Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eksplorer

jakie zabawki dla 3-latki?

Polecane posty

Dziewczyny napiszcie czym najchętniej bawią się Wasze 3 - 4 letnie córki? I jakie w ogóle macie/kupujecie/ dostajecie zabawki dla nich

Gość wibi wibrator
jak wyżej :)

moja najchetniej uzywa ipoda, ma teraz 3 latka i na urodziny dostala laptopa, poza tym bawi sie wszystkim

moja uwielbia puzzle, dam jej nowe i dzieciaka nie ma ok godziny:-D Poza tym lubi bawic sie w swojej kuchni, domek dla lalek powoli tez ja zaczyna interesowac. Udaje ze czyta lalce bajki, przeglada ksiazeczki, uklada tory kolejowe drewniane z Ikeii i bawi sie pociagami.

Gość TakaSobieMama;)
Moja tez lubi puzle :)... nawet wiecej niz lubi ;) Ponadto lubi wszelkie zajecia manualne : rysowanie, kolorowanie (pisaki, kredki olowkowe, kredki woskowe) malowanie (farby wodne)... Nozyczki, kolorowy papier (czasmi tez gazetki w ktorych sa np zwierzeta albo zabawki) i klej to roniez zabawa 102 !! Oprocz tego jest ciastolina niezmiennie od ponad roku..... teraz bawi sie na ze swoimi figurkami z Kinder Niaspodzianek : robi im czapki, szaliki, pelerynki, buciki... :D Oprocz tego na topie jest "maly lekarz" (leczy pluszaki ;) ) i "gotowanie" (dostaje troche suchego makaronu i ryzu i jazda !) :D.... oczywiscie pozniej tymi daniami karmi wyleczone pluszaki :)

Gość TakaSobieMama;)
Zapomnialam jeszcze o basenie z Playmobil.... oczywiscie tez figurki z Kinderkow w nim plywaja :D ... w kolkach do plywania zrobionych z ciastoliny :D :D