Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia0608

pomarańczowy płaszcz... Przesada???

Polecane posty

dziewczyny mam pytanie czy płaszczyk na tę porę roku w kolorze pomarańczowym to obciach?? powiedzcie mi... help

Gość poszukaj sobie serwisów
czemu? pomarańczowy to kolor wczesnej jesieni , kolor antydepresyjny ;) na tą porę roku to właśnie kolory powinny być żywe

Pomarańcze,brązy i żółcie to hity tej jesieni więc Twój płaszczyk jak najbardziej jest trendy:)Jak ma czarne guziki to moze czarne dodatki były by dobre?A jaki masz kolor włosów?Jak ciemne to wszystko idealnie pasuje:)

Mam pomarańczowy płaszcz dł.do kolan (kupiony zeszłej jesieni, kolor jest bardzo intensywny). Generalnie lubię ubierać się na czarno, więc on ożywia całość, kolorkiem poprawia nastrój. I przyciąga uwagę przechodniów.

Fajnie się prezentuje w zestawie z ciemnymi (np.brązowymi) dodatkami. Ale jeśli jesteś blondynką lub ruda to efekt może być nieciekawy.

Gość czrne guziki mozna zawsze
odpruć i ew. zamienić na guziki pomarańczowe tej samej wielkości jak się znudzą jakbyś chciała " odświeżyć " wygląd płaszczyka kiedyś tam. Wygląda ładnie z granatem, z dżinsami , ciemną szarością i grafitami z ciemnym brązem a nawet z kolorami oliwkowymi ;) zależy jaki pomarańcz bo to już trochę odważne połączenie

mam blond pasemka. ale nie mogłam sie oprzec ;p dzieki dziewczyny :* zastanawiam sie nad brązowymi dodatkami i butami

Gość brak ciuchów znowu mam
po co od razu spam jak ktoś rady szuka?

Super! Nie zastanawiaj się. I nie oglądaj sie na te wszystkie dziewczyny, które chodzą w czerni i szarości... Na sam widok robi się smutno biorąc pod uwagę jeszcze pogodę to można mieć depresję ;) A w takim płaszczyku będziesz zwracać na siebie uwagę w tłumie, ale jak najbardziej pozytywnie! Przyjemnie się patrzy na takie kolory jesienią!