Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora jola....,,,s

Jestem chora psychicznie, siedze przy komputerze od wczoraj od 21 !!

Polecane posty

Gość fajne prowo
nie ma tragedii. masz czystą cerę, nie jesteś chyba gruba. idź do pracy, zarób kasę i: 1. fryzjer- niech wyczaruje seksi fryzurkę i kolor 2. solarka- opalenizna doda Ci urody 3. ładniejsze okulary. 4.ciuchy- mogę się z Tobą przejść na zakupy i dobrać modne ciuchy. wierz mi, znam sie na tym. i mamy laskę. ale najpierw musisz wyłączyć kompa i znaleźć pracę. choćby dorywczą.

Gość chora jola....,,,s
oczy ? sraczkowate, tzn nijakie , brazowo zielono szare

Włosy z tego co widzę- bajka. Nosek niewielki, kształtny, ładny. O ile nie masz konkretnego zeza to jesteś ładna. W zasadzie sam lekki makijażyk i troszkę fajniejsze okulary i byłoby super :)

Gość fajne prowo
to co, idziemy na układ? Ty wyłączasz kompa i znajdujesz pracę (czyli zarabiasz kasę), a ja robię z Ciebie fajną laskę całkowicie gratis :) Pasuje?

Oczy ciemne. No to super, nie musisz za bardzo nic zmieniać. Jak pisałem, włosy masz bardzo ładne. Gdyby każda ,,nieurodziwa" dziewczyna wyglądała jak Ty to świat byłby lepszy :P 🖐️

Gość prawiczusssssssssssssss
a z prawiczka kto zrobi przystojniaka ?:D

Gość fajne prowo
nie słuchaj Beliara, to sfrustrowany prawiczek z wypaczonym spojrzeniem na świat :) wiem, co się podoba fajnym, wartościowym mężczyznom i na Tobie można to wyczarować.

Gość krok za krokiem
normalna dziewczyna-za smutna mina,w marnych okularach i ciuchach Ale-niezle wlosy,cera i chyba figura:)

fajne prowo Dziękuję bardzo za podsumowanie. Jeśli chcesz żeby spodobała się dresom bezmózgowcom to oprócz solary doradź jej jeszcze tleniony blond, tempa szczało 🖐️ Moim zdaniem dziewczyna ładna, cera taka jak powinna być, włosy super, delikadne, kobiece rysy twarzy. Nic tutaj wiele nie trzeba zmieniać. Tylko więcej wiary w siebie :)

Gość fajne prowo
"szczałę", pustaku, to znajdź w słowniku :) nie chodzi mi o dresów, ale o fajnych, przystojnych, dobrze ubranych gości. po studiach, z pracą. jednym słowem- wartościowych. wiem Beliarku, że nigdy nie zaliczysz się do tej kategorii, cóż- pozostaje Ci przeboleć i iść dalej.

Gość fajne prowo
no dziewczyno! decyzja- pasuje Ci moja propozycja? bo zaraz spadam stąd i Twoja szansa minie bezpowrotnie :D

Ty byś chciała wyglądać jak Kroes, a ja znam wiele dziewczyn co chciałyby wyglądać jak Ty. I żyją :D Twoim jedynym problemem jest to że się rozleniwiłaś, wpadłaś w błędne koło. Na urodę nie masz co narzekać. Postaraj się ogarnąć, więcej wychodzić z domu i poczujesz się lepiej.

Gość offerma?????
Wyjdz do ludzi ! Norma u pojebów na tym forum

@ fajne prowo Strzały to mają indianie. Natomiast ,,szczała" to jesteś ty. Nie nie jesteś tĘpa tylko tEMpa. A wiesz gdzie cie ma bezwartościowy Beliarek?.. Lepiej nie pytaj. Poza tym, rozmawiam z autorką a nie z tobą hefalumpie 🖐️ Przynajmniej byś się przyznało pod jakim nickiem wcześniej pisałaś, skoro jesteś w stanie coś wysnuć na mój temat. 🖐️

Gość krok za krokiem
jestes spod znaku ryb?

Gość chora jola....,,,s
ja? Tak raczej z nikim sie nie spotkam stąd, moze kiedys sie odwaze ,wtedy zaloze nowy temat. Jestem tu codziennie

Gość dobrogulanka
to chyba jakieś żarty, na zdjęciu jest śliczna delikatna buzia jeden przygłup szukał tipsowanej blondiny i ty już dałaś sobie wmówic, że jestes nieładna. problem z samooceną albo prowo

Gość krok za krokiem
masz typowa urode ryby:) zgadlam

Gość chora jola....,,,s
czemu prowo ? Po prostu chcialabym wygladac jak te wszystkie ''paniusie'' za ktorymi oglada sie 3/4 facetów siedze na kafe od dawna ,znam tu wielu ludzi offerma, looser, prawiczek bez wiary , korjonos, Egoist31 etc

Gość chora jola....,,,s
a jaka to typowa uroda ryby ?

Gość ryba ma łuski i skrzela
i robi ustami pod wodą jak przy oralu :classic_cool:

Gość krok za krokiem
taka jak twoja-ciezko to opisac Latwo odgaduje znaki zodiaku z wygladu:)

Gość dobrogulanka
prowo, bo dziewczyna na zdjeciu to ładna dziewczyna a ty o sobie piszesz jako o pasztecie, patrz w lustro a nie w okładki pism- nikt na zywo tak nie wyglada jak te photoshopy młoda delikatna buzia przesliczny nosek, malinowe usta ładne włosy co ty bys jeszcze chciala? obrazasz boga takim narzekaniem idz spać a od jutra zadnych smętów

Gość offerma????????????
kto chce fotke 36 latka?

Gość aaaaaaarwena
przestancie dziewczyna na zdjeciu wcale nie wyglada dobrze! litujecie sie nad nia, ale to i tak mile jak na kafeteryjne standarty... autorko wybacz, nie mam na celu cie urazic, nie jest tak ze dla ciebie nei ma ratunku! ale tak jak ktoras daziewczyna juz tu zauwazyla powinnas cos z soba zrobic, nie chce ci mamic ze tak jak jest, jest dobrze...

Gość dobrogulanka
Ale nikt nie napisał, ze jest zadbana jest niedoinwestowana natomiast naturalna urodę ma i wystarczy troche obrobić by zajaśniała prawdziwym blaskiem