Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna.oliwka

nowa filozofia facetów.

Polecane posty

Gość czarna.oliwka

Czy czasem nie zauważyłyście że faceci w wieku tak około 20 coś takiego, wyznają nową filozofie "miej wy*ebane a będzie ci dane" tz miej gdzieś dziewczynę a wręcz ją unikaj a ona ma ciebie zdobywać. Jednym słowem masakra. Ja ze swojego jak na razie ubogiego doświadczenia już chyba przerabiam drugi taki przypadek. PS. Dzisiaj poczytałam sobie fora facetów na temat związków i jestem przerażona :/ Pozdrowienia:))

Gość kafefrustrator
oczywiście wolisz wersję gdzie kobieta ma wyjebane a facet zdobywa ... Typowe

Gość czarna.oliwka
W życiu oczywiście że tak, jest ona świetna ta zasada ! Nie chodzi mi o to że kobieta ma tylko leżeć i pachnieć a facet zdobywać ale teraz jest tak, że dziewczyna nie wie czy ma sie otworzyć przed facetem wiecie o co chodzi :) czy sie kuuurrr nie narzuca, czy może facet po prostu nie chce jej ale on nic! Jak taki jakiś jebany bot odpowiada i to ma byc ta świetna zasada facetów? Chyba jest ona jakaś denna

Gość taka prawda....
tyle że ta filozofia zadziała tylko w przypadku wyjątkowo przystojnych lub bogatych facetów, postali jak sie nie postarają to beda w kącie trzepać prącie:o z tym że wy pewnie liczycie że to ci najlepsi beda sie o was zabijac a z tym rzeczywiście może być problem🖐️

Gość serafin282
czyli mam podrywać taka któa mi tzytzki pokaze ? Bez sensu

No, ale czego można oczekiwać od dwudziestoparoletnich dużych dzieci dla których obsługa odkurzacza to czarna magia?

Gość A co ja mam
Taka prawda-mosz świntom racje:)

Gość serafin282
a jak pokaza 2 dziewczyny tzytzki . To która mam poderwać ?

Gość czarna.oliwka
Hmmm... :D Tylko mam dylemat, bo jeżeli gościu mówi mi że mu się głupio odzywać jako pierwszy i że ma teraz problemy na roku bla bla bla... no i teraz ja sama nie wiem jak on się do mnie nie odzywa czy ja mam się przełamać i się odezwać? Tylko wtedy czuje jak bym się mu narzucała i że on mnie ma gdzieś a ja tak na niego lecę :|

Gość A co ja mam
Ja mam 'czydziesci' lat i kobiety mi latają ciągle z tyłu d... Ale ani ja piękny ani bogaty raczej przeciętny. Ale za to wierny i żonaty. Powiem tak-kobiety uwielbiają być adorowane i 'lubieja' inteligientnych panóf a że tych coraz mniej to powodzenie ogromne tyle że niepotrzebne

Gość to ja- zła kobieta tu była
facet ma być wojownikiem, a nie ciotą którą się zdobywa, no dajcie spokój. ja nie zdobywam facetów i mam lepiej bo eliminuję takie cioty dzięki temu. zwracam uwagę tylko na wojowników. przerażają mnie moi koledzy, którzy uważają, ze kobieta ma się dla nich wysilać i : -dzwonić do nich, zapraszać -prosić ich do tańca -odprowadzać do domu ( bo on odprowadził ją, to ona teraz może go do połowy) -zapraszać na obiad -i jeszcze zdziwieni, że kobieta na randkę cud frajera nie zaprasza, bo w końcu też może... -aha jeszcze puszczanie przodem: owszem jak się gdzieś w góry, albo na rower do lasu wybieramy z kolegami, to wtedy jest panie przodem, bo jaśnie pan nie może przecież pierwszy przez pokrzywy się przedzierać. -zeby nie było zbyt przyjemnie to dodam: kobieta podwyższa siodełko, pompuje koła -facet patrzy, kobieta skręca grilla- facet patrzy. sorry, ale tym sposobem uznania nie zdobędzie. no dajcie spokój, po co kobiecie taki facet? po to się przyjaźnimy z facetami, żeby mieć jakąś odmianę od babskich spotkań, a taki pan się zachowuje bardziej dziewczęco od koleżanek. poza tym, facet ma być oparciem dla kobiety, wykazać się męstwem. w przyszłości jak taka ciota ma zostać ojcem? taki facet to kolejne dziecko, o które trzeba dbać, jak taki miękki chłopaczek ma zadbać o rodzinę? kobieta zajdzie w ciążę, to on jej będzie kazał w 9 miesiącu ciąży biegać do pracy, bo w końcu równouprawnienie? nowa filozofia facetów, jest może i wygodna, ale niech się ten pan nie raczy mężczyzną nazywać, bo oprócz chuja, to już nic z niego w nim nie pozostało.

