Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdjdnbuiguygdue

polknelam kiedys cala paczke tabletek anty czy grozi mi przez to

Polecane posty

Gość ksdjdnbuiguygdue

....bezplodnosc???mialam problemy jednym slowem chcialam sie zabic pod reka byly tabletki wiec polknelam wszystkie a pozniej sie pocielam.. ale niewazne bylo to ok 2 lat temu glupota boli do teraz poniewaz bylam w ciazy ale poronilam teraz staram sie i tez nic kiedys niemialam okresu przez 4 miechy i zero ciazy czy moge byc przez to bezplodna

A nie próbowałaś popełnić samobójstwa etopiryną? Głupoty gratulujemy. Kurva, ze też tacy ludzie chodzą po tym swiecie//

Gość ksdjdnbuiguygdue
???

Bezpłodna mogłaś być od samego początku. Nikt nie jest jasnowidzem, lekarzy tez tu wielu nie znajdziesz. Najlepiej zrobisz jak pójdziesz się przebadać pod tym kątem To wyjaśni twoje wątpliwości. Swoją drogą trzeba mieć krzywo pod sufitem, żeby się truć takimi pigułami :) (wybacz, ale naprawdę).

Gość ksdjdnbuiguygdue
jezuu bylam mlodsza...pochodze zrodziny patologicznej poprostu doprowadzili mnie do takiego stanu tylko zemdlalam alepowiedzialam NIEWAZNE ok??kazdy popelnia bledy i niepytalam czy to bylo glupie czy nie co zrobilam -bo wiem ze to bylo glupie!! tylko pytam CZY GROZI BEZPLODNOSC od takiego czegos

brawo rozwaliłaś sobie system hormonalny... a jak się nie jest gotowym na dziecko to się nie współżyje mimo iż są środki zabezpieczające bo one nie chronią w 100%...

Gość ja mam tez taki problem ale
najskuteczniejsze samobojstwo to zezrec cale duze opakowanie apapu, efekt murowany 🖐️ ale ile sie czlowiek nacierpi, nie polecam, lepiej isc do psychiatry :(

Gość ja mam tez taki problem ale
nie wydaje mi sie by jednorazowy wyskok ci az tak zniszczyl uklad hormonalny bo on ma taka wlasciwosc ze sie potrafi regenerowac, "przeprogramowywac" ale idz do gina-endo zeby zbadac hormony, powiedz co zrobilas, moze miec to znaczenie przy ew. terapi

Gość fotel
zadanie takiego pytania światczy ,iż mimom upływu lat nadal jesteś głupia.połknięcie tabletek nie ma związku z bezpłodnością lub płodnością.

Gość ksdjdnbuiguygdue
wiecie duzo sie otym naczytalam m.i tu na kafe na roznych forach medycznych itd i ludzie mowia roznie jedni ze tak drudzy ze nie, powiedzialam to kiedys lekarzowi w sumie dwom i jeden twierdzil ze moge miec problemy a drugi ze nie ale zbadam sie jeszcze raz

Gość jaPO
autorko myślę, że to możliwe, bo branie wieloletnie tabletek może powodować bezpłodność (mam 2 znajome, które nie mogą zajść w ciążę po ponad 5 latach bez przerwy na anty), a co dopiero wzięcie tak wielkiej dawki hormonów na raz... rozregulowałaś sobie gospodarkę hormonalną, jeśli to było 2 lata temu to jeszcze wszystko przed Tobą, odczekaj jeszcze trochę... ale lekarzem nie jestem, więc mogę się mylić - najlepiej spytaj swojego ginekologa :)