i tak bedzie mi się podobała i już nie stara się tak jak wczesniej. Nie chodzi mi o makijaż, bo tego nie lubię. Wole kiedy kobieta jest sobą, a nie pod jakąś maską. Moja żona potrafi miec tłuste włosy przez 3 dni, choc bierze prysznic codziennie. Moi koledzy z pracy też mają podobny problem i własnie mnie naszła taka reflekcja na ten temat, bo rozmawiałem z nimi o tym niedawno. Jeden to nawet posunął się zdrady... tylko nie wiem czy do dokladnie z powodu niezadbanej i nieaktrakcyjne żony. Moja żona nie pracuje od 2 lat, bo mamy dziecko... Siedzi w domu. Pomaga jej moja mama, wiec nie ma zbyt dużo obowiązków... chcciałabym czasem, zeby powitala mnie przy drzwiach piękna pachnaca i usmiechnieta... Naprawde ją kocham, jest wspaniała... tylko te jej niedbalstwo o siebie mnie przeraża. Jeszcze pamieteam, ze okolo 5 lat temu było zupelnie co innego. ... Panowie, panie.. jest na to jakas rada? Gdy zaczyam ten temat, to ona się obraża i ciągle zostaje na swoim, że jej w tym ubraniu wygodnie, albo że jej sie po prostu nie chce umyć tych włosow czy tez pomalowac paznokci

Gość zonatyyyy36
jakies 2 miesiace temu nawte kupilem jej ładną seksowną dresową bluzkę i spodnie do sprzatania... a ona w tym nie chodzi. Nie wiem czy chce mi zdrobic na złosc czy j ej duma na to nie pozwala

Dziwisz się jej? Człowiek który siedzi w domu i tylko sprząta zawsze się zapuści, możliwe, że ma depresję. Potrzebna jej odskocznia od dziecka i obowiązków domowych to odrazu odżyje.

Gość zonatyyyy36
też na to wpadłem wczesniej. uzgodnilismy, że w piatki wychodzimy gdzieś razem, bez dziecka, ktore zostawiamy mojej mamie. Byliśmy już w kinie, na kolacji , nad jeziorem. Nie wydaje mi się, zeby miala deprecje... zauwazylbym to. Ma kolezanki, ktore chetnie do niej przychodzą i ona tez czasem chodzi do nich z dzieckiem. Czasem i my wychodzimy do znajomych ... wtedy jest zadbana. ładnie sie ubiera, wypachni. a jak jestesmy sami w domu, to ma to wszystko w dupie

nie zgodze sie z przedmowcą . ja mam dwoje dzieci , przewaznie sama zajmuje sie nimi i domem , a jakos potrafie ubrac sie kobieco, po domu nawet w szplikach chodzę , nigdy nie zakladam spodni [spodnie są dla mężczyzn], nie mam zadnego dresu ani rozciagnietych bluzek. twoja kobieta tak juz ma , raczej tego nie zmieni , bo jej sie nie chce zadbac o siebie.przeciez przy obowiazkach domowych tez mozna ladnie wygladac.mowi ze jej tak wygodniej? a co w tym jest wygodnego? nie stara sie kobieta , ma juz meza , dziecko i tyle jej do szczescia bylo potrzebne

Po pierwsze: pomagaj jej. To nieprawda, że jak jest w domu, to nie ma nic do roboty. Po drugie: któregoś wieczoru załatw opiekę dla dziecka (np. dziadkowie, ew. opiekunka) i zabierz żonę na kolację i do teatru/kina. Po trzecie: porozmawiaj z nią.

Bo widocznie nie ma dla kogo to robić, niestety... A depresja jest dosyć podstępna i w początkowej fazie nie da się jej zauważyć.

Gość kilkaliterdlapseudo
a jak się ładnie ubierze i wypachni to mówisz jej komplementy? mi też się często nie chce ubrać (mamy 3 miesięczne dziecko) i chode cały dzień w dresie. ale od czasu do czasu ubieram się ekstra na 5 min. przed powrotem męża z pracy żeby mu zrobić przyjemność i sobie przy opkazji ;D

Gość zonatyyyy36
jak wroci ze sklepu, to chce z nia porozmawiac... tylko powiedzcie mi jak zaczac te rozmowe? co mam dokladnie powiedziec?

Gość phikus
/kupilem jej ładną seksowną dresową bluzkę i spodnie do sprzatania... a ona w tym nie chodzi./ braaahahaaha spier.papier durna prowokatorka pało

stokrotka - myślisz, że kogos to obchodzi, że chodzisz po domu w szpilkach? myślę, że niewiele osób skorzysta z tak głupiej rady, może ty się spełniasz siedząc w domu, ale dla innych dłuższe siedzenie prowadzi do problemów z psychiką i zwykle rozleniwia.

Nie krytykuj. Powiedz, że Ci na niej zależy. Najlepiej od razu zaproponuj jakiś wspólny wieczór w najbliższym czasie.

Gość jak coś palnie to
stokrotka to ja - tak tak, sranie w banie :o

Gość phikus
stokrotka stuka po chacie szpilkami i dlatego jej mąż nie chce do domu wracać nie ma jak dawać rady, gdy samemu ma sie atrapę małżeństwa

powiedz jej ze uwielbiasz ją w czystych i fajnych rzeczach.musisz jakos zaczac rozmowe i tylko od niej zalezy jak potoczy sie ten dialog.moze poczuc sie urazona , ale i moze wyciagnac wnioski

Gość zonatyyyy36
albo nie, nie bede rozpoczynal tego tematu. Jak wroci, to zabiore ja na spacer z dzieckiem, powiem, zeby sie przebrala i wtedy jej powiem komplement, przejdzie to?

Gość kalrina xXx
juz dresiary zaczely sie czepaic

Gość zonatyyyy36
i taka rada dla kobiet... pamietajcie drogie panie... mężczyźni nawet po 10 latach bycia z wami patrzą na wasz ubiór i sposob życia. estesmy wzrokowcami. Powiem szczerze, ze gdy moja zona skonczyla o siebie dbac, to nieświadomie rozgladalem sie na kobiety i mysłalem w sposob erotyczny o nich... dopiero poźniej pomyslalem sobie w duchu..." co ja robie"? Naprawe akrakcynosc jest wazna w zwiazku. moja zona to wspaniala kobieta, zawsze mi doradzi, wyslucha.. ale nie tylko to jest wazne w małzenstwie... rowniez wazna jest ta chemia, ktora nas do siebie przyciaga

Gość kalrina xXx
Słyszycie dresiary?????/facet wam to mowi , moze posłuchacie? e tam , wygoda ważniejsza :classic_cool:

Gość zonatyyyy36
milosc to przede wszystkim poswiecenie dla drugiej osoby

Gość phikus
legginsiara jestem ale mam przyzwolenie, bo stary na grzaniu oszczędza, w chacie na cebulkę chodzę i pod kocem na kanapie siedzę, marudzi ale woli to niż bulić, to ma.

Gość zawszę szczery
większość bab to babochłopy

Gość phikus
zonatyyy nie pier.dol w garnitur wskakujesz po pracy?

Gość zonatyyyy36
zazwyczaj chodze w koszulach. owszem, gdy wracam z pracy jestem w garniturze... potem biore prysznic i przebiream sie w czyste ubranie na co dzień. koszula + jakies jeansy.

Gość phikus
sie ciebie nie pytam

Gość phikus
dźinsy? i ty czegoś wymagasz?

Gość zonatyyyy36
Widzę nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Szkoła podstawowa się kłania. Odsyłam Cię do niej.