niestety drogie Panie taka prawda badz mily praw komplementy proboj zdobywac to "nie poruchasz w tym odcinku" a wystarczy byc chamski uszczypliwy i miec wyjebane a same naskakuje i sie dobijaja... :)

no i babeczki, jak widzą, że za nimi latacie to stosują tę swoją frajerską nową metodę. olewajcie takie cioty, trzeba się cenić. nie będzie ich nowa metoda na was działała to ją przestaną stosować. wychowujmy męski ród, chyba ze zamiast mężczyzn chcemy męskich cipek.

wymuszone słodkości też są do kitu, facet ma być męski. te chamki owszem sobie poruchają, ale na dłuższą metę kobieta nie chce mieć chamskiego faceta. tacy to tylko na raz. chcecie być poważnie traktowani,to powaznie traktujcie innych.

Gość taki jeden pan przed 30
Bo Ci młodzi stosują tą "metodę" trochę nie tak jak powinni. Naczytali się tych forum o uwodzeniu ,ale źle to stosują. Bo cala filozosfia uwodzenia i podrywania itp po prostu mówi żeby facet się nie narzucał , nie biegał za kobietą , ale żeby jak już z nią przebywał to był męski i czynił swoją powinnośc ,a to co opisujecie to jakieś jebane narcyzy i wielkie panicze. Wami po prostu niemożna się aż tak przejmować ,ale też niemożna mieć wyjebane ..trzeba wyważyć umiejętnie.

Gość czarna.oliwka
masakra :/

dlatego "miej wyjebane a bedzie ci dane" jest jednym wielkim skrotem uproszczeniem, streszczeniem i nie nalezy tego brac doslownie tak jak przyslowia ale baby wszedzie wesza afere i szukaja dziury w calym czyli reaguja tak jak maja w naturze emocjonalnie zamiast chwile pomyslec i sie zastanowic :P

a najlepsze ze one od zawsze same tak postepuja a jak zaczynaja tak postepowac to wielce oburzone ale to tez w ich naturze zaklamanie i obluda ;)

zgadza się. kobiety właśnie tego chcą. faceta zdecydowanego, który umie się umówić i wie do czego służy telefon, ale nie narzuca się bez przerwy. nie przejmuje pierdołami, odmowami i nie robi za emo- taki facet wojownik. chce coś to to zdobywa, bez zbędnego płakania na babskich forach. kobieta jest emocjonalna i potrzebuje męskiego obiektywizmu, zdecydowania i trzymania jej w lekkich ryzach, ale nie cierpi chamstwa. nowa filozofia źle stosowana robi z was męskie cipki w oczach kobiet. facet nie ma być rzepem, ale zdecydowanym samcem z jajami, nie oznacza to : "męskiego narcyza, bądź księżniczki, czekającej aż kobieta go zdobędzie".

one od zawsze tak postępują (wybrzydzają), bo jakby się puszczały z byle frajerami, którzy je usiłują zdobyć, bez selekcji i sprawdzenia takich gości, to by było dużo idiotów na tym świecie, bo w końcu ich nie sieją.

kobiety z natury takie są, nie oznacza, że faceci maja się do nich upodabniać. męskim księżniczkom mówię NIE!

to jest bardzo dobra zasada. kiedyś czasy były inne i ta zasada nie była dobra ale zmieniło się. teraz nie warto się starać bo kobiety same decydują kogo sobie wybiorą a one mają w dupie to czy się starają. mają się podobać to wtedy i bez starania na nich lecą. a jak się nie podobają to mogą się "wystarać" o bycie "przyjacielem" co najwyżej a na tym mało któremu facetowi zależy.

zla kobieta ujela to bardzo trafnie :) dlatego smieje sie z tych meskich cipek co tu na forach sie wyzalaja i wyplakuja choc jest ich stanowczo mniej niz bab noo ale to kobiety lamentowanie maja w naturze ale facet ? facet ma byc facetem dlatego nawet mala ilosc lamentujacych zasluguje na zalosc :)

kobiety nie mogą nie mogą pojąć że faceci są inteligentni i w nieskończoność w konia robić się nie dadzą. gdy "staranie się" skutkowało to się starali. obecnie jedyny skutek "starania się" to jest wyższe mniemanie o sobie kobiety, poprawienie jej samopoczucia tym że "jakiś się o nią stara". faceci to zrozumieli i przestali się starać.

Gość To na kie
Go wuja było wam to zasrane równouprawnienie?! Wypierrdalac z powrotem do garow to się i może facet o was postara. A jak nie to kurrwa do kopalni albo gnoje wyrzucać! Te wasze pierrdolone prawa stosujecie tam gdzie tylko wam wygodnie i bardzo dobrze że faceci mają was głęboko owszem