Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość route66

zerwałam z chłopakiem jakiś czas temu a on ciągle

Polecane posty

Gość route66

włazi na nk i ogląda moje zdjęcia.Po cholerę?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a po cholerę ci nk? i zdjęcia na niej? i po cholerę cie interesuje kto oglądał twoje foty? ile masz lat 13?

Gość jjasssssmammaskaa
no ja po latach weszłam na nk zeby znalesc chlopaka z którym kiedys cos nas przez chwilke połaczyło....chciałam zobaczyc co tam u niego jak wyglada czy sobie zycie ułozył fajnie i wogole :) nic wiecej ale nie znalazlam...zapadł sie pod ziemie :/ wiec chyba ok

Gość route66
ale po co wchodzi akurat do mnie? Ma przecież innych znajomych, a na mnie się uparł.Myśli,że jeszcze będziemy razem?

Gość zawszę szczery
a skąd my mamy wiedzieć co on myśli?

Gość route66
Dlatego pytam na forum , co mu może siedzieć w głowie.Pewnie sa tutaj podobni do niego ( w sumie wszyscy faceci sa tacy sami )

Gość nnin
ja odpowiem. poniewaz mysli o tobie i lubi na ciebie patrzec. chcialby na pewno zebyscie byli razem. wiem bo ja tak robie

Gość route66
Tak myślisz? Głupie pytanie . Ty tak robisz ,wiec tak myślisz :) Cholerka, i co ja mam teraz zrobić?

Gość route66
On nie jest mi obojętny :( , ale postanowiłam zakończyć ten związek. A może dać mu jeszcze jedną szansę? Szkoda,że nie można szybko się odkochać , tak po pstryknięciu palcami :(

Gość 1 zł
kopnij go w krocze , jak da ci calusa to chce byc z tobo , jak bedzie chcial cie zabic , to nie chce

Gość 1 zł
zycie to nie je bajka , to je bitwa :classic_cool:

Gość jjasssssmammaskaa
"ale po co wchodzi akurat do mnie? Ma przecież innych znajomych, a na mnie się uparł.Myśli,że jeszcze będziemy razem?" rozumiem ze oczekiwałas takiej odpowiedzi jak ta? "poniewaz mysli o tobie i lubi na ciebie patrzec. chcialby na pewno zebyscie byli razem. wiem bo ja tak robie" a tak naprawde to tylko on wie co mu tam w głowie siedzi...

Gość jjasssssmammaskaa
ja tez wesdzłam na konta moich byłych... jednego badz dwuch widuje na ulicy czasem sie spotkamy "czescd . czesc" z innymi nie mam kontaktu a weszłam na jednego profil by zoabaczyc jak wyglada czy sei zmienił czy co tam porabia a jednego na którym mi zalezy aby zoabczyc co u niego nie moge znalesc :/ a szkoda bo bym sobie zobacyła czy nadal taki ładny chłopak jest jak kiedys ...no teraz to juz mezczyzna ale fajnie by było zobaczyc :/

Gość 1 zł
dziecko zajmij się nauką , ma miłość jeszcze przyjdzie czas

Gość jjasssssmammaskaa
zresztą olac to :)

Gość route66
1zł to że mam 14 lat było ironią .Mam dużo więcej , ten facet ma jeszcze więcej. jjasssssmammaskaa masz racje , chciałam to przeczytać :) a może ten Twój znajomy ma włączoną funkcję ukrycia profilu w przeglądarce? Ja tak mam .Może poszukaj go wśród znajomych znajomych ? :)

Gość 1zł
a zachowujesz się jak 14, no max 16

Gość route66
i znowu wlazł, myśli ,że te jego śliczne oczka na mnie podziałają . A ja się waham co robić.Czy odezwać się do niego czy go olać. Nie chcę żeby myślał ,że tak łatwo może mnie odzyskać, że wystarczą jego oczy, głos(jak będziemy rozmawiać ), lub jego obecność (jak się spotkamy) On wie,że mam do niego słabość , dlatego zagląda na mój profil.

a po co zadajesz takie durne pytania? chłopak też durny, lepiej sobie zapisać zdjęcia na kompie i przeglądać kiedy się chce, wtedy nikt tego nie widzi i nie pisze o tym na kafeterii

Gość route66
Ma zapisane na kompie i w telefonie . Wydaje mi się ,że zagląda po to bym zobaczyła ,że jemu jeszcze zależy na nas.

Gość route66
hanna_f wiesz, ja też sporo tematów na kafeterii przeglądam i jeśli uważam za durnotę to nawet mi się nie chce odpisywać, ale widać Tobie się nudzi .

Gość pseudonimaaa
"i znowu wlazł, myśli ,że te jego śliczne oczka na mnie podziałają . A ja się waham co robić.Czy odezwać się do niego czy go olać. Nie chcę żeby myślał ,że tak łatwo może mnie odzyskać, że wystarczą jego oczy, głos(jak będziemy rozmawiać ), lub jego obecność (jak się spotkamy) On wie,że mam do niego słabość , dlatego zagląda na mój profil." o prosze coz za emaptia "Ma zapisane na kompie i w telefonie . Wydaje mi się ,że zagląda po to bym zobaczyła ,że jemu jeszcze zależy na nas." ohhh cóz za niesamowita dedukcja wotsonie :}

Gość route66
ohhh cóz za niesamowita dedukcja wotsonie NIe dedukcja , ja to wiem :P

Gość pseudonimaaa
"Ma zapisane na kompie i w telefonie . Wydaje mi się ,że zagląda po to bym zobaczyła ,że jemu jeszcze zależy na nas." ty to masz wyobraznie ...wow mozliwe ze zaglada z czystej ciekawosci i nie koniecznie dlatego aby ci dac cos do zrozumienia czy cos ja np. zajzałam na konto mojego byłego i mnie rozbawił a konta faceta na którym mi zalezy aby zobaczyc nigdzie nie ma :/ to jest dopiero tragizm sytuacji

Gość route66
To po co do mnie zagląda???

Gość pseudonimaaa
powodów moze byc 10000- ące a sam oin wie tylko dlaczego to robi ... wiec jezeli chcesz sie tego dopwiedzie to te pytanie kieruj raczej do niego a nie do nas ja ci napisałam: 1. cytuje: "poniewaz mysli o tobie i lubi na ciebie patrzec. chcialby na pewno zebyscie byli razem. wiem bo ja tak robie." 2. z ciekawosci jak tam ci sie układa czy dobrze czy ja - byc moze martwi sie i tyle 3. chce zobaczyc czy wyładniałas badz zbrzydłas 4. a czesto jest tak ze jak sie człowiek napatrzy to mu przejdzie :) wiec jesli go chcesz to dzwon jesli nie to zlej on sie napatrzy i mu przejdzie... (ja do byłego którego konta nie moge znalesc, słuch o nim zaginął, nie mam telefonu i nie widziałam go na oczy od dobrych paru lat ... nie moge ic zrobic) :/

Gość pseudonimaaa
a chciałam go tylko zobaczyc

Gość pseudonimaaa
a go kurcze nigdzie nie ma ... :O

route66 hahahaahah nudzi mi sie, bo siedze w pracy. w domu nie zagladam na takie durne fora