Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męzatka32

Od pewnego czasu mam pewien problem z mężem...

Polecane posty

Gość jestem pewna
nie bądz głupia i nie daj się zapędzić w kozi róg! załap byka za rogi ! ja bym mu dała powrotów! dostałby ode mnie taką szkołę życia że zapomniałby jak się nazywa! a tę zdzirkę nie zaszkodzi nastraszyć.... i powiedzieć jej z góry że nie życzysz sobie jej kontaktów z mężem bo jej oczy wydrapiesz a umiesz sie posunąć do na prawdę okropnych rzeczy i nie żartujesz. Musisz ją przestraszyć. Nie daj sobie wmówić że to on za nią chodzi.

Gość Męzatka32
do jestem pewnal: Zapytałam go wprost czy jest ze mna tylko z przyzwyczajenia. A on odpowiedział, że nie wie.

Gość jestem pewna
mieszkacie w miescie czy na wsi ? w mieszkaniu / domu wspolnym czy męża ? opisz cos o swojej sytuacji i o tym czym ta laska sie zajmuje na codzień

Gość fotel
złóż pozew o rozwód ,żeby go nastraszyć .od razu zmięknie .jestem na 100% pewien.poczytaj idiotko wypowiedzi kobiet ,które miały podobny problem.

Gość Męzatka32
do jestem pewna: Myślę, że ta kobieta roześmiałaby mi się w twarz i powiedziałaby, że to on usiłuje ją uwieść od wielu miesięcy, a ona skutecznie go zwodzi i żebym trzymała go na lancuchu :( I wyjde na totalna desperatke bez klasy.

Gość jestem pewna
napisz ile masz lat i ile macie dzieci , ile lat po slubie.

Gość Męzatka32
do fotel: Ale ja nie chce sie rozwodzić. On chyba nie hcce odchodzić, skoro zabiera mnie na wspolne wakacje, ale zastanawiam się czy nie robi mnie w balona , ze kocha sie ze mna z przymusu a marzy o niej, rozumiecie moj ból i dylemat?

Gość Męzatka32
do jestem pewna: Mieszkamy w bloku. Ta laska to ponoć jakaś asystentka zarządu czy coś w tym rodzaju.

Gość Męzatka32
Pisałam już, że mamy dwójkę dzieci. Mieszkanie jest nasze wspolne.

Gość jestem pewna
widzisz ja bym od razu powiedziala ze zasadzisz alimenty na dzieci min. 800zł. i bedziesz walczyć o mieszkanie i podział majątku. i ze jak chce to nie sie wynosi. mysle ze powinnas ostro pogrywac bo inaczej bedzie cie wodzil za nos.

Gość jestem pewna
radziłabym ci znależć pracę, bo rozumiem ze nie pracujesz teraz ?

Gość fotel
masz się nie rozwodzić ,tylko go nastraszyć rozwodem.na pewno zadziała.

Gość fotel
''jestem pewna'' dobrze ci napisała musisz działać ostro .choćby na pokaz.

Gość krok za krokiem
zauroczyl sie seksownym kociakiem ,ale to przeciez minie Wtedy wroci skruszony i powie,ze nigdy nie kochal cie bardziej;)

Gość Mężatka32.
Jego ta echh...:O to prawniczka, więc on doskonale wie, w jakiej byłby sytuacji w przypadku rozwodu...Myślę, że nie stawiałby oporu przed podziałem majątku, pewnie pozwoliłby mi mieszkać w naszym mieszkaniu i płacił te 800 zł...

Gość Mężatka32.
do krok za krokiem: Gorzej jeśli jednak nie przejdzie mu :O :(

Gość u lalaksdjhdds xcfd
boisz sie wlasnego meża, zapytac go :O jakies prowo

Gość Mężatka32.
Boję się, że powie mi, że ją kocha :(

Gość u lalaksdjhdds xcfd
to by bylo smieszne przeciez. najpierw kochal ciebie, teraz ją? z tego wynika, ze on nie potrafi kochac, wiec jej tez nie kocha wiec czym sie przejmujesz?

Gość Mężatka32.
do u lalaksdjhdds xcfd: Miłość się kiedyś kończy...

Gość Mężatka32.
do gaga nie lady: Jak kiedyś znajdziesz się w takiej samej sytuacji to ciekawe czy napiszesz to samo o sobie, co napisałaś w tej chwili.

Gość Mężatka32.
Echhhh.....

Gość eeeeeeeetam
powiedz mi autorko czemu jestes tak zdesperowana zeby on z toba był???? nikogo na siłe do niczego nie zmusisz, jesli on ja kocha to i tak cie zostawi albo bedziecie tylko udawanym malzentwem. ja bym sie przyznala ze wiesz o wszytskim i zeby on wybrał. jesli dalej mu na to pozwolisz to moze sie w niej zakochac bez pamięci i tez cie zostawi. teraz gdy postawisz sprawe na ostrzu noza to byc moze sie jeszcze opamieta

autorko tepa dzido temat dla ciebie: Powinien tu być jakiś test wstępny odsiewający idiotów i idiotki 1 2 | nast. 14:39 Powinien tu być jakiś test wstępny odsiewający idiotów i idiotki. No czasem czytać się tych debili nie da. Raaaaaatunkuuuu!

Gość Mężatka32.
do eeeeeeeetam: Hmm...chyba dlatego, że kocham go i chcę z nim być nadal. Spędzilismy piekne chwile. Mamy tyle lat stażu małżenskiego. W zeszłym roku byliśmy na wakacjach nad morzem, mamy piekne zdjęcia, na których namiętnie mnie całuje. Wciąż pamiętam wszystkie te chwile, kiedy mówił, że mnie kocha, kiedy brał mnie na ręce i gdy wychodziliśmy na wspolne spacery z dziećmi, a teraz gdy nagle wszystko to zniknie to co ze mna bedzie? Kim bede bez niego?

Gość Mężatka32.
do lady nie gada: Myślę, że nigdy się nie zakochałaś w kimś i nie byłaś w związku małżenskim oraz nie posiadasz dzieci...

Gość Mężatka32.
do gaga nie lady: proponuje najpierw nauczyć się czytać ze zrozumieniem...We wczesniejszych postach wspominałam, że pracuje...