Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisielek malinowy,..

Czym się ogolić między nogami? ;/

Polecane posty

Mam zawsze problem wielki - chłopak u mnie jest co parę dni na 3-4 dni (w sumie pół miesiąca wychodzi) i mi wstyd jak zarastam już po kilku godzinach :( Golarką nie da się ogolić "drugi raz" po tych kilku godzinach. Plus nie dosięgam wszędzie tak łatwo więc straaasznie długo zajmuje ogolenie się. A do tego i tak widać czarne kropeczki i nie krostki, ale wypukłości w mieszkach :( Wosk nie działa - na nogi stosuję 2-3 pudełka co 2 tygodnie. Nie mam gęstych włosów, ale mocne i rzadko rozsypane więc na jeden listek się ich kilkanaście łapie. Ale te między nogami się nie przyklejają - przykeli się ich kilka a się kleję straszliwie tam i cała tubka olejku schodzi aby zmyć ;/ Próbowałam robić masę cukrową do depliacji, ale nie działa - koleżanka mi raz zrobiła, bo używa, ale nie łapie mi zupełnie włosków bo mam krótkie Depilator boli za mocno i się boję aż że coś uszkodzę. No i nie ogolę się w pachwinach czy blisko... no, wiadomo. Nie stać mnie na depilację laserową... :( :( :( :(

Gość kremem do depilacji
.

Fakt, próbowałam. Pianką też, kilkoma markami i hipohalergiczną. Niestety od razu skóra mi się spieka, scodzi naskórek i robią krosty. Ale malo tego, po 3 dniach schodi - ani jeden włos nie wychodzi :(