Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona FI

Sposób na natrętego faceta ?

Polecane posty

Gość Ilona FI

Słodzi mi ze mam śliczne oczy itd a żonaty i dzieciaty jest i na dodatek ja mężatka ....... jest to niesmaczne. Jak mu napisać aby się odczepił bo pracujemy w jednej firmie wiec wole delikatnie ale dobitnie aby zrozumiał przesłanie.

Gość Ilona FI
Bo on pisze mi takie rzeczy w mailu bo przy innych nie gada ...wiecie pozycja żonatego faceta .....że niby żona naj naj .

1. Powiedz mu prosto w oczy, że nie życzysz sobie tego typu uwag. Zrobi mu się głupio i przestanie (ale warunek - w cztety oczy) 2. Powiedz mężowi o tym i żeby mu odpisał na maila

Gość A.Fri TzT
Co myślicie o tym ? To co robisz i piszesz nie jest dla mnie miłe. Jest obrzydliwe. Jesteś żonatym facetem, ojcem dzieci, a zachowijesz się w sposób budzący we mnie odraze. Nie życzę sobie nigdy więcej podobnych tekstów, w przeciwnym razie, będzie to dla CIebie bardzo niemiłe doświadczenie!

Gość A.Fri TzT
Pare tekścików dla potrzebujących ........... działasz na mnie jak mój ulubiony aktor Mister Bean Twoje komplementy są jak bulgot dupy w wannie Dzięki przekaże mężowi, ze moje oczy się Tobie podobają, na pewno podziękuje należycie. Twoje komplementy są jak kwiaty takie sztuczne i tandetne made in China

Gość A.Fri TzT
działasz na mnie jak mój ulubiony aktor Mister Bean