Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara nostalgia

gdzie sie podziala stara, najlepsza smietanka KAFE???

Polecane posty

mnie mignęła ostatnio na forum o kochankach;) ale nie wnikałam co się tam wypisuje lusia bazinga:)

Gość a czy pamietacie jeszcze
pozdro600?

Gość IMO13855
Luśka z Windsorów "a convenient excuse in the light of my long-ago-presented info telling you that nothing was gonna happen between us" "Nothing"? Are You trying to harm my manly Ego?! I wouldnt call IT nothing - not yet, im quite a young stud after all. :P

czasem to kafe się ugania za nami nie my za nim;) ja jestem blond-brąz balejażżż, jak zawsze obcięta na rihannę;) a Ty, ike? wierna marchewce?

normalnie zmieniasz temat , mi gadaj co z tym zauroczeniem:P

u mnie stagnacja emocjonalna i rozsądkowe podejście, stąd wirtualne zauroczenie would probably make a nice break Lusiu nam to mówisz:D

Gość IMO13855
Ike - byłoby trudno zorientować się która jest blond, wziąwszy pod uwagę na specyfikę tego miejsca i związaną z tym sferą porównawczą. :P Acz która ruda widać jak na dłoni. ;)

no co ty od dwóch lat mam brązowe włosy:) z charakteru tylko jestem wciąż i niezmiennie ruda

Acz która ruda widać jak na dłoni. chyba dloniusi :P albo- łapce:P

ike, a nic tak sobie żartuję:) zresztą nieładnie obgadywać za plecami;) mam dylemat czy iść na basen, czy wpieprzać nutellę c.d.

Gość IMO13855
Luśka z Windsorów "u mnie stagnacja emocjonalna i rozsądkowe podejście" Lucyno - to by tłumaczyło Twą sarnią płochliwość. :P

zresztą nieładnie obgadywać za plecami ale ja wcalę nie chcę żebyś tu obgadywała obiekt SWOJEGO ZAUROCZENIA :P

Gość najstarszy smietanowiec
a neandertalczyk w rui to gdzie się podziewa?

Gość IMO13855
ike "z charakteru tylko jestem wciąż i niezmiennie ruda" A o czym ja mówię? :P "chyba dloniusi albo- łapce" Powiedział tytan rozmiarów niewiadernych. ;)

Gość a kto to jest ten
neandertalczyk? bo do kazdego faceta z kafe pasuje

ike "z charakteru tylko jestem wciąż i niezmiennie ruda" A o czym ja mówię? a czy ja się gdzieś wypieram??:P

kto to jest ten neandertalczyk, cholera? ike, tym caps lockiem wymierzyłaś mi policzek:P

Gość mi mala o sobie chyba
pisze ale o kims innym z kafe

"by tłumaczyło Twą sarnią płochliwość" nie przejmuj się, nie Ty jeden zostajesz w tym roku odprawiony z kwitkiem ;-) "Are You trying to harm my manly Ego?!" ja widać powyżej wręcz przeciwnie, pochylam się nad nim z litością :P "Lusiu nam to mówisz" przynajmniej wytrącasz jeden z dyżurnych argumentów z ręki moich antyfanek zawsze w gotowości żeby rzucić jakimś durnowatym komentarzem - jedziemy na podobnym wozie ;-)

wymierzyłaś mi policzek ihaaaaaaaaaaa!!! la la lala la la!!!

21:00 [zgłoś do usunięcia] mi mala o sobie chyba pisze ale o kims innym z kafe a po polsku?

Gość najstarszy smietanowiec
neandertalczyk to Sami vel złosliwa w garsonce vel złosliwa samica

Gość mi mala o sobie chyba nie
z wyrazem "nie". po polsku juz?

Gość IMO13855
Luśka z Windsorów "nie przejmuj się, nie Ty jeden zostajesz w tym roku odprawiony z kwitkiem" Czyżby złośliwy poemat "kolejne lato mija, a Luśka nadal niczyja" powoli ewoluuje w samospełniające się proroctwo? :P "ja widać powyżej wręcz przeciwnie, pochylam się nad nim z litością" Gwiżdżę na na Twą litość! Możesz nawet usiąść na mym "ego" jeśli o mnie chodzi! :classic_cool:

Gwiżdżę na na Twą litość! Możesz nawet usiąść na mym "ego" jeśli o mnie chodzi! a duże chociaż jest?

Gość IMO13855
ike "no i tak się rozgadały , że zadeptały krasnalka" Szacun Towarzyszko! Albowiem Ty sobie jednak radę dajesz (chyba ten brak honorowego kręgosłupa sprzyja gibkości w tańcu Krasnalich uników). :P