Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna.oliwka

nowa filozofia facetów.

Polecane posty

Gość to ja- zła kobieta tu była
offuś piszesz, że kiedyś ta metoda działała- owszem, kiedyś to była jedyna metoda, żeby sobie zasłużyć na względy kobiet. teraz widzę dużo wyzwolonych babek, które rzeczywiście sobie wybierają facetów na przelotny seks. kobiety nie ponoszą już takich kosztów jak kiedyś, związanych z niechcianą ciążą. tu zwyciężają przystojni. później te baby płaczą na forum, bo kobieta jednak emocjonalna jest i ta zabawa kończy się uczuciem. jednak nadal podtrzymuję, że wyznacznikiem atrakcyjności męskiej nie jest chamstwo i że w perspektywie długiego związku chamscy tracą.

ten powyzej prawi bardzo dobrze polac mu :) oburzajcie sie ale same takiej przyszlosci chcialyscie... teraz nie ma co plakac

Gość Szymonnn
Nie staram się, nie podrywam, nie proszę o numer telefonu i same na mnie lecą. Widzę, że gdy olewam, to właśnie to skutkuje zainteresowaniem z drugiej strony, taka już kobieca natura. I to polecam facetom, zamiast jakiegoś upodlającego zdobywania i podrywania, aż księżniczka łaskawie się zgodzi spotkać. To głupota i to jest własnie ciotowate, takie bieganie jak piesek. Laski wiedzą, że właśnie zaciekawi je facet, który nie okazuje, że jest zainteresowany, ale tu się do tego nie przyznają.

ty tam wyżej: równouprawnienie =równe prawa. nic więcej- babki chcą takiej samej kasy, za tę samą pracę. równouprawnienie nie oznacza, ze facet ma rodzić dzieci a baba pracować w kopalni, ludzie chyba nie rozumieją tego pojęcia.

nie wiem, chyba nie, przepraszam jeśli uraziłam:)

a co do chamstwa tez zle to odbierasz, ma byc chamski (ale z umiarem) i ciut uszczypliwy ale z kazdym dniem kiedy poznaje kobiete zaczyna sie do niej calkiem inaczej odnosic niz na poczatku czy do reszty ludzi wtedy ona czuje sie wyrozniona i widzie ze ja inaczej traktuje niz cala reszte a jak wiadomo kobiety lubia niegrzecznych facetow ktorzy sa grzeczni dla nich...

"I to polecam facetom, zamiast jakiegoś upodlającego zdobywania i podrywania, aż księżniczka łaskawie się zgodzi spotkać. To głupota i to jest własnie ciotowate, takie bieganie jak piesek. Laski wiedzą, że właśnie zaciekawi je facet, który nie okazuje, że jest zainteresowany, ale tu się do tego nie przyznają. " nie do końca. to nie działa "sposób", to działasz ty. gdybyś "się starał" też by na ciebie leciały, to niczego nie zmienia. po prostu się laskom podobasz. ale z jednym masz rację - nie ma sensu się poniżać, nic się w ten sposób nie zwojuje. jak facet się nie podoba to może na kolana paść i tylko pośmiewisko z siebie zrobi.

"nic więcej- babki chcą takiej samej kasy, za tę samą pracę. " chcą tej samej kasy za to samo stanowisko ale za gorszą pracę. domagają się tej samej kasy na tym samym stanowisku a jednocześnie częściej chorują i mniej angażują się w firmie (80 proc nadgodzin wypracowują faceci). no ale stanowisko mają to samo więc uważają że powinny zarabiać tyle samo, to nonsens.

chca zarabiac ta sama kase... a przy okazji jeszcze cos sie do tego dorzuci oczywiscie to co im na reke bo to co jest be to juz nie chca bo im nie odpowiada a to jest KURWA TAK : ALBO BIERZESZ CALY PAKIET ALBO SP_IE_RD_A_LAJ !!! a nie sie w dupach przewraca baba siedzi na kasie facet zapierdala na budowi wiec zgarnia wieksza kase ale niee one chca zeby kazdy dostawal tyle samo one chca za siedzenie na dupe dostawac ta sama kase :D no bo mi nie powiesz ze facet w sklepie na kasie dostaje wiecej niz jego kolezanka ktora rowniez w tym samym sklepie zarabia i oczywiscie obydwoje pracuja tyle samo godzin... :P

szymon, przyznaję się...nie lubimy jak facet za bardzo okazuje emocje, my chcemy facetów, którzy będą studzić naszą emocjonalność. chcemy okiełznać twardego faceta, ale jak on się nam da za łatwo okiełznać, to się zamienia dla nas w babę. nie lubię jak mi się chłop na ramieniu wypłakuje z każdą pierdołą. facet ma być wsparciem, on ma być silny. może i mówią babki, że chcą wrażliwego, ale to tylko im się wydaje,że chcą. zbyt klejący się facet, zmierza w kierunku przemiany w pantofla, a tego nienawidzimy. nie lubię biegających piesków, ale chamów też nie. chamstwo nie jest dobrą metodą, ale lekki ignor owszem. kobieta lubi jak facet nie daje jej się zdominować. on ma być racjonalny w związku, on ma zachować zimną krew w kryzysach, on nie ma ulegać emocjom i on ma być zdobywcą. ( nie klejącym się zdobywcą, racjonalnym, silnym, konsekwentnym, męskim). wyżej wymieniona opinia należy do złej kobiety i może nie zadziałać w stosunku do wszystkich kobiet.

