Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość route66

zerwałam z chłopakiem jakiś czas temu a on ciągle

Polecane posty

Gość route66
2. z ciekawosci jak tam ci sie układa czy dobrze czy ja - byc moze martwi sie i tyle 3. chce zobaczyc czy wyładniałas badz zbrzydłas 2. dopiero tydzień jak zerwaliśmy , więc nie ma o co się martwić 3.Mam tylko jedno zdjęcie (on ma tylko na to widok , bo zdjęć mam sporo) i z tego co wiem , nie przypadło mu do gustu , bo był zazdrosny , że inni facecie tez mogą patrzeć na mnie w wersji superwamp.Na codzień jestem tylko wamp ;) Szkoda,że nie możesz znaleźć tego faceta.A na fb szukałaś? NIe każdy ma nk. Ja kiedyś też szukałam byłego, ale znalazłam tylko konto jego żony.Zdjęcie głowne z nim . I zobaczyłam ,że nie mam czego żałować , bo z ciacha zmienił się w piernik i to w wieku 30 lat . :)

Gość route66
hanna_f ach tak , nudzi ci się w pracy? To może podaj nr do prezesa, zaraz przestanie ci się nudzić

Gość pseudonimaaa
"Szkoda,że nie możesz znaleźć tego faceta.A na fb szukałaś? NIe każdy ma nk. Ja kiedyś też szukałam byłego, ale znalazłam tylko konto jego żony.Zdjęcie głowne z nim . I zobaczyłam ,że nie mam czego żałować , bo z ciacha zmienił się w piernik i to w wieku 30 lat ." no wlasnie szukalam i nic :O nul nada niete...zapadł sie pod ziemie .. nie wiem czy pierik czy ciacho teraz no nic nie wiem...ale skoro sie nie pokazuje to chyba nie jest najlepiej :O chociaz kto wie

Gość route66
a szukałąś w znajomych znajomych? wiesz, czasami nie warto jest zobaczyć kogoś po latach , bo ten ideał co został w głowie znika jak bańka mydlana

Gość pseudonimaaa
"wiesz, czasami nie warto jest zobaczyć kogoś po latach , bo ten ideał co został w głowie znika jak bańka mydlana" a mi własnie o to chodzi

Gość route66
chodzi ci o to ,żeby nie myśleć o nim jako o idealnym facecie? hahahaha , dobre

Gość route66
Jeszcze czujesz do niego nić sympatii , nie?

Gość pseudonimaaa
zreszta to był zajebisty chlopak -facet i napewno go juz jakas upolowała bo byl ładny, fajny, wesoły, troche szalony bardzo przystojny z powalajacym usmiechem i taki odwarzny, z dobrej rodziny z fajnym rodzenstwem i strasznie mi sie podobał .... dobierał sie do mnie ja uciekałam :P takie smieszne szceniece "zabawy" troche szalony ale w taki fajny pozytywny sposób ... napewno sie juz nim jakas zainteresowała i upolowała a ja tylko chciałam go zobaczyc po latach jak wyglada teraz

Gość route66
ile lat juz go nie widziałaś?

Gość pseudonimaaa
"chodzi ci o to ,żeby nie myśleć o nim jako o idealnym facecie? hahahaha , dobre" tak to było dawno i juz nie jestesmy dla siebie wiec juz tego "ideału" nie potrzebuje miec w głowie.. nic z n8ch nie wyszło "Jeszcze czujesz do niego nić sympatii , nie?" TAK!!!! bo był fajny....to był pierwszy chłopak który tak o mnie zabiegał i sie mna tak mocno zainteresował.... nie mówiac jeszcze o tym ze był mega śliczny ... a im starszy tym ładnieszy ...no masakra.... teraz nie widziałam go z pare lat, nie wiem jak wyglada, nie mieszkamy w tym samym miescie wiec nici ze spotkania nawet przypadkiem, nie mam telefonu, nie mam nic ... dlatego chce zobaczyc jaka go upolowała i czy jest szczesliwy :) bo powiem szczerze ze wylewanie łez za nim przez lata warte bylo spedzonego z nim czasu... wart był tego

Gość pseudonimaaa
o bedzie z 15 lat :/ teraz to juz mezczyzna jest a wtedy bylismy młodzi i piekni i szaleni :P zwłaszcza on :D

Głupki ;D Google.pl Jak sprawdzić hasła w (nazwa przeglądarki - firefox/chrome/explorer moze tez...) I masz goscia na talerzu jesli zapisal sobie haslo do e-mail'a teraz juz wiesz czy zarejestrowal sie na portalu randkowym - wiesz kiedy... Dostep do wszystkiego ;] Ale ja tak zrobiłem i jestem nieszczęśliwy bo chyba chodzę z kurwą ^^ Wesoło co nie ?

