Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaOlga

Moj facet ma kochanke, jak to zalatwic.

Polecane posty

Gość mirabeelka
Spokojnie. Wiem, że życie przewróciło Ci się do góry nogami, ale weź się w garść. Musisz z nim porozmawiać. Trzymam za Ciebie kciuki!

Mam w glowie tysiac mysli, chce byc stanowcza, ale boje sie, ze wybuchne placzem. Cierpie bardzo, ale nie chce tego pokazac. on niedlugo powinien byc, bo dzwonil chwile temu, ze wyjezdza z pracy, zajedzie do sklepu tylko. Tak ciezko bylo mi z nim rozmawiac i udawac, ze wszystko jest ok.

Gość mirabeelka
To nie udawaj. Jak wejdzie, powiedz, że chcesz o czym porozmawiać i pokaż mu te rozmowy na gg. Powiedz, że wszystko przeczytałaś i spytaj, co on ma na ten temat do powiedzenia. Odezwij się póżniej.

Gość mirabeelka
a płaczem się nie przejmuj jeśli musisz - rycz trzymaj się twardo!

Gość mojekontoweczko
Współczuje Cię autorko. Sama kilka lat temu też właśnie z gg dowiedziałam się o zdradzie chłopaka. Wiem jak to boli, czytasz i własnym oczom nie wierzysz, czytasz dalej i zastanawiasz się po co takie żarty wypisywał z koleżanką. Nawet kiedy zadajesz mu pytanie wprost dlaczego Cię zdradził refer to archiwum gg nie wierzysz jego słowom, że jednak zdradził. Do mnie to dotarło po jakiś 2 tygodnia, do tego czasu czułam się jakbym była po ostrym paleniu trawy, nic do mnie nie trafiało. Ehh życie

Gość sprawdz ja
przeszukaj jego fc albo nk czy ma ja w znajomych, znajdz jej meza i niech ma wywloka afere w domu !!! skoro wiesz kiedy sie spotkaja i gdzie np jesli u niego w pracy pojaw sie tam niespodziewanie. Dzis czytalam jak jakas kobieta spotkala sie z mezem kochanki swojego meza, poszla do niej do domu wszystko mu powiedziala, razem poczekali na nia w domu, kobieta zbladla na jej widok i wszystko sie wydalo. Mi moj kiedys (teraz juz byly) zaczal sie prowadzac z "kolezanka" przysiegal mi na wszystko, ze to nic wiecej az pewnego dnia zlapalam jego tel i poczytylam smsy:O i jasno z nich wynikalo, ze to dazylo do czegos wiecej. Ona o mnie nic nie wiedziala, chociaz on twierdzil ze jej mowil itd Nie wiem do czego miedzy nimi doszlo, ale ja spakowalam sie i kopnelam gnoja w duuupe. A skoro on jej kupuje bielizne to ich relacje sa oczywiste, przykro mi. Na Twoim miejscy dotarlabym do jej meza, zeby miala nauczke na przyszlosc. A pozniej dopiero rozmow sie ze swoim lubym. Na Twoim miejscu

Gość chyba jestem szczęściarą
trochę szacunku do siebie,pogoń dziada.po grzyba ci ochłapy?

a moze to jest wlasnie lepszy pomysl, zeby ich nakryc? wtedy juz sie nie wyprze,a tak z gg to pomimo dowodow powie, ze to byly zarty itp

Ma na fb jakas kobiete o tym imieniu, ale nie ma zdjecia ona, za to jest miejsce pracy, data urodzenia.Wiekiem by pasowala. Jesli to ona to pracuje w aptece. Moze powinnam pojechac tam i sprawdzic czy to ona

Gość a bo to...
szkoda zachodu na szukanie jakiejś obcej baby... wydrukuj to co masz na gg, przeczytaj raz jeszcze, przemysl i... skonfrontuj drania z tym co masz w ręku dupek z niego, ot co

Gość sprawdz ja
Jesli masz taka mozliwosc to jedz i sprawdz, tylko nie wiadomo czy akurat bedzie w pracy. Ale zawsze mozesz odwiedzic apteke pare razy pod byle pretekstem a jak ona bedzie za lada ja bym kupila test ciazowy :D i oczywiscie nie daj po sobie poznac, ze ja pamietasz ;) Najlepiej by bylo ich nakryc, poki co nie zdradzaj nic swojemu ze wiesz.

Gość MoimZdaniem 404
Należy zachować się jak człowiek dorosły, porozmawiać o zdradzie. Nie musisz mówić skąd o niej wiesz tylko podaj parę faktów. Powiedz, że nie zasługujesz na to aby być oszukiwana. Że nie podobają ci się takie relacje i musicie porozmawiać o przyszłości.

