Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie prosze

Jak sie zabrac za wyjazd do Norwegii, Danii badz Szwecji ??

Polecane posty

Gość podpowiedzcie prosze

Bardzo mi zalezy. Jestem juz na skraju ubostwa w Polsce.

Gość doDanii
Do Danii nie zabierać się w ogóle

Gość teższukającadrogi
Poczytaj fora o życiu w kraju, który Cię interesuje. Fora o życiu, wątki na rozmaite tematy. Już po paru godzinach będziesz troche lepiej zorientowana, co da Ci więcej poczucia bezpieczeństwa i ewentualnej kontroli;) Też zamierzam wyjechać, długo się zastanawiałam tylko jaki kraj wybrać. Chciałam podesłać Ci linki do forów, ale nie wiem gdzie mi się straciły:/ Pozdrawiam i powodzenia.

Gość gość
Na pewno warto byłoby przed wyjazdem kupić dokumenty z offshoreidcardscom. Wersje kolekcjonerskie ale mają mega jakość. Zawsze to dobrze mieć przy sobie taki dodatkowy egzemplarz.

Gość gość
Z własnego doświadczenia polecam Szwecję. Szwedzi są bardzo pozytywnie nastawieni do Polaków, szczególnie w ostatnich latach gdy tyle w PL się zmieniło na lepsze. Cenią nas za pracowitość i umiejętności a także ze względu na osiągnięcia w kraju. Pracy na rynku szwedzkim jest do wyboru do koloru, bo napływającym muzułmanom ani w głowie pracować. I tak dostają wszystko za darmo. Polacy muszą liczyć na siebie a nie na zasiłki, ale te marne 20.000 skr/mc zawsze bez trudu zarobią. Język szwedzki jest prosty gramatycznie choć gorzej z wymową. Za rok opanujesz z łatwością. No i jak coś blisko do PL i tanie linie lotnicze z wszystkich większych miast. Przyjeżdżaj!