Gość pseudonimaaa
dlatego chce go zobaczyc jaki jest teraz bo przypominanie sobie jego twarzy sprzed 15 lat to prawie jak bym na nastolatków patrzyła a to troche niezdrowe :/

Gość route66
mężczyzni mają na tyle lepiej od nas kobiet , ze z wiekiem sa przystojniejsi , a zmarszczki dodaja im uroku :(

Gość pseudonimaaa
"Głupki ;D Google.pl Jak sprawdzić hasła w (nazwa przeglądarki - firefox/chrome/explorer moze tez...) I masz goscia na talerzu jesli zapisal sobie haslo do e-mail'a teraz juz wiesz czy zarejestrowal sie na portalu randkowym - wiesz kiedy... Dostep do wszystkiego ;] Ale ja tak zrobiłem i jestem nieszczęśliwy bo chyba chodzę z k**wą ^^ Wesoło co nie ?" słuchaj ja nawet jego maila nie mam :/ a nie mam zamiaru go jakos po maila szukac...chciałam zobaczy tylko jak wyglada i tyle...nie moge wiele zrobic bo ja juz zajeta od dawien dawna :) ale sentyment do tamtych chwil został ..to juz nie wróci ... a jego nie moge nigdzie znalesc niestety

Gość pseudonimaaa
"mężczyzni mają na tyle lepiej od nas kobiet , ze z wiekiem sa przystojniejsi , a zmarszczki dodaja im uroku" no nie :/ on pewnie teraz wyglada jak młody dorian grey a ja.... jak jego portret na strychu :O

Gość route66
a nie boisz sie , że jak go odnajdziesz to między Wami zaiskrzy i będzie problem , bo jak sama twierdzisz jesteś już mężatką.

Gość pseudonimaaa
"a nie boisz sie , że jak go odnajdziesz to między Wami zaiskrzy i będzie problem , bo jak sama twierdzisz jesteś już mężatką." słuchaj ... nie boje sie tego zawsze umiałam przed nim "uciekac" :P ;)

Gość route66
NIe przesadzaj , pewnie jesteś interesują ca kobietką :)W kwiecie wieku i wiedzącą czego chce. Nie tak jak baby w moim wieku hyhyhy

Gość route66
a on potrafił cie gonić :D

Gość pseudonimaaa
no wiesz ...on mnie adorował i dobieral sie do mnie ja tu niby ze nie nie nie ale cos tam i tak dalej :P fajnie było :)

Gość pseudonimaaa
"a on potrafił cie gonić" nooom :}

Gość pseudonimaaa
"NIe przesadzaj , pewnie jesteś interesują ca kobietką W kwiecie wieku i wiedzącą czego chce. Nie tak jak baby w moim wieku hyhyhy" o az taka stara nie jestem ja go ostatni raz widziałam byłam nastolatka

Gość route66
kuźwa , mam ochote do niego napisac , help me

Gość route66
czyli mozesz byc w moim wieku :) ja mam blisko 30 ale czasem sie zachowuje jakbym miała połowe mniej :(

Jeśli jesteś z kimś to powiem Ci tak... Nawet nie wiesz jak skrzywdzisz swojego partnera czymś takim... Napewno on odczuwa to ze myslisz o tamtym i napewno przez to go >moze lekko ale jednak< zaniedbujesz... Nie mysl o nim - pomysl ile obecny facet dla Ciebie zrobil i jest w stanie zrobic... Trzeba Ci lepszego to swojemu powiedz to wprost... A partner napewno sie dowie bo kłamstwo ma krótkie nogi i prawda zawsze je wypatrzy... UWIERZ MI - doświadczony w tych kwestiach. Poza tym zostaje Twoje sumienie... nie rób nic głupiego... Wiesz że to pomyłka się do niego odezwać a mimo to chcesz SPRAWDZIĆ czy to faktycznie będzie pomyłka ?... Odpuść - popisz ze mna jak nie masz z kims pisac bo sie nie znamy i nigdy pewnie nie zobaczymy ale... nie krzywdz swojego faceta -.- Czy naprawde wszystkie kobiety to ku*wy ?

Gość pseudonimaaa
zgadza sie ja czasem tez sie uwsteczniam jak czytam wiecznie kafe i probloemy nastolatów... wie dlatego przypomniał mi sie mój były ... moja pierwsza miłosc z mlodych lat ... to było takie pierwsze dla mnie niczym nieskarzone uczucie, nawine, czyste

Gość pseudonimaaa
---> Sputnik91 spoko wyluzuj... moj tez miał dziewczyny przedemna i tez do niektórych ma sentymen a do inych nie...takie zycie

Gość route66
sputnik po co te ostre slowa na koncu wypowiedzi? nie mozna miec sentymentu dla pierwszej milosci?

Nie no ... zrozumiałem temat troche inaczej - sam mam sentyment do byłej - w sumie pierwszej takiej PRAWDZIWEJ miłości... Nawet mimo tego że to ona zjebała :P Jestem skazany na takie charaktery najwidoczniej.