Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domatorka anka

to co w zyciu najważniejsze

Polecane posty

Gość domatorka anka

no własnie co jest dla was najwazniejsze w zyciu.. na obecną chwile:)

Gość jutro nie będzie dnia
zdrowie, pieniądze, miłość - w tej kolejności

Gość domatorka anka
ja na ten przykład , nie moge sobie wyobrazić życia bez osob ktore kocham, bez mojej wspaniałej rodziny, bez mojego faceta którego strasznie kocham. Moge obejść sie bez wielu rzeczy, moge nie mieć wspaniałego domu, samochodu , pieknej sukienki wszystkich materialnych w sumie chyba niewiele wymagam od życia, nie dąże po trupach do celu. Niektóre osoby mają mi to za złe, ze jestem za mało ambitna, ze sie nie staram , nie zależy mi.. pytanie po co ? Po co mam sie starać mieć super prace ? przeciez pracuje w sklepie , mało ambitnie ?? dla mnie to wystarczy , grunt ze mam za co życ, ze jestem szczęsliwa. Skończylam studia wiem ze mogłabym robic cos ciekawszego ale nie chce. Przecież praca to nie wszystko, praca to tylko dodatek do życia, a nie całe życie.. Jestem szczęsliwa ze pracuje w sklepie za 1200 zł i to wszystko :D

Gość małgoska mówi.ą mi
myslę że miłość jest najważniejsza ale jej nie mam kasa mnie nie uszczęśliwia spokój wewnętrzny mam, stabilizacji nie chcę, kojarzy mi się z nudą rutyną i depresją

Gość khk887
najczesciej to czego akurat nie mamy :O dla mnie obecnie to stabilizacja zawodowa jej brak blokuje tez moje plany macierzyńskie a czas leci...

domatorka:tylko spróbuje sobie wyobrazić, że jesteś sama i zarabiasz te 1200 zł. Trochę ciężko by się było utrzymać.

Gość zaskoczona_ona
zdrowie, miłość, dobra praca