Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sekret jej oczu

Dlaczego taka jestem, no dlaczego?

Polecane posty

Gość Sekret jej oczu

Dlaczego jestem taka głupia, naiwna, dlaczego zyje w swiecie iluzji, dlaczego w moim zyciu dochodzi do tylu rozczarowan...? Moje marzenia niszczą mi zycie, tak bardzo roznią sie od rzeczywistosci. najpierw nadzieja, potem przedsmak marzen, rozczarowanie, na koncu depresja...i znow to samo, ten sam cyk. Czy to sie kiedys skonczy? Czuje, ze nigdy. Przechodze psychiczne męczarnie a wszystko dlatego, ze nie potrafie życ z ludzmi, realnymi ludzmi... Chciałabym obudzic sie inna osobą i rozpocząc szczęśliwe zycie.

Gość Sekret jej oczu
Najlepiej bylo by niczego nie oczekiwac od zycia wtedy nie ma rozczarowan. Z tym, ze u mnie to chyba nie dziala, po załamaniach przestaje liczyc na cokolwiek i wtedy z nienacka pojawia sie jakas iskra, ktora wzbudza we mnie nadzieje i wlasnie w tym momencie robie bląd, moja wyobraznia pracuje wtedy na tak wysokich obrotach, że niewielka zmiana w moich nadziejach, potęguje moje rozczarowanie do niewyobrazalnych rozmiarow i w konsekwencji dochodzi do ponownego zalamania.

Gość samotnaaaahehhhhhh
bo zycie jest do dupy i trzeba zmienic je:(

Gość samotnaaaahehhhhhh
ja juz przestalam miec nadzieje, przestalam marzyc i snic:O zjaebiscie zle mi dzissssss:(

Autorko, mam to samo. I żyję. Były okresy w których żyłem tylko i wyłącznie dlatego że miałem hobby.

Gość .............,.,.,.,.,.
mi też źle..bo mam podobnie jak Ty.. :(

Gość Sekret jej oczu
ja nic nie mam, nawet hobby nie potrafie sobie znalezc...nie zyje tylko cieprie - to jest bez sensu.

o maj gad! jakiś zryty pedauek co to siedzi na babskim forum, i Ty niby jesteś taki rozchwytywany???????

Gość Sekret jej oczu
moze i znalazlabym cos, co na chwile odwrocilo by uwage od moich problemow, ale samo hobby nie wystarczy, w zyciu potrzeba czegos więcej.

Gość Sekret jej oczu
centralna Polska

Gość uwaga lord koks to geysza
ma na imie mychał hoojoza

tak myślałam! : ) jakiś dałn .

Gość po koleii
czemu żeś taka smutna ?? Co? Na pewno nie jest tak źle , zranił ktoś? Jakiś paskudny facet?

Gość rynio odłoz.
lord koks to Smieć

mam pomysl :D dobierzcie sie w pary przeciez pasujecie do siebie :D w pary nieudacznikow :D i nie bedzie juz wam tak smutno ewentualnie bedziecie mieli z kim popoplakiwac nad wlasnym losem w koncie :D

A ja myślałem że najgorszymi debilami są Offerma i BSA.. :O Ale mamy nowego pretendenta do miana debila roku- lord koks 🖐️ Babskie forum, zapadła klata, pryszcze na ryju, 8 cm w wzwodzie- tak oto prawdziwy koks.

mam pomysł! ignorujcie trolla!!! :) to pewnie jakiś stary desperat /frustrat co to nigdy nie zamoczył :)

Gość tak 111111
opowiedz nam swoją historię

Autorko, dobre hobby potrafi dać poczucie że się w czymś doskonalisz, jest to świetna odskocznia od rzeczywistości. Polecam :)

Gość tak 111111
rynio godłoz. w lordzie koksie niczył

Beliar odezwal sie pierdolony nolifowy prawiczek :D ktory siedzi na babskim bo mysli ze z litosci sobie w koncu zarucha :D

Gość tak 111111
Autorka się wycofała ??? Szkoda...myślałem że opowie o swoim dole...

jestem trolem z zapadnieta klata a pseudonim mam taki zeby sie dowartosciowac :( noo naprawde cool story przegrancy :D

Gość tak 111111
nolfowy tylko cipy i cfyle używają takiego określenia , tata z kolegami dotykają cię bez gumy??

Gość Sekret jej oczu
po kolei nie mam tu na myśli konkretnej/nych sutuacji. Wciąz dochodzi do rozczarowan w moim zyciu praktycznie we wszystkich sferach. W dużej mierze to moja wina, jestem osobą bardzo emocjonalną i reguje o 100% mocniej niz przecietny człowiek. To ma wady i zalety. Potrafie sie cieszyc z naprawde drobnych rzeczy ale tez potrafie sie zalamac z byle powodu. Kiedy cos zaczyna isc w dobrym kierunku moj entuzjazm, nadzieja dosięgają zenitu ale w momencie porazki popadam w głeboką depresje. W sfera uczuc jest najbardziej bolesna. Pojawia sie ktos a moja wyobraznia juz pracuje, nagle wszystko sie konczy a ja rozczarowana popadam w stan załamania.