Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgrewdosmju

oznaki konczacego sie zwiazku

Polecane posty

Gość hgrewdosmju

moj maz pracuje a po pracy poswieca czas swojemu hobby nie rozmawiamya jak juz rozmawiamy dochozo do klotni, niema sexu, spory i zale, chce naprawic cos zmienic rozmawiac ale on mysli ze to wszytsko zalatwi zdawkowym kocham cie, przeciez wiesz ...itd ale nieiety te slowa juz nic nie znacza...nie interesuje sie mna, nie interesuje sie co sie w domu dzieje, jest ciegle w zlym nastroju a jak czego nie rozumie to nie da sobie wytlumaczyc tylko odrazu sie obraza lbo kloci a jak mowie prawde w oczy to ucieka jak maly chlopiec albo sie nie odzywa, trace cierpliwosc. Czasami jest agresywny ( np potrafi polamac lozko bo nie moze zasnac) probowalam z nim o tym rozmawiac o tych wybuchach agresji ale on jeszce bardziej sie denerwuje, nie jest agresywny wedle mnie ale poprostu samo takie zachowanie mnie przeraza, to miedzy innymi dlatego nie wyobraazam sobie dzieci z nim , niewiem co robic jak mu powmoc i czy jest jeszce cos do ratowania. Zarzuca mi caly czas ze go nie szanuje( np jak chce ogladac filma a on chce spac o 9.00 wieczorem) on wstaje do pracy o 7.30 wiec czy ja go tak katuje? albo ze go nie rozumiem i ze ejstem zla zona dlatego ze nie klade sie spac wtedy kiedy on chce zbym poszla spac..... jakis zart w ogole

Gość hjkhjkhkjhjkhkjhk
moj facet tez musi isc spac o tej samej porze co ja, poprostu ja nie usne bez niego ,no i wczesniej wstaje do pracy niz on,seksu nie macie, a co probowalas cos sama z siebie?

Gość kanteree
to po co sie pobieraliście, ile macie lat? ile po ślubie?

Gość hgrewdosmju
Zdradzam męża z rudym sk00rwielem! Narkomanem i alkoholikiem, który r00cha mnie w d00pę i żenić się nie chce! nawet prezerwatyw nie nosi!

Gość hgrewdosmju
ale co sama z siebie? ja caly czas mu dogadam, tlumacze a co ja jestem do cholerey, aon siedzi na dupie i poza czubek nosa nie spojrzy

Gość hgrewdosmju
Ale ze mnie głupia k00rwinka rozr00chana ryżym ch00jem!

Gość Eeerrr...
Oznaka konczacego sie zwiazku jest to, ze jedna lub obie strony przestaja sie starac. Niestety Twoj chyba "zaczyna sie konczyc"...