Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebne mysli kreatywne

Nie mam pieniedzy na studia, do piatku musze za nie zaplacic. Skad je WZIASC?

Polecane posty

Prosze o kreatywne podpowiedzi, tylko bez takich anonsow typu : "idz do domu publicznego, lub zatancz w klubie gogo" Potrzebuje 400-750zl nie wiem jeszcze ile dokladnie na zaplacenie za studia (wpisowe + pierwszy semestr) do tego piatku. Moja wyplata bedzie dopiero 15 listopada :/, mama mi nie pozyczy bo sama nie ma, moja siostra tez, babacia odklada na czarna godzine dla siebie nie dla wnuczki i tez nie pozyczy. Myslalam o jakims kredycie, ale jestem zatrudniona od niedawna na umowe zlecenie. Czy ktos ma jakies POMYSLY? albo mial podobna sytuacje i jakos jej zaradzil???

Ale wpisowe chyba trzeba zaplacic i nie ma ze boli, bo placisz za miejsce na studiach, ktore chca inne osoby, mogace odrazu zaplacic + wyrobienie legitymacji. Czyli w zasdzie potrzebuje to 400zl a o czesnym porozmawiam na uczelni. Ale skad to 400zl?

Gość kkkiiikkkaaa
Olać studia w tym roku, a czas poświęcić na lekturę słownika ortograficznego...

aha

Gość fx2fx
Idź do domu publicznego, albo zatańcz w klubie gogo :D A tak poważnie to myślisz, że tu wszysscy wiedzą skąd wziąć 500-700 zł ? Każdy by je wziął gdyby tylko wiedział gdzie one są. :)

Gość .............,.,.,.,.,.
boze święty... studentka a nie umie pisać , wstyd mi :O

Gość idealna kandydatka
wziąć, studentko

Gość dziewczyna z sieci
jaka z niej studentka, maturzystka z bożej łaski

Gość chyba jestem szczęściarą
provident tylko.masz 10 dni na odstąpienie od umowy ,oddajesz kase i nie ponosisz żądnych kosztów.naprawdę.

Gość kreatywne mysli
Dobra kupie sobie slownik ortografizny, skoro to taki wielki wstyd pisac wziasc a wziac. Tak wlasnie szukalam w necie kilka podobnych rozwiazan jak chwilowka i w zasadzie to jest jakies rozsadne wyjscie, z tym ze dzwonilam na uczelnie i teraz powinnam zaplacic 1300zł. za wpisowe + 2 wpłaty. Sadze, ze ten rok odczekam, uskladam troche kasy, naucze sie ortografii, pojde na kurs wloskiego a potem wezme sie za studia, kiedy bedzie mnie na nie stac.