Gość To na kie
Ja perrdole ale wybrzydzasz jak baba w sklepie zła kobieto! "poproszę pomidory ale żeby nie były jasno czerwone ani ciemno czerwone ale żeby były czerwone i poproszę jeszcze ogórki ale nie jasnozielone ani ciemnozielone ale żeby były zielone" a ja tobie na to- możesz mnie pocałować w prawy pośladek albo w lewy pośladek ale nie w doope! Śmieszna jesteś z tymi swoimi wywodami. Pewnie podstarzały pasztet z wygórowanym ego co w młodości liczył że porwie ja rycerz w srebrnej zbroi z pięcioma willami z maybachem w garażu zlewający każdego normalnego przeciętnego faceta i co gorsza nadal żyje w tej swojej bajce

offermo, jeśli wypracowują nadgodziny to niech mają kasę za nadgodziny. każdemu wg zasług, ale stawka za godzinę, za tę samą pracę niech będzie taka sama dla obu płci. Lord, nie oznacza to , że na budowie ma się zarabiać tyle samo co na kasie- to dwie różne sprawy. chodzi o te same stanowiska. no kobietą jestem.

Gość truesad
Każdy ma wymagania

to na kie... póki co mogę sobie wybrzydzać, a jak już nie będę mogła wybrzydzać to wybiorę samotność zamiast ciotowatego faceta.

to ja- zła kobieta tu była szymon, przyznaję się...nie lubimy jak facet za bardzo okazuje emocje, my chcemy facetów, którzy będą studzić naszą emocjonalność. chcemy okiełznać twardego faceta, ale jak on się nam da za łatwo okiełznać, to się zamienia dla nas w babę. nie lubię jak mi się chłop na ramieniu wypłakuje z każdą pierdołą. facet ma być wsparciem, on ma być silny. może i mówią babki, że chcą wrażliwego, ale to tylko im się wydaje,że chcą. zbyt klejący się facet, zmierza w kierunku przemiany w pantofla, a tego nienawidzimy. nie lubię biegających piesków, ale chamów też nie. chamstwo nie jest dobrą metodą, ale lekki ignor owszem. kobieta lubi jak facet nie daje jej się zdominować. on ma być racjonalny w związku, on ma zachować zimną krew w kryzysach, on nie ma ulegać emocjom i on ma być zdobywcą. ( nie klejącym się zdobywcą, racjonalnym, silnym, konsekwentnym, męskim). wyżej wymieniona opinia należy do złej kobiety i może nie zadziałać w stosunku do wszystkich kobiet. ------------------------------------------------------------------ podpisuje sie pod tym no to ci powiem ze jestem milo zaskoczony bo prawisz naprawde z sensem co do tego jaki facet powinien byc i nie widze w tobie tej babskiej obludy i zaklamania ze liczy sie wnetrze ze kwiatki szmatki czule slowka itp :) taki facet z takim wlasnie charakterem podoba sie Kobieta i jest uwarzany za "atrakcyjnego" fajnie chociaz jedna "babka" gadajaca z sensem :D a ile masz lat ? co do pracy to ja nigdy nie widzialem zeby na tych samych stanowiskach facet dostawal wiecej za ta sama prace i tu powtarzam "ZA TA SAMA PRACE"

"offermo, jeśli wypracowują nadgodziny to niech mają kasę za nadgodziny." bzdura. pracownik który gdy szef mówi że trzeba zostać po godzinach odpowiada: dobrze, zostanę, jest dla firmy więcej wart niż taki który mówi ciągle "niestety nie mogę". i takiemu pracownikowi szef chętnie więcej zapłaci bo jest dla niego cenniejszy mimo że wykonuje tę samą pracę i na takim samym stanowisku. to jest oczywiste dla każdego kto kiedykolwiek pracował w prywatnej firmie.

no i niestety ale tu z tym oferma (nie baba ale tez nie prawdziwym facetem jak to sam ujal) musze sie zgodzic :)

Gość virescens
A ja uważam że to sprawiedliwe że teraz te zafajdane księżniczki czują to samo co faceci musieli czuć przez te wszystkie wieki. Kiedyś ze związków korzyści odnosił mężczyzna ale dziś role sie całkowicie odwróciły. W dzisiejszych czasach pakowanie się w to i zabieganie o kobiety oznacza że facet musi być idiotą bo jest to kompletnie niekorzystne.

Gość To na kie
jak mniemam masz prawie cały męski ogół za ciotowaty więc twej wymarzonej bajkowej przyszłości Ci raczej nie wróżę. Ja akurat jestem wrażliwym czułym facetem co nie znaczy wcale że ciota i na powodzenie wśród kobiet nie narzekam. Ale życzę spełnienia marzeń o rycerzu:) nie ma w tym ironii szczerze

"W dzisiejszych czasach pakowanie się w to i zabieganie o kobiety oznacza że facet musi być idiotą bo jest to kompletnie niekorzystne." tym bardziej że na fajnych facetów kobiety same wręcz się rzucają i naprawdę nie mają oni problemów z poderwaniem jakiejś.