Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość girls dont cry

Co za historia - SZOK!!!!!

Polecane posty

Gość girls dont cry

To co mnie spotkało to historia jak z kiepskiego romansu.Czasem się zastanawiam jak to wogóle jest możliwe.Przejdę do rzeczy. Moja najlepsza przyjaciółka, najbliższa mi osoba, moja mama odbiła mi męża!!!!A najlepsze jest to, że oni teraz są razem i dziwią się że nie chcę ich znać.... Zawsze miałam bardzo dobry kontakt z mamą.Była szczęśliwa gdy poznałam swojego męża.Piotr poprosił mnie o rękę 7 miesięcy po tym jak się poznaliśmy.Po ślubie zamieszkailiśmy u niego w mieszkaniu.Mama często nas odwiedzała.Któregoś razu wróciłam wcześniej z pracy i zastałam ich w łóżku.Myślałam, że tam padnę na miejscu!A oni co?Mąż to chociaż się zawstydził.A matka?"córeczko to może źle wygląda ale zaraz wyjaśnię co się stało" CZaicie????Wyszłam z mieszkania. MAtka tłumaczyć się próbowała. Że się zakochała nie wiadomo kiedy.Że nie zrobiła nic złego bo to z miłości.A miłość do mnie?!Mąż postawił sprawę jasno-bez tłumaczeń-woli moją matkę bo jest bardziej otwarta w łóżku, lepiej gotuje i dba o dom i niego.A przecież nigdy na mnie nie narzekał!!!!Słowem nie pisnął, że jest mu ze mną źle!TEraz są razem.Zapraszają mnie na kawki,obiadki ale odmawiam.Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego!Myślałam, że takie historie to tylko w filmach.A tu proszę.Ostatnio usłyszałam, że jestem niewdzięczna bo się matki wyrzekłam.Bo nie chcę zaakceptować jej szczęścia!Jak można być tak obłudnym i niesprawiedliwym?Oszukało mnie dwoje najbliższych mi ludzi.Załamałam się totalnie.Chodzę na terapię.Nie bardzo mi to pomaga....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować