Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora jola....,,,s

Jestem chora psychicznie, siedze przy komputerze od wczoraj od 21 !!

Polecane posty

Gość chora jola....,,,s

nic nie jadlam tylko chipsy ,siedze i mnie oczy bolą jak cholera nie moge sie oderwac :O siedze na czatach i tutaj

Widzę tylko jeden sposób żeby Ci pomóc. Apeluję do nie pisania w tym temacie, aby dziewczyna odstraszona forumową nudą oderwała się wreszcie od komputera i zrobiła cokolwiek innego. :classic_cool: Nie miej mi za złe. Pewnie i tak wszyscy będą pisać. :P

Gość chora jola....,,,s
ale co mam robic ?:(

Wyłączyć komputer, wyspać się, wykąpać, coś zjeść. Potem umów się z kimś na piwo, albo pojeździj na rowerze, lub po prostu zrób cokolwiek innego. :P

Gość chora jola....,,,s
nie mam znajomych jesc mi sie nie chce, brzuch mnie boli po tych chrupkach

Dobra, ja już się żegnam, bo z każdym kolejnym postem pogłębiam Twoje uzależnienie. Oby się udało wygrać z krwiożerczym komputerem. Bywaj.;)

Gość chora jola....,,,s
jakie to moje zycie jest zalosne:(

Gość chora jola....,,,s
ani znajomych ani urody ani pieniedzy ani seksu faceci mnie nie lubia eh

Gość chora jola....,,,s
jezu pomoz mi

Gość chora jola....,,,s
panie tyś dobry jak chleb.... bądz uwielbiony...o panie pomoz mi

Gość fajne prowo
[przynajmniej oryginalne dość :classic_cool:

Gość chora jola....,,,s
to nie prowo moje zycie jest do dupy siedze i nie mam sily juz usypiam bylam wlasnie w sklepie kupilam cole, ibuprom , sucharki i kotlety sojowe to bedzie moja obiado kolacja rodzice myslą ze jestem studentką i przysylają kase heh a ja co? Siedze żre i uprawiam cybersex podając sie za super laske :O

Gość chora jola....,,,s
chcialam isc na operacje plastyczną ale nie mam tyle kasy wiecie ze nawet nóg nie gole? bo mi sie nie chce? nie widze w tym zadnego sensu ;/ moja sprawnosc fizyczna = 0 wystarczy ze pojde na polgodzinny spacer i mam zakwasy zrobilam ostatnio 20 przysiadów i nadal mnie miesnie bolą ;/ bieglam na przystanek ok 50metrow i zadyszki dostalam

Gość fajne prowo
kiedy byłaś w sklepie, skoro ciągle piszesz?

Gość chora jola....,,,s
sklep mam na parterze, kilka krokow i juz jestem :O jestem pojebana :O do czego ja doprowadzilam

Gość chora jola....,,,s
na czaterii gadalam chyba z 50 facetami wysylalam fotki jakiejs dziewczyny udawalam ze to jestem ja a oni sie nabierali i pisali co by ze mną chcieli robic ;o tak wyglada moj seks :O

Gość fajne prowo
no to na początek wyłącz kompa. potem się umyj. potem zjedz. następnie obejrzyj coś w TV i o 22 idź spać. ale njpierw odpowiedz na pytanie: co ze studiami? dlaczego siedzisz w domu, zamiast studiować? skąd jesteś?

Gość Złota_Lilia90
:-/ Dziewczyno, przecież tutaj nawet nie jest ciekawie. Ja czasem wejdę, ale już jak spędzę ponad pół godziny to mam poczucie zmarnowanego czasu, żeby nie powiedzieć wyrzuty sumienia. :)

Gość chora jola....,,,s
pochodze z radomia ( poludniowe mazowsze) mieszkam w warszawie , bylam na studiach ale kierunek okazal sie do bani ,po prostu słabizna zrozumialam ze nic po tym nie bede miala ( socjologia) poszlam tam bo byly miejsca ,nie wiem co chce robic w zyciu . Rzucilam to potem w cholere ,ale mieszkania nie rzucilam i oszukuje rodziców i dalsza rodzine ze studiuje a oni mi przysylają pieniadze na zycie i oplacają mieszkanie. To co mi dają na zycie ledwo starcza na jedzenie nabawilam sie kompleksow ,jestem po prostu paskudą, bez znajomych ,urody ,nic mi sie nie chce

Gość poka foteeee
i tak nie masz nic do stracenia

Gość fajne prowo
no widzisz, ja też z Wawy. mogę się z Tobą spotkać i pogadać, ale najpierw musisz wyłączyć kompa i odespać z 15 h :)

Gość chora jola....,,,s
wątpie zebym sie odwazyla spotkac z kims z internetu spotkalam sie z 3 facetami i nic z tego nie bylo ,jeden nawet mnie obrazil tj moj wyglad a drugi sie dobieral do mnie nad wislą :O trzeci po spotkaniu sie nie odezwal, ja pisalam jak idiotka , odpisal '' nie podobasz mi sie, nie pisz wiecej '' - a widzial moje fotki

Gość poka foteeee
no pokaa jak nie masz znajomych to nikt cie nie pozna a moze sie komus z wawy z tego forum spodobasz

Gość chora jola....,,,s
moge pokazac ale zakrytymi oczami

Gość fajne prowo
jestem dziewczyną. i nie dobieram się do dziewczyn :P no pokaż tę fotę, zobaczymy, czy faktycznie jest tak źle

Gość poka foteeee
pokaz :)

Gość poka foteeee
tragiczna nie jestes