Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaOlga

Moj facet ma kochanke, jak to zalatwic.

Polecane posty

Gość zalamanaOlga

Jak powinnam sie zachowac w takiej sytuacji, jak dalej zyc. Jestesmy, a wlasciwie bylismy przykladna para. Razem od 5 lat, mieszkamy, planujemy slub. Nigdy bym sie nie spodziewala, ze spotka mnie cos takiego. Od kilku dni dostaje gluche telefony, on mowil, ze to pewnie jakies dzieci sie wyglupiaja, ale zaczelo mnie to nie pokoic. Dzis weszlam na jego gg, zrobilam to pierwszy raz, chociaz haslo znam od dawna, o czym on nie wiem. Jestem w szoku , widzialam jego rozmowy z nia. To obrzydliwe o czym pisza, siedze i rycze na sama mysl. On ma ruchome godziny pracy, wlasna firma, raz pracuje 5 godzin, innym razem 14. Wydaje mi sie, ze ja kojarze. Kiedys zastalam go w pracy z jakas kobieta, stali blisko siebie, jego zachowanei bylo podejrzane. Gdy mnie zobaczyl raptownie odskoczyl od niej i powiedzial dowidzenia pani aniu, dziekuje za dokumenty, a mi wmawial, ze to babka z biura rachunkowego. Nie wierze, jak mogl mi to zrobic. Wczesniej nie mialam podejrzen, byl przykladnym partnerem. Jak moglam tak mu zaufac. Jak powinnam to zalatwic? Powedziec mu wprost, ze wiem o niej czy zaczekac na jego dalsze ruchy? Spakowac go? Czekac na tlumaczenia? prosze o wsparcie, jestem tu sama, rodzina mieszka 400km stad.

Gość fotel
zamieszkajcie we trójkę.facet ma firme to pewnie jakoś na was wyrobi.

Gość w proszku sa dobre z aldi
jak przez 5 lat sie na nic konkretnego z toba nie zdecydowal to i tak z tego nic nie bedzie, jest z wygody i przyzywyczajenia, ale namietnosci i uczcuia juz nie ma, bo ten zwiazek sie nie rozwinal, szanuj sama siebie i patrz, zebys byla szczeslwia, szkoda, ze ponizac dla skur***

Gość mirabeelka
Bardzo Ci współczuję. Trudno doradzać w takiej sytuacji. Porozmawiaj z nim i przekonaj się, co Ci powie.

Gość jestem pewna
no coż jeżeli ma flirt to bedzie cie zdradza i po ślubie bo slub tu niczego nie zmieni to tylko formalność..... jeżeli obecnie nie ma do ciebie szacunku i nie jest wobec ciebie fair to jak myslisz czy to się zmieni ?

Gość misia1974.
już zakładałaś taki temat kilka dni temu tyle że tak o bronsoletkę chodziło

Gość fascfas
Ja bym na Twoim miejscu się wyprowadziła, napisz mu tylko kartkę "wiem o niej, żegnaj" i wyjedź, jak będzie mu zależało to stanie na glowie żeby to wyjaśnić, ale czy jest co? Sama na własne oczy widziałaś, więc nie daj sobie zamydlić oczu. Prawda jest tylko jedna. Rozumiem, że szkoda Ci tego związku, ale nie siedź z czlowiekiem który Cię zdradza, dobrze Ci radzę, sama byłam kiedyś zdradzana w długoletnim związku i dopiero po czasie zrozumiałam że to faktycznie nie ma sensu. Teraz jestem szczęśliwa bez niego czego Tobie również życzę 🌻

Gość jestem pewna
Najwazniejsze miec dowod zdrady.

On od roku nalega na slub, tylko ja chcialam zaczekac, ze wzgledu na to, ze teraz planujemy kupic mieszkanie, a to wydatek wiec slub musi zaczekac. To napewno nie byly rozmowy z kolezanka. Ona mu dziekowala za wspanialy prezent w postaci bielizny, pisali co razem robili. Rozmawilali o tym czy jutro spotkaja sie u niej czy u niego w pracy. Tak nie pisze sie z kolezanka.

Gość mirabeelka
Wydrukuj sobie tą rozmowę z gg i pokażmu to, pytając, czy może to jakoś wytłumaczyć... to oczywiści ironia

Misia ja cie nie znam nawet, nie wiem o czym mowisz. Nie sledze tu tematow. Tak wiem, ze powinnam go zostawic. Tak ciezko mi z tym.

Gość mirabeelka
ja bym wydrukowała, by mieć ten dowód czarno na białym

Gość monika1990jaworzno
czyli to ze facet pisze z kobieta na gg znaczy ze zdradza? :D w domu wszyscy zdrowi? :D

Gość mirabeelka
Przemyśl sobie "na spokojnie" co chcesz mu powiedzieć, powiedz to, wcześniej ładnie się ubierz, umaluj, a niech skurwiel wie, co traci! podziękuj za mile spędzone chwile i zycz mu powodzenia niech wie, że na nim Twój świat się nie kończy miej klasę

Gość Agnieshca__
pewnie podswiadomie podoba ci sie ta dziewczyna i chcesz z nia trojkata...

a popatrzyłaś dobrze na datę kiedy z nią pisał? bo już raz był taki przypadek ze się okazało iż niby facet z jakaś pisuje a wyszło na to że pisał zanim w ogóle poznał się z dziewczyną która mu sprawdziła gg :P po drugie co innego pisać a co innego spotykać się za twoimi plecami.

Gość mirabeelka
a jak już pójdzie, to kup sobie wódkę, colę i rycz w poduszkę po jakimś czasie Ci przejdzitego kwiatu pół światu

Gość mirabeelka
nad starconymi złudzeniami i poczuciem krzywdy

Używaj dokładnie tych samych cytatów co używała ona na gg :) piszesz, ze kojarzysz ją, śmiało porównałaś do kobiety w biurze, a czy ona na gg zdjęcie swoje miala, ze jestes pewna ze ona to ta z biura? Zycie sie załamało co? Nigdy tego nie przechodzilam, ale wiem jak sie czujesz. Moj facet wie, ze na ruchome godziny sobie pozwolic nie moze, no ale... zrobic cos musisz, bo ile masz zamiar tak zyc...