Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba sie wam suknia?

http://www.bestbridalprices.com/images/anjolique/large/2051.html

Polecane posty

zamówiłam wczoraj

Gość podoba się wam suknia?
pytałam o suknię a nie o to coś na głowie. ktos się wypowie?

Gość gasha
ładna :) a ile zapłaciłaś? zamawiałaś z tej stronki?

Gość żę tak powiem
ładna ta suknia!

Suknia przepiekna, ale w USA jest pełno takich stron. Ceny żadna rewelacja, bo płacąc za sukienke 1200 USD to około 4000 zł plus przesyłka i clo i VAT . Wiem coś o tym bo zamawiam ciuchy z takich stron. Nie wiem o co chodzi w tym temacie ale jeśli tylko o to czy sukienka piękna? Tak jak najbardziej, czy warta ceny? Nie bo z chińskiiej strony zamowisz za 150 USD + clo+ VAT. Razem około 1000zl .

kupiłam tą suknię w salonie w warszawie, stronkę USA podałam bo tam sa najwieksze zdjęcia. koszt 4000zł. dość sporo ale wykonanie jest przepiękne, żadnych tandetnych zdobien, chciałam tylko zasięgnąć wszej opinii czy komuś oprócz mnie tez się ta suknia podoba. do przedmowcy - tak wiem ze chińskie strony oferują suknie po 200usd, ale to sa repliki, szyte na wzór oryginałow dlatego są takie tanie, wykonanie, materiłay to tandeta - przeczytałam juz duzo o tym na różnych formach, bo tez kiedys mysłalam ze po co mam płacic nie wiadomo ile jak moge mieć za 200usd to samo, ale nic bardziej mylnego - strony typu Peridress oferują po prostu repliki, szyte na szybko i bardzo niskiej jakości..

jak najbardziej suknia sliczna. myslalam ze bedziesz zmawiac wlasnie z tej strony... skoro kupilas w salonie to jak najbardziej dobry zakup... nie mialam nic zlego na mysli...pozdrawiam

Gość barabar
śliczna naprawdę moja jest bardzo podobna kosztowała 3500 taki sam krój tylko trochę inna bardzo dobry wybor