Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama od niedawna

Plamienia przypominające okres przy pigółkach.

Polecane posty

Kilka miesięcy temu urodziłam drogą naturalną dziecko, od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne i mam co jakiś czas kilkudniowe niewielkie plamienia przypominające okres. Co to może być, któraś z was miała podobnie? Proszę o pomocną odpowiedz.

Gość katamila
Albo złe pigułki lub jakieś niezagojone rany po ciąży, ja bym odwiedziła ginekologa.

Gość 864864868486848684868486848684
Ja tak mialam przez dwa miesiace , organizm sie musial przyzwyczaic.

Mam nadzieję że to pigułki (zażywam już drugi miesiąc) niedługo mam termin badania to poproszę o przepisanie innych i porozmawiam o tym z lekarzem, tym czasem dziękuje wam za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkie i przyszłe mamy:)

A dlaczego chcesz, żeby przepisał Ci inne? Przy zmianie na nowe znowu mogą pojawić się plamienia. Jeśli nie masz innych skutków ubocznych to spokojnie odczekaj.

Po 2 miesiącach to za szybko na zmianę, organizm się przyzwyczaja ok 6 mcy do piguł Mnie po jednych minipills okres się wydluzal co miesiąc o 2 dni, doszłam do 16, bo lekarz kazał mi czekać, bo "może się unormuje" :D

Gość golabeczki z teczki
jeśli bierzesz pigułki takie dla kobiet karmiacych, nie pamietam nazwy, to plamienie jest normalne. ja takie brałam, lekarz mnie uprzedził ze moga byc plamienia, ale u mnie too trwało prawie cały miesiąc, poza tym źle działały na samopoczucie, cały czas byłam rozdrażniona, generalnie odstawiłam po pierwszym opakowaniu, bo i tak z seksu nici to nie miało sensu

Dlatego weszłam na forum żeby usłyszeć wasze porady:) Ze zmianą się wstrzymam i porozmawiam z lekarzem co on na to. Nie karmię już a samopoczucie różne taka ogólna huśtawka.

I tępa jeszcze do tego. Po pierwsze to była ironia :classic_cool: po drugie sprawdź krasnoludku co wpisałaś w temacie ja tam U nie widzę niestety, może teraz ciąża wypacza mózg :O

Dziękuje ci bardzo za "poprawienie mnie" i gratuluję takiej spostrzegawczości to chyba zasługa twojej polonistki.

Przekaże polonistce, będzie dumna :classic_cool: sama zaczęłaś mi tu linkami sypać Perw 👄 w pobliżu nie ma mojej polonistki 😭 wydajesz mi się być dobrym zastępstwem :-P:-P

Oczytany albo raczej odsiedziany na forum i bawiący się z poprawiania innych, poloniści :) Ale o plamieniach była mowa.

Gość ŻółtodzióbBDSM
Z mojej kochanej małżonki to do po porodzie cieknie jak z kranu i żaden gień nie może nam pomóc tzn. jej.