Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dziewczyny, wolicie prawiczków, czy ruchaczy bez zasad?

Polecane posty

Gość loser mam pytaNIE
a taka sytuacja: ok, przypuscmy ze poznasz dziewice, poslubisz ja pozniej bedziecie uprawiac sex, a potem ona cie zdradzi no i co wtedy? nie bedziesz juz dla zadnej wartosciowy?

a taka sytuacja: ok, przypuscmy ze poznasz dziewice, poslubisz ja pozniej bedziecie uprawiac sex, a potem ona cie zdradzi no i co wtedy? nie bedziesz juz dla zadnej wartosciowy? Wtedy należy się na niej zemścić i uznać w kościele nieważność ślubu.

Gość hipermega
a prawik honorowy taki, ktory NIGDY nawet nie masturbowal sie :D

Gość dekoldcsx
po chooj dyskutujecie w ogole z tym kretynem:o

Gość hipermega
e to chyba nie jestes chrzescijaninem skoro chcesz sie mscic na niewiernej zonie.

Gość przeciez ty luzer o ile nie
jestes projektem nigdy nie bedziesz mial kobiety nawet jakbys wygrak w totka , zadna nie tknie wiekowego prawika

Gość Urughaijka
o kurde, ale zemsta

,,Wtedy należy się na niej zemścić i uznać w kościele nieważność ślubu." Co to za zemsta :D Buhahaha :D. Staaary, najlepsza zemsta będzie wtedy kiedy będziesz dla niej jedynym, wartościowym facetem na świecie, oprócz tego będziesz właściclelem mieszkania (lub będziesz je wynajmował na swój koszt) i wtedy jak zrozumie co zrobiła i co straciła to to wtedy będzie zemsta taka jak należy. 🖐️ Warunek; musisz być zayebisty pod każdym względem i wcale tu nie chodzi o trzymanie prawictwa do ślubu.

Gość mysle ze 30 lat
bo 30 letnia laska ma w tym wieku najwieksze potrzeby a co taki prawik moze jej zauoferowac oprocz 1min stosunku?

A co to jest przyzwoitość publiczna? Podpiełoby się tę zdradę pod chorobę psychiczną, nie mogłaby być normalna jakby mnie zdradziła.

Gość a mi zal starych luzera
ze takiego cymbala zmontowali :(

Gość cipacipacipacipa
Najlepszą zemstą za zdradę byłoby wyrzucenie żony ze swojego mieszkania. W większości przypadków byłoby błaganie o powrót." jeszcze lepiej:D a zonka zadowolona ze uwolnila sie od takiego przyglupa :D Wiadomo, że wyrzucenie też by było. " luzer wiadome to jest to, ze zadna by cie za meza nie chciala, a co dopiero myslec gdyby miala siedziec z toba w jednej chalupie, drapac zdraki, karmic cudze kury i znajome koty :D:D:D:D:D:D:D:D

Jeśli żona jest zaradna, to może i by ją uszczęśliwiło. Gdyby to była taka szara myszka, to byłaby tragedia dla niej. I gdyby kochanek jeszcze traktował ją jak worek na spermę, a nie miłość, to byłaby w ogólnej dupie.

Gość luzer ty nic nie masz
dom wkrotce po smierci starych bedziesz musial sprzedac bo z czegos trza zyc 🖐️

Gość cipacipacipacipa
Jeśli żona jest zaradna, to może i by ją uszczęśliwiło. Gdyby to była taka szara myszka, to byłaby tragedia dla niej." gdyby byla zaradna, to nie wyszlaby za takiego luzera gdyby szra myszka, to tym bardziej, bo nie umialaby sciagnac sobie ani zluzerowi gaci, a co tu juz mowic o jakiejkowiek zdradzie :D:D:D:D:D

Ty studentka i tak byś nie miała u mnie szans bo jesteś pouszaczalaska i brzydka.🖐️ Będę właścicielem domu i mieszkania. Możliwe że wygram w totka. Będę łakomym kąskiem dla ślicznych dziewic.

Gość twoj majatekczek
a- przejesz b-przegrasz w zdrapki c-zagarnie komornik czyt. panstwo 🖐️

Gość cipacipacipacipa
Ja będę miał swój mająteczek i ożenię się ze śliczną dziewicą." jeszcze nie wyrosles z czytania bajek i biblii ?:D