Gość chyba jestem szczęściarą
do sprawdz ją-z tym testem ciążowym-dobre.ja bym kupiła.ale zawsze bylam jajcarą.można jeszczetego samego dnia iść ponownie do apteki jak ona będzie i z szerokim uśmiechem zakomunikować jej ,że chcesz kupić jeszcze jeden ,bo wyszedł ci pozytywny i nie dowierzasz a ty i mąż intensywnie staraliście się o dzidziusia.oczywiście jeśli ona nie wie,że ty wiesz ,ze to ona.a co do faceta -olej go-idz na zakupy,do kina ,umó się z koleżanka na drinka,bądz tajemnicza,nie opowiadaj się dokąd wychodzisz-to działa na 100%.powodzenia.

Gość szczotkowalnia
Wywal dzifkarza natychmiast i nieodwołalnie. Dawanie drugiej szansy to najgłupszy pomysł aby siebie ukarać bo zaufanie już nie wróci. Chyba, że chcesz skończyć jak te naiwniary na topiku "Gdy mąż ma dziecko z inną kobietą" :D

Gość sprawdz ja
chyba jestem szczesciara - jeszcze lepiej isc po drugi masz racje :D A facetem nie warto sie przejowac. Ja przez ten caly stres, nic nie jadlam, nie spalam, palilam fajke za fajka i tylko zdrowie stracilam na takiego gnoja 😠 Lepiej, ze wyszlo przed slubem niz po.

Gość uplam
Na początek warto się upewnić, nie wiadomo czy autorka tekstu ma takie silne nerwy. Dalsze działania zależne są od tego czy dacie sobie kolejną szansę czy nie. Gdybym była pewna i chciała odejść z pewnością nie chciałabym słuchać tłumaczeń faceta, to że zdradza nie znaczy, że nie kocha (wtedy w męskim ego włącza się walka o związek i myśl "co ja narobiłem"), zdradził - niech cierpi.

Gość asia.;lo
jeśli ona ma męża to jego też bym poinformowała

Nie mam nerwow, ale tym razem musze byc twarda. Macie racje pojade do tej apteki, nawet nie wiadomo czy to na. Chociaz innej anki nie ma w znajomych. Jade, odezwe sie jak wroce.

Gość uplam
mam nadzieję, że to nie wciągające prowo nie masz pojęcia w jakich godzinach dziewczyna pracuje, ale o tej porze masz najmniejsze szanse na jej spotkanie warto by śledzić gg, wyczuć kiedy się umówią i gdzie bo to działanie jak dla mnie jest pochopne

Gość asia.;lo
sprawdź mu telefom i maile

Gość to jest coś w stylu
mąż wyjechał od teściowej kilka godzin temu i jeszcze go nie ma... temat rozwinał się do kilku stron :D

Wrocilam, apteka 2 ulice dalej. Tak to jest ona, jestem tego pewna , to kobieta ktora juz kiedys widzialam. Za wasza rada kupilam test. Ona mnie nie obslugiwala, tylko inna, ale zerkala caly czas i slyszala co kupuje. Jestem przekonanam, ze mnie kojarzy, ze wie kim jestem. Moj facet (powinnam powiedziec juz byly facet) teraz jest w lazience. Nie wiem czy powinnam teraz mu wygarnac, czy nakrcy na spotkaniu.

Gość wegettaa
takim facetem nie warto sie przejmowac

Gość faceci to swinskie ryje
DZIEWCZYNO POCZEKAJ AZ ON SIE Z NIA SPOTKA, PODESLIJ KOLEZANKE ZEBY ZROBILA KILKA ZDJEC. ALBO NAKRYJ GO NA SPOTKANIU.

Gość Anka 79 78
No tak, ale jeśli zaczniesz za nimi latać i nie zrobisz tego dyskretnie, oni się zorientują, wycofają, a Ty wyjdziesz na podejrzliwą wariatkę, któa sobie coś ubzdurała. Kuj żelazo puki gorące, chyba, że tak Ci zależy na tym facecie i małżeństwie z nim, że jesteś w stanie przymknąć oko na zdradę i próbować przeczekać.

Gość sddgdghdcfh
i jak tam??

Gość o maj god o maj god
ja bym wydrukowala te rozmowy, podsunela mezusiowi pod nosem razem z pozwem rozwodowym i zaloze sie, ze mina bezcenna :P

Gość powiem ze to prowo
prowokacja pojade do tej apteki apteka 2 ul dalej nie widzicie?