Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosanka8

mój facet ze mną zerwał bo się pokłóciliśmy, jak wrócić??

Polecane posty

Gość kokosanka8

nie raz i nie dwa i nie chce mi dać szansy, mówi że nie kocha, nie kochał i nie pokocha ale dawał mi szansę ale tą kłótnią to zmarnowałam .... założyłam konto na gg drugie i piszę z Nim jako inna dziewczyna, wyrażam swoje zdanie na różne tematy i rozmawiam z Nim na luzie, On mówi że szuka takiej dziewczyny jak ta z gg a przecież to ja, nie zdążył mnie poznać z tej strony wrażliwej bo nie był za bardzo otwarty w realu chce Go odzyskać, jest tym na którego czekałam całe życie, wiem to co radzicie, czy dać się poznać bardziej przez to gg i w jakimś momencie napisać że to ja?

Gość phikus
to ta szurnięta, co nie chce sie odkleić od zaradnego rolnika w doopę cie kopnął ale nie dociera ?

Gość kokosanka8
jakiego rolnika?

Za grosz szacunku do siebie..Idiotka! A na miejscu kolesia jakbym się dowiedziała na jego miejscu z kim tak naprawdę piszę to nigdy byś u mnie szans nie miała bo czułabym się oszukana na miejscu gościa. Żenada.

Gość kokosanka8
to jedyny sposób by mnie poznał

Gość phikus
może ty kogoś poznaj jest wielu rolników na swiecie TEN ciebie NIE CHCE

o kurde to zalosne naprawde. nie chce cie iu tyle. byl z toba i cie nie poznal i co teraz ma cie poznac. daj se siana

Gość kokosanka8
nie poznał teraz i ja Go poznaje i On mnie na tym gadu, wcześniej tak szczerze nigdny z Nim nie rozmawiałam

Gość kokosanka8
o co chodzi z tym rolnikiem?

Gość phikus
z rolnikiem chodzi o to, ze juz zakładałaś ten temat i szerzej to opisałas daj nam spokój idź ze swoją fiksacją do kościoła, tylko bozia moze pomóc

Gość kokosanka8
chciał ale po kłótni powiedzial ze nie widzi poprawy

Gość pora na mojego byłego :D
jakim cudem weszłaś w związek skoro się nie znaliście? :D

Gość kokosanka8
normalnie się zeszliśmy ale na nic czasu nie było nigdy

Gość baśka mi ukradła nicka
Jasne że nie było czasu się poznać. Sądząc po Twojej tępocie, sporo czasu musiało zajmować Ci wymyślanie tych załosnych prowokacji.

Gość kokosanka8
jakich prowokacji

Gość po cooo?
"Za grosz szacunku do siebie..Idiotka! A na miejscu kolesia jakbym się dowiedziała na jego miejscu z kim tak naprawdę piszę to nigdy byś u mnie szans nie miała bo czułabym się oszukana na miejscu gościa." zgadzam sie z tym

Gość dobrogulanka
to straszneże on cie nie rozumie, bo jakby cie poznał to moze byscie byli razem, ujawnisz mu sie?

Gość kokosanka8
no straszne, nie rozumie mnie :( ja nie szukam jednorazowego związku, z tych rozmów gadu bardzo do siebie pasujemy jest mi źle jestem na uspakajających tabletkach nie wiem co zrobię, nie wiem jak się bedzie toczyc to gg, jesli bedzie dobrze a mi sie nie uda w realu odzyskac zaufania to chyba się ujawnię bo nie bedzie po co tego ciagnac napisze ze to ja, ze nie zdazyl mnie taka poznac jaka ja jestem i ze ja Go nie znalam, ze ksiazki po okładce sie nie ocenia on za dziewczyna gg ciagle mysli, a to ja i nic nie udaję, może to poniżające i nie mam szacunku ale to jest milosc w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, a i nadzieja zawsze umiera ostatnia

Gość Malum
Dobrze Wam się gada na gg? No ale znając go i się łasząc do niego nie wyrażasz swoich pogladów tylko takie, które wiesz że jemu się podobają. No pod niego piszesz.

Gość Malum
"może to poniżające i nie mam szacunku ale to jest milosc" To nie miłość, to skomlenie bezwartościowej i bezbarwnej osoby co ma takie zdanie jakie komuś pasuje.

Gość kokosanka8
w pewnym momencie powiem, ze nie mogę już mu codzien dotrzymywać kroku w życiu, umilać Mu czas i żeby o mnie zapomniał bo nie ma takiego kogoś jak monika on myśli że ja istnieje, napisałam że złamałam nogę i nie spotkamy się i że noga boli w chooj i nie chce się goić ta moja noga to moje serce i jeśli dojdzie do tego że bee musiała się ujawnić to też mu to napiszę jeśli ma mnie znienawidzieć to chociaż będzie dobry powód, ale on też nie jest wporządku, wina leży po środku

Gość kokosanka8
nie piszę pod niego absolutnie piszę swoje zdanie nawet takie co jemu się nie podoba i się ' kłocimy ', po prostu się poznajemy powinnismy od tego zacząć ale nie poszło, żle zaczelismy i może skomlam według was i niech tak bedzie, ale nie znam takiej osoby jak on a ma takie cechy jakie bym chcialaby mial facet mój były blaknie przy nim