Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwiedziona 30-stka

Pytanie mam do panow i pan :) powazne :(

Polecane posty

Nie zamierzam kolejnego brac do oltarza. Ale nie chcialabym fundowac dzieckuwujkow-niewypalow :P Wiec chcialabym sie dowiedziec, czy faceci rozwazaja opcje zwiazania sie z kobieta z dzieckiem.

Jeżeli jesteś wartościową kobietą, to na pewno żaden normalny facet nie będzie Cię omijał łukiem. Wszystko zależy od tego jak będziesz traktować ewentualnego kandydata. jeżeli będziesz miała podzielić swój czas i uwagę uczciwie między dziecko i faceta, to nie widzę problemu.:)

Czy traktuja taka raczej jak niezobowiazujaca przygode.

To rozumiem, ze dziecko nie powinno byc problemem dla nowego faceta? Bo takowy biorac sobie mnie musi tez je zaakceptowac.

Jeżeli facet traktuje kobiety przedmiotowo, to nie ma dla niego znaczenia czy ona ma dziecko czy nie. Owszem, że powinien je zaakceptować, kwestia w tym czy oczekujesz tylko tego czy, żeby zastąpił mu ojca i je pokochał jak swoje.

Gość aaaaalt 111111
Rzeczywistość jest taka że płata figle , ciężko wyrokować , zawsze ciężko ponieważ nie ma jednego wzoru na życie ale , wciąż jesteś młoda , z tego co piszesz , realistka , znam wiele szczęśliwych związków kobiet z dziećmi które mają facetów , jeszcze dużo cię w życiu czeka , najlepsze przed tobą

my swoje a ty dalej swoje... przeciez piszemy ze to zalezy od ciebie i twojego podejscia... to od ciebie zalezy czy bedziesz przyciagac tych na jedna noc czy tych pozadnych, patrzac na ciebie twoje zachowanie i postawe beda wiedzieli czy maja szanse na jedna noc czy szukasz kogos na stale i bedzie selekcja ogolnie nie ktorych moze to odstraszyc (dziecko) ale przeciez nie wszystkich tak jak wyzej jezeli rozgraniczysz czas dla faceta i dla dziecka to nie widze problemu, tylko miej na uwadze ze jak juz jakiegos znajdziesz to bardzo mozliwe ze bedzie chcial miec tez swoje dziecko z toba :)

Nie szukam nowego tatusia dla syna, maly ma ojca, ktory placi alimenty i widuje sie z nim. Szukam partnera zyciowego, nie ukrywam, ze marzy mi sie ktos na stale. Faceta dla rozrywki i dupczenia nie potrzebuje :P

Czaje, Koks, :P Juz kiedys w sumie potrafilam rozroznic typkow, ktorzy chca tylko przyruchac od tych, ktorzy chcieliby zwiazku. Przyciagalam roznych, bo mam figure, ladne duze piersi, zawsze podkreslalam swa kobiecosc, nie wulgarnie, ale eksponowalam delikatnie to, co mam piekne w sobie. Ja i maz to wielka milosc byla na wszystkich plaszczyznach, z mojej strony szczera, a z jego-okazalo sie, ze raczej wydawalo sie mu ze mnie kocha.

Taaa, tylko polowa z tych chetnych odpadnie, gdy sie dowiedza, ze mam dziecko :P

Przystojny, czyzby jestes wsrod tych, ktorzy patrza na wyglad wylacznie?? Magia cyckow dziala :P

Druga polowa rozdzieli sie na tych, ktorzy sa nieudacznikami zyciowymi i tych, ktorzy tylko zaruchac chca. No moze zostanie jakies kilka sztuk, nad ktorymi bedzie sie mozna zastanowic :D To juz jakis postep i nadzieja :D

Gość aaaaalt 111111
rd koks - mychał hoojoza???

Przystojny, czyzby jestes wsrod tych, ktorzy patrza na wyglad wylacznie?? Magia cyckow dziala a kto nie patrzy na wyglad ? :D jak ktos patrzy wylacznie na wyglad to jest to opcja tylko na ruchanie.... ale kazdy patrzy na wyglad szukajac partnera a potem patrzy na jego inteligencje :P

Druga polowa rozdzieli sie na tych, ktorzy sa nieudacznikami zyciowymi i tych, ktorzy tylko zaruchac chca. No moze zostanie jakies kilka sztuk, nad ktorymi bedzie sie mozna zastanowic To juz jakis postep i nadzieja -------------------------------- z takim nastawieniem i podejsciem to ja zycze powodzenia :P

Nooo :D Chociaz ja przed moim eksem mialam jeden zwiazek, gdzie w zasadzie najpierw urzekl mnie charakter tego pana (spedzalismy super czas, mielismy wspolne tematy), przystojny wcale nie byl :P a mimo to zaczelo iskrzyc i spodobal mi sie nawet wizualnie. Ale to dawno bylo i tez nie potrwalo wiecznie (mloda, glupia jescze bylam).

Koks, co Ty, bede chetni, bedzie selekcja :) Ale poczekamy, zobaczymy, zycie jest przewrotne.

Przystojny-atrakcyjnosc, pojecie wzgledne, kazdy ma inny gust i wiadomo, ze partner musi sie podobac.

Jestes chetny ?:P Przekonamuy sie, do jakieg grupy nalezysz :P

a ty jeszcze dodalas ze nie szukasz ojca dla dziecka i nie zalezy ci zeby sie z nim zenic itp to tymbardziej masz szanse na faceta, ja jestem troche mlodszy od ciebie, ale jak bym taka spotkal i by mi pasowala pod kazdym wzgledem to sam bym sie pisal...

Ale musialaby byc mlodsza od Ciebie?