Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara nostalgia

gdzie sie podziala stara, najlepsza smietanka KAFE???

Polecane posty

Gość IMO13855
ike "nie wiem pani nauczycielka ryła dziwne szlaczki w kamieniu" Toś Ty starsza od Wielkiego Kanionu (i równie "imponująca"). :P Krasnal odmeldowuje się na czas nieokreślony! Szeregowa Ike - kontynuować (i łapska z daleka od Lucyny, ona jest zarezerwowana!). :)

Toś Ty starsza od Wielkiego Kanionu (i równie "imponująca"). mówisz o niezapomnianych widokach?:P .............. Szeregowa Ike - kontynuować phi! (i łapska z daleka od Lucyny, ona jest zarezerwowana!). luska pozostanie nietknięta- dosłownie i w przenośni (nawet błaganie jej nie pomoże:P)

Gość mi mała a ty jestes starsza
od ike?? da sie??

z tego wszystkiego nie byłam dziś jeszcze na pudelku Bazinga! najważniejsze, że byłaś na koniu! pudelki mają niesatysfakcjonujące rozmiary

Gość wiwenna
a Pseudo tu jeszcze pisuje?

Lusiu, a co będzie, jak dodam, że bywam też na plotku?;) oznajmiam wszem i wobec, że niedawno skonczyłam 26 lat. żeby nie było niedomówień odnośnie do wieku, bo tego nie lubię.

Gość mi mała to młoda juz nie
jesteś:D

bosz mi ty już jesteś duża ! ale sama musisz przyznać, że czas zapierrrrrrr...leci szybko, nie?

Gość fasdgrqweger
i tak nikt nie pobije przerwymiędzypalcami, ale ona już chyba od miesięcy/lat ? się nie pojawia, była najlepsza.,. :(

przerwa to legenda ale są też inne:) z grzeczności nie wymienię:P ike, nie przypominaj mi... nieuchronnie zbliżam się do 30tki :o

Mi, pudelek nie zrobił na mnie wrażenia, a ta ekspresja jakby obrazująca męki kafe miłosci i słowa "bezczelnie i bez zniechęcenia Cie uwodza i podrywaja " ;-) "Podszyw. " ufffff ;-)

Gość -Kwiatek
baba po 30-tce to już z górki ma:P

czy moje oczy Kwiatka widzą, czy slepnę ze starości? Lusiu, czy 30-tka nie jest taka zła, jak ją malują?;)

Gość Lusilda kleknij
lusce juz 40 na plycie nagrobkowej trzeba namalowac :o

oj po 30stce to same wypadną:D nie trzeba wydawać na fryzjera a tak na poważnie też mnie kusi ale mam prawie do pasa i tak mi troszkę żal siwe to siwe ale własne, nie?:P

ike, ja jestem zachwycona tą fryzura i zmianą trochę asymetryczna, wygodna do ułożenia, i strasznie seksowna tez miałam już dlugie włosy, za ramiona ale nie żałuję i juz teraz zawsze będę tak się ścinać, bo wreszcie trafiłam na ta